LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[STAFF MAGAZINE] DJ Alexandra

Başlatan wexy, 31 Temmuz 2024, 19:05:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
STAFF MAGAZINE
SAYFA 1

STAFF MAGAZINE
SAYFA 2
Alexandra Yekaterina

1. DJ'lik kariyerine nasıl başladınız?

İlk başta Rusya'da küçük bir mekanda sahne aldım tabi o zamanlar ilk deneyimim olduğu için heyecan vardı. DJ kariyerimin başlangıcı Rusya olup ilk sahnemi başkent Moskova'da yer aldım. Gerçekten o zamanlar kariyerimin ilk basamaklarını tırmanmak için sabırsızlanıyordum. Kariyerim için büyük bir atmış olmakla beraber aynı zamanda beni seven bir hayran kitlesine zamanla ulaşmış oldum.
2. İlk DJ setinizi nerede çaldınız ve bu deneyim nasıldı?

Dediğim gibi dj setimi Rusyan'ın başkenti Moskova'da çaldım ve bu benim için inanılmaz bir duyguydu. O zamanlar birşeyin farkına varmıyorsunuz ama sahnede olunca ve sahne sizinle bir bütün olunca o zaman kendinizi işinize adıyorsunuz ve hiçbir şeyi görmekten gelip sadece işime odaklanarak bu mesleği yapıyorum.

3.Dinleyicilerle olan etkileşiminizi nasıl tanımlarsınız?

Dinleyici kitlesi her zaman önemli bir rol oynar ve dinleyiciniz sizin performansınızı beğenirse büyük bir hayran kitlesi yaratabilirsiniz. Benim dinleyicilerimle etkileşimim şu yönde oldu hep, onları memnun edecek ve istekleri doğrultusunda güncel parçaları en iyi şekilde dinleyicilerime sunmaya çalıştım ve dinleyicilerim bu performansımdan memnun olmakta ki baya bir ilgi görmekteyim.

4. Müziğin geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Müzik tüm herkes için bence bir ihtiyaç yani insanlar kendilerini mutlu hissetmenin temel aracı olarak müziği ben ön planda görüyorum. Müzik hakkında söylenecek tek şey daha da gelişip yayılmalı ki herkes sevdiği parçaları, remixleri dinlemeli ve ona göre mutluluğu yakalamalı. Bence müziğin geleceği çok açık ve daima ilerleyebilecek bir potansiyeli olduğunu düşünüyorum.

5. Müziğinizi nasıl tanımlarsınız?

Birkaç remix denemelerim oldu evet ama gayet iyi ve olumlu tepkiler almaktayım hatta bazı mekanlarda yaptığım remixler dinlenmekte olup hayran kitlemden baya olumlu ve ılımlı tepkiler almaktayım. Kendim yapmış olduğum çok fazla bir parça yok ama az bile olsa hayranlarımı bu derece mutlu görmek benide mutlu ediyor. Büyük bir hayran kitlesi yakaladım diyebiliriz.

6. Genç DJ'lere kariyerlerinde başarılı olmaları için ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz?

Genç meslektaşlarıma bu işte başarılı olmaları için önereceğim tek yol var, kendilerini sürekli geliştirmeliler ve sürekli güncel parçaları trend olan parçaları hayranlarına sunmalarını tavsiye eder. Müzik piyasası geniş bir piyasa ve bir hayran kitlesi yakalamak için güncel olmak ve hayranlarınızın sesine kulak vermek şart.

7. DJ'lik kariyerinizde karşılaştığınız en büyük zorluk neydi ve bunu nasıl aştınız?

Tabii ki en büyük zorluk ilk başta kendi kendinizle başbaşa kaldığınız ve içinizdeki sorulara yanıt aradığınız o andır. Bende zamanında böyle düşünüyorum. "Acaba başarılı olucak mıyım?" "İyi bir yerlere gelicek miyim?" gibi sorularla kendi kendime hep karşılaştım. İlk başta böyle sorulara cevap bulmanız normal çünkü daha işin başındasınız ve sizi nelerin beklediğini bilmiyorsunuz. Bunu şu şekilde aştım, kendi özgüvenim ile bu zorlukların hepsini aştım ve kendime inandım.

8. Gelecekte hangi projeler üzerinde çalışmayı planlıyorsunuz?

Gelecekte müzik üzerine kendimi geliştirmeyi hedefliyorum. Ses sanatçısı olmayı çok isterim, hem müzik dinlemeyi hem söylemeyi sevdiğim için bu iş benim hep aklımda. Ama dj kariyerimide bir yandan devam ettirmek istiyorum. İki işi aynı anda yapar mıyım derseniz ben buna hazırlıklıyım derim size.

9. Müziğinizin evrimi hakkında ne düşünüyorsunuz? Zamanla nasıl değişti?

Yaptığım parçalar hayranlarım tarafından ilgi ile dinlenmekte olup hayranlarımın beni ve parçalarımı sevmesine bunu borçluyum. Kitlem her geçen gün artıyor ve zamanla bu kitlenin artacağından eminim. Parçalarım kulaktan kulağa yayılıyor ve herkes beni severken müziklerimi önemsiyor. Zamanla daha da ileri götürmeyi hedefliyorum ve daha büyük bir hayran kitlesi oluşturmak istiyorum.

10. Hayranlarınızla olan ilişkinizi nasıl tanımlarsınız ve onların desteği sizin için ne ifade ediyor?

Hayranlarım olmadan ben birşey yapamam, herşeyi sevgili hayranlarıma borçluyum. Hayranlarımın desteği bana kendime güvenimi tazeliyor ve mutlu oluyorum onların bu sevgisi inanılmaz bir boyutta ve başarımın sırrı kesinlikle hayranlarımla olan ilişkilerim. Hayranlarımın istekleri doğrultusunda ben elimden gelen her şeyi yapıyorum ve onalrın bu desteği sayesinde sektörde adımı duyurabiliyorum.

Oyuncu

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 11 Nisan 2026, 15:06
Toplam Oynama: 144 gün, 18 saat
Birlik: ***dem
Başarın öz babası geldi :kelebek:  Beğendi gitti :cheers:

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 20:05
Toplam Oynama: 19 gün, 10 saat
Birlik: *** ******* ** Law