LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Otobüs mesleği "OTO PİLOT"

Başlatan RASHARDCLOUGH, 01 Ağustos 2024, 07:27:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Partner
otobüs mesleği ile hiç sefere çıkmamış arkadaşlar yorum yapmazsa sevinirim, oto pilot VİP'ler için var ve oto pilot kaldırılmamalı.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 21 Eylül 2024, 22:07
Toplam Oynama: 11 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 31 Ağustos 2024, 02:26
Toplam Oynama: 0 gün, 23 saat
Tırcılık mesleğinde de oto pilota aldığımda bi süreden sonra otomatik olarak sürekli sola kırıyor direksiyonu ve çarpıyor. Başka arkadaşlar yaşıyor mu bilmiyorum ama ben sürekli yaşıyorum bunu. Bu tarz problemlerin giderilmesi gerekiyor.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 14 Mart 2026, 22:31
Toplam Oynama: 759 gün, 13 saat
Birlik: ****** Inc
Oto pilotun amacı kolay meslek kasmak değil. Araç kullanırken de rol yapabilmek. O yüzden tüm meslek gruplarından kaldırılmalı.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 14 Ağustos 2025, 01:17
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Alıntı yapılan: MacbetH - 02 Ağustos 2024, 09:36:06Oto pilotun amacı kolay meslek kasmak değil. Araç kullanırken de rol yapabilmek. O yüzden tüm meslek gruplarından kaldırılmalı.
Katılıyorum, oto pilot meslek kasmak için getirilen bir sistem değil, araç sürerken hem yazı yazıp hem de aracı kullanmayı kolaylaştırmak için, mesleği oto pilot ile yapmak saçma değil mi? Düşünsenize hiç bir rol veyahutta birşey yapmamana rağmen 51 durağı kendi kendine gidiyor :laugh: 

Oto pilot tüm meslekler için kaldırılmalıdır diye düşünüyorum, zaten çoğu sunucuda meslek yaparken bile rol yapmanız zorunludur. Rina Medium Rp bir sunucu olduğu için herkes bunu avantaja çeviriyor takır takır meslek kasıyorlar. Zaten otobüsün rotasının saçmalığından hiç bahsetmiyorum bile, dümdüz yolda giderken bir anda U dönüşü yaptırıyor. Havalimanına neredeyse 3 4 defa girdiriyor. Rotasına acilen update gelmesi lazım. Bir de sunucuda otobüsün arkasını kaldırıp, önünü aşşağı indiriyorlar (sanki izmir işi slx) böylelikle hız bug'u yapıyorlar ve otobüs 160 150'ye çok rahat anında çıkıyor. Bu gibi bug'larında düzeltilmesi lazım ayrıyetten bazen otobüsün önünü durağa koymayınca yolcuları v.s almıyor ona da bakılması lazım. Durakta durduğumuzda v.s içine yolcular binse (NPC) hiç fena olmaz, görüntü olarakta güzel durabilir diye düşünüyorum.

Partner
51 durağı kendi, kendine bırakıyor ama 45 dakikalık otobüs turunu 1 saat 20DK'ya çıkarıyor ki oto pilot kendi, kendine tam gitmiyor yaklaşık 30 durakta kaza yapıyor düzeltmek zorunda kalıyoruz bilgisiyar başından çıkmıyoruz kendi, kendine gitmiyor yani.

Management

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:57
Toplam Oynama: 29 gün, 22 saat

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:12
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat
Alıntı yapılan: MacbetH - 01 Ağustos 2024, 08:01:36Hiç sefere çıkmayalım bence. Otobüs mesleğine başlayınca para hesabımıza otomatik gelsin.

AR&GE'ye tepkimi vermişsşin, teşekkürler. :laugh3: