LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Los Santos Underground Table

Başlatan erosh, 03 Ağustos 2024, 23:34:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.23

Erkek

Son Giriş: 28 Aralık 2025, 23:42
Toplam Oynama: 37 gün, 6 saat
Birlik: ** ****** *** ************ ***ps
Erkek

Son Giriş: 11 Mart 2025, 17:35
Toplam Oynama: 7 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
İl-legal olarak rol yapan bir sürü oyuncunun "PD ÇOK GÜÇLÜ", "PD ARAÇLARI ÇOK HIZLI" gibi bir sürü yakınmasını duyuyorum, ben pek yaramazlık yapmadığım için yakalanmıyorum ama sırf bu yüzden geçmiş bir yılda 20 kişilik, onay almak üzerine rolleyen büyük il-legal birliklerin serverı bıraktıklarını, oyundan soğuduklarını gördüm. Rina Roleplay herkesin sunucusu olmalı. Bu yüzden il-legallere büyük bir fırsat sağlayacak, il-legal birliklerin başına atanacak bir kuruluş olması gerektiğini düşünüyorum.
Bu kuruluş LS'deki il-legal oyuncuların sığınma mekanına sahip olmalı. Şehirde polislerin erişemeyeceği bir bölge olmalı ve bu bölgeye de sadece Los Santos Underground Masası'na katılmış kişilerin, birliklerin girebilmesi gerektiğini düşünüyorum. Tabii ki bu onayı almış kişiler elini kolunu sallayarak girerse departmandaki oyuncularımızın da canı çok sıkılacak. Aktif bir kovalama rolünde girseydi çok can sıkıcı olurdu. Bunu dengelemek adına buraya girmek için aktif bir aranmanın olmaması, polislerin son on beş dakika içerisinde sana siren açmaması gibi şartları olmalı.
Los Santos Underground Masası ise sadece bununla sınırlı kalmamalı, ikinci el araç pazarı gibi o bölgeye özel politikalara sahip (YEŞİL BÖLGELERE BENZER) silah satış alanları, il-legal modifiye, eşya satış alanları, tüm Los Santos Underground Masası'na dahil olmayı başarmış birlikler için konuşma kanalları (IIC), Birlik politikaları, şehirdeki genel işleyiş, Los Santos Underground Masası'nın bir sonraki hedefi gibi şeyler için aylık sadece birlik başları için yapılacak toplantılar. (Bunları Los Santos Underground Masası'nın başına geçen seçilmiş birisi, veya sadece bu masa başlığının rolünü döndürecek bir admin. Tıpkı Hera'nın departmanı düzende tutmak için LSPD'nin başında olması gibi)

Fikir geliştirilebilir, değiştirilebilir fakat il-legal (gerçekten rolleyen) oyuncuların artık birlikte ve düzenli hareket edip, fare gibi yakalanmalarını önlemek için açtım bu AR-GE'yi.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 17 Ocak 2026, 19:43
Toplam Oynama: 12 gün, 13 saat
Genel olarak bu problemler çoğu yerde yaşanıyor, destek veriyorum.

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 03 Ağustos 2025, 21:50
Toplam Oynama: 219 gün, 18 saat
Kadın

Son Giriş: 06 Eylül 2024, 16:51
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 02 Ekim 2023, 00:31
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat