LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[STAFF MAGAZINE] Rapstar - Aren

Başlatan wexy, 05 Ağustos 2024, 20:23:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
STAFF MAGAZINE
SAYFA 1

STAFF MAGAZINE
SAYFA 2
Aren Lauren

Soru: Rap yapmaya nasıl ve ne zaman başladınız?

Aren, Rap yapmaya beni iten şey sadece eğlenceydi. Şarkı dinlemeyi seviyorum, "neden kendi şarkımı çıkarmayayım?" dedim kendimce. Öyle başladık yola, başımı kaldırasım yok gibi! Bu işi severek ve eğlenerek yapıyoruz, asla yorulmayacağım şey bu.

Soru: İlk şarkınızı yazdığınızda neler hissettiniz?

Aren, İlk şarkımı yazdığımda o gece uyuyamaz oldum! Heyecanlıydım, yayından kaldırıldı tabii. Bir kaç illegal söz, cümleler geçiyormuş falan! Tekrardan piyasaya oturacağız ama, dert değil. Yeni yeni rapçiler çıkıyor, rakipler çoğalıyor, Lola.

Soru: Sizi rap yapmaya teşvik eden veya ilham veren bir sanatçı var mı?

Aren, Yani, belirli birisi yok. Dinlediğim tüm şarkılar freestyle veya pop dediğimiz kısma kayıyor. Oradan ilham alıyorum. Ama cidden bir isim vermek gerekirse; Çekya'dan "Protiva" adlı sanatçıyı idôl gösterebilirim.

Soru: Söz yazım süreciniz nasıl işliyor?

Aren, Sözlerin üstüne biraz düşüyorum. Çok da vaktimi almıyor ama; ulu orta söylenecek şey değil! Bazen sabahladığımız, acı kahveye aşık olduğumuz zamanlar oluyor.

Soru: Bir şarkı yaparken en çok hangi aşamada zorlanıyorsunuz?

Aren, Genelde nakarat seçmekte zorlanıyorum. Günümüzün insanı nakaratı güzel şarkıları dinler, devamında karma ve devrik bir dörtlük yazsanız bile pek ilgilenilmiyor.

Soru: Kariyerinizde ulaşmayı hedeflediğiniz en büyük başarı nedir?

Aren, Konser festivalleri başladığında dolu dolu mesajlar almak. Konsere çağırılmak, sevenlerimle buluşmak isterim. Hedefim o yönde, bunu başarırsam tamamım!

Soru: Dinleyicilerinizden aldığınız en anlamlı geri bildirim ne oldu?

Aren, "Holy Smoke" adlı freestyle genelde çevremce çok sevildi, bu işi devam ettirmemi söylediler. Benden daha mutlu oldukları kesin.

Soru: Şu an üzerinde çalıştığınız projeler nelerdir?

Aren, Direkt albüm yapmayı planlıyorum. Düet yapacağım kişiler arıyorum, bakacağız artık.

Soru: Rap dünyasında sizi en çok etkileyen olay veya gelişme nedir?

Aren, Old School dediğimiz eski rap sanatçılarının, yeni rap düzenine uyum sağlayamadıkları ve bu piyasaya cidden sağlam oturduğumuzun gerçeği etkiliyor beni.

Soru: Dinleyicilerinizi ve destekçilerinizi nasıl tanımlarsınız? Onlara bir mesajınız var mı?

Aren, Dinleyicilerimi çok seviyorum. Onlara dinleyici değil, fan değil de; kardeş gibi görebiliyorum. Gerçekten güzel iş çıkarttık ve desteklerini geri tutmadılar!

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 01 Mart 2025, 19:26
Toplam Oynama: 43 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 27 Ocak 2025, 22:41
Toplam Oynama: 1 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)

Lv.20

Kadın

Son Giriş: 12 Aralık 2024, 19:09