LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

İşyeri aktiflik süresi

Başlatan vetas, 09 Ağustos 2024, 17:57:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 30 Mart 2026, 21:43
Toplam Oynama: 35 gün, 3 saat
Birlik: ******IAN
Erkek

Son Giriş: 30 Mart 2026, 20:34
Toplam Oynama: 0 gün, 14 saat
İşyeri aktifliğinin yarım saate düşürülmesi gerekiyor. /isyeriaktif yazdığınızda yarım saat boyunca aktif olmasından bahsediyorum. Tek başınıza bir işyerini açmaya kalktığınız zaman sizi bir saat boyunca işyerine bağlıyor. Bu süre zarfında hiçbir şey yapamıyorsunuz. Eğer birisi geldiğinde aktif olmazsanız jaile hatta işyeri silinmesine kadar gidiyor sanırım. Örnek verecek olursam tuvalete gidemiyorsunuz, beş dakika kalkıp bir şey yapamıyorsunuz. Bir saat gerçekten uzun bir süre, bazen insanın vakti olmuyor ve dükkanı açmak istediği zaman bir saat aktif tutmak zorunda olduğu için açamıyor. Şimdi gelip işyerini aktif etme, reklam at öyle aç diyecek olanlar olacak. Arkadaşlar işyerlerinin aktiflik zorunluluğu var, ayrıca işyeri aktif edilmediği zaman çoğu insan reklamlar kapalı oynadığı için işyerini göremiyor. Kimseye zararı olmayacak basit bir güncelleme. Bir saat açacak olanlar sadece bir kere daha aynı komutu yazacak.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 05 Ağustos 2025, 14:27
Toplam Oynama: 202 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
İşyeri türünüze göre çalışan alabilirsiniz.

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 03 Ağustos 2025, 21:50
Toplam Oynama: 219 gün, 18 saat
Kadın

Son Giriş: 06 Eylül 2024, 16:51
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 02 Ekim 2023, 00:31
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 03:16
Toplam Oynama: 139 gün, 3 saat

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 14:24
Toplam Oynama: 224 gün, 8 saat
Gereği yok. Sistem gelmeden önce işyeri açmak isteyen herkes işyeri bulamıyordu, işyeri stokçuluğunun önüne geçip aktif işletme işletecek oyuncuların işine yaradı. Üstteki arkadaşların dediği gibi, giriş ücretinden pay karşılığı çalışan bulabilirsin.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 30 Mart 2026, 21:43
Toplam Oynama: 35 gün, 3 saat
Erkek

Son Giriş: 30 Mart 2026, 20:34
Toplam Oynama: 0 gün, 14 saat
Alıntı yapılan: Eighth crime of Kullervo - 11 Ağustos 2024, 23:08:30Gereği yok. Sistem gelmeden önce işyeri açmak isteyen herkes işyeri bulamıyordu, işyeri stokçuluğunun önüne geçip aktif işletme işletecek oyuncuların işine yaradı. Üstteki arkadaşların dediği gibi, giriş ücretinden pay karşılığı çalışan bulabilirsin.

sanki sistem kaldırılsın diyormuşum gibi şeyler yazıyorsunuz. 1 saat olan aktiflik süresi yarım saat olacak. 1 saat açacak olan kişi ışıkları iki kere açar yani ne bu kadar yaygara yaptınız. sistemde bir değişiklik bile olmuyor. çalışan diyorsunuz, sunucuda işyerinde çalışmak isteyen arkadaşlar genelde yeni başlayan kişiler oluyor. illegal bir birlik yöneticisiyim, benim dükkanımda çalışan olarak rol yapan birisi benim oluşumuma üye gibi algılanır. oyuna yeni başlamış bir kişinin yaptığı rol hataları/ihlaller/yanlışlar benim birliğim tarafından yapılmış gibi görülür. herkesin de gözünde böyle bir imaj oluşur.

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 14:24
Toplam Oynama: 224 gün, 8 saat
Konuşma uslübün baştan hatalı çünkü. "Yaygara yaptınız" "şöyle diyorsunuz/böyle diyorsunuz". Baştan hatalı konuşmaya başlayıp derdini anlatamıyorsan bu kimsenin sorunu değil bence.

"benim dükkanımda çalışan olarak rol yapan birisi benim oluşumuma üye gibi algılanır."

Bu zihniyetle olmaz zaten. Sunucuda birçok birlik işyerinde sivil oyuncu çalıştırıyor, öyle bir algı yok. Konuyu kendi lehine çevirmek için kendi perspektifinden konuşuyorsun.

"Oyuna yeni başlamış bir kişinin yaptığı rol hataları/ihlaller/yanlışlar benim birliğim tarafından yapılmış gibi görülür."

Sistemsel birliğinde değilse senin sorumluluğuna girmez. Yeni oyuncuya şans veremiyorsan o da senin vicdanınla alakalı dostum.

"herkesin de gözünde böyle bir imaj oluşur."

Bu senin perspektifinin darlığıyla alakalı. Madem o kadar birlik yönetiyorsun, o kadar kişi ayda bir işyerini 8 saat açamıyorsanız da yine sizin sorununuz.

iyi forumlar.