LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Mod kurulum, yasaklanma.

Başlatan lydianx212, 27 Temmuz 2024, 01:58:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 20 Eylül 2025, 06:15
Toplam Oynama: 93 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 09 Ekim 2025, 05:48
Toplam Oynama: 10 gün, 16 saat
Kullanılan her grafik modu paketinde mermi izi (bullets, tracer, effects) kapatılabilir bir opsiyondur. Tracer mermi izi modları, oyuna hem görsel hem de işlevsel açıdan birçok üstünlük kazandırır. Bu modlar, oyuncuların görsel deneyimini zenginleştirmekten bir yana çeşitli stratejik avantajlar da sağlamaktadır. Mermilerin yolunu açıkça gösterdiği için, oyuncuların hedeflerini daha iyi takip etmelerine ve gerektiğinde atışlarını daha isabetli olmasına yardımcı olur. Bu, özellikle uzun mesafeli atışlar yaparken hedefi vurma şansını artırır. Daha çok faktör sayabilirim kısacası tracer modu kapatılan bir opsiyon olmasına rağmen bunu görsel anlamda zenginleştirme bahanesi ile kullanıp üstünlük kuranların yasaklanması gayet normaldir.

Bağışçı
Alıntı yapılan: Valvior - 28 Temmuz 2024, 14:52:31Kullanılan her grafik modu paketinde mermi izi (bullets, tracer, effects) kapatılabilir bir opsiyondur. Tracer mermi izi modları, oyuna hem görsel hem de işlevsel açıdan birçok üstünlük kazandırır. Bu modlar, oyuncuların görsel deneyimini zenginleştirmekten bir yana çeşitli stratejik avantajlar da sağlamaktadır. Mermilerin yolunu açıkça gösterdiği için, oyuncuların hedeflerini daha iyi takip etmelerine ve gerektiğinde atışlarını daha isabetli olmasına yardımcı olur. Bu, özellikle uzun mesafeli atışlar yaparken hedefi vurma şansını artırır. Daha çok faktör sayabilirim kısacası tracer modu kapatılan bir opsiyon olmasına rağmen bunu görsel anlamda zenginleştirme bahanesi ile kullanıp üstünlük kuranların yasaklanması gayet normaldir.

Haklı, kullanmayın biraderim çevre pack kullan ancak milletin pc si kötü diye ben neden tracker kulanamıyorum triplerine girmeyin. Çevre pack kullanın çatışma eklentisi değil, mermi tutturduğunuzda çıkan efectlerde buna dahil, hera boşuna kill efect'i kaldırmadı

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 05 Nisan 2026, 16:53
Toplam Oynama: 68 gün, 11 saat
Kadın

Son Giriş: 21 Şubat 2025, 23:22
Toplam Oynama: 0 gün, 13 saat
Kadın

Son Giriş: 21 Şubat 2025, 23:21
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 05 Nisan 2026, 16:53
Toplam Oynama: 68 gün, 11 saat
Kadın

Son Giriş: 21 Şubat 2025, 23:22
Kadın

Son Giriş: 21 Şubat 2025, 23:21
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Alıntı yapılan: tracysmindx - 27 Temmuz 2024, 18:45:52
Alıntı yapılan: beratmethe - 27 Temmuz 2024, 18:01:55
Alıntı yapılan: tracysmindx - 27 Temmuz 2024, 17:39:44
Alıntı yapılan: beratmethe - 27 Temmuz 2024, 09:47:20
Alıntı yapılan: tracysmindx - 27 Temmuz 2024, 08:29:41
Alıntı yapılan: beratmethe - 27 Temmuz 2024, 08:18:31Network Graphics kullanmazsınız olur biter.
KPĞWKEWQPĞEKPĞWEKQ, bu kafayla devam et
Network Graphics, bilinmeyen bir yer ile veri alış-verişi yapmasından tut ödeme yöntemine kadar sıkıntılı bir yazılım. Rage MP üzerine manuel olarak mod kurmak varken neden Network Graphics?
olayın Network Graphics ile bir alakası olduğunu sanmıyorum senin kullandığın "realistik" pakette de o tracer sorun çıkartabilir, bunu anlamıyorsun. serbeststil gerekli açıklamayı yapmış
Kullandığım modpack de o tarz bir problem yok, Network Graphics zaten saçma sapan ve üstünlük yaratabilecek modların başkenti. Anlatmaya çalıştığım da bu, Network Graphics kullanıyorsan ban yemeye yakınsın. Kullanmamaya çalışın, sizden izinsiz şekilde her an ban yemenizi sağlayabilecek modlar da kurabilir; yönetici izni mevcut.
konuyu halen network graphcis'e çekiyorsun anlamıyorsun, KULLANDIĞIN DÜZ GÜZEL BİR GRAFİK PAKETİNDEN BİLE BAN YİYEBİLİRSİN, HALEN NETWORK GRAPHİCS DİYORSUN

Beratı boş ver, bazen ne dediğini bilmiyor.

ULSA
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:31
Toplam Oynama: 206 gün, 4 saat
Birlik: ULSA
Alıntı yapılan: Valvior - 28 Temmuz 2024, 14:52:31Kullanılan her grafik modu paketinde mermi izi (bullets, tracer, effects) kapatılabilir bir opsiyondur. Tracer mermi izi modları, oyuna hem görsel hem de işlevsel açıdan birçok üstünlük kazandırır. Bu modlar, oyuncuların görsel deneyimini zenginleştirmekten bir yana çeşitli stratejik avantajlar da sağlamaktadır. Mermilerin yolunu açıkça gösterdiği için, oyuncuların hedeflerini daha iyi takip etmelerine ve gerektiğinde atışlarını daha isabetli olmasına yardımcı olur. Bu, özellikle uzun mesafeli atışlar yaparken hedefi vurma şansını artırır. Daha çok faktör sayabilirim kısacası tracer modu kapatılan bir opsiyon olmasına rağmen bunu görsel anlamda zenginleştirme bahanesi ile kullanıp üstünlük kuranların yasaklanması gayet normaldir.

Evet doğru, fakat hazır kurulan paketlerde bahsettiğin üstünlük modları seçilemiyor. İstersen Network Grapcihs'e girip grafik bölümünden sadece Project:V'yi kurmayı dene, istediğini seçip seçemediğini göreceksin. Benim şahsi olarak birini rahatça görmem için tracera ihtiyacım yok, herkes de bu niyetle kurmuyor emin olabilirsiniz. Zaten yüksek sistemli bir grafiği tracer için kuran adam farklı bir evredir, üstünlük sağlamak isteyen kişi Fivem pvp packler gibi çevreyi silen, zırhlı araçlardan mermi geçiren ve geceyi gündüze çeviren milyon tane eklenti ile oyun oynuyorlar. Bence tracerdan çok daha önemli sorunlar var, bu saydıklarımın yanında tracer bir hiç. Senin gece önünü görmekte zorlandığın oyunu insanlar dosyalar ile gündüz şeklinde oynarken görüntü avantajını anlarsınız.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Ağustos 2024, 22:55
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat

Oyuncu

Lv.16

Erkek

Son Giriş: 29 Ekim 2025, 14:41
Toplam Oynama: 28 gün, 0 saat

Lv.16

Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2024, 14:43
Toplam Oynama: 0 gün, 7 saat
Destekliyorum, niyetim oyunumun güzel görünmesi ise kurduğum modların sunucu içerinde nasıl sıkıntı çıkarabileceğini bilebileceğimiz bir duyuru gerekiyor.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 06 Ekim 2025, 21:42
Toplam Oynama: 79 gün, 9 saat

Nerde kaldırabiliyorsun? Network Graphics ile kurulan realistik bir grafik paketindeki tracer'i kaldır bakalım hadi.
Alıntı yapılan: Aryus - 28 Temmuz 2024, 15:30:05Haklı, kullanmayın biraderim çevre pack kullan ancak milletin pc si kötü diye ben neden tracker kulanamıyorum triplerine girmeyin. Çevre pack kullanın çatışma eklentisi değil, mermi tutturduğunuzda çıkan efectlerde buna dahil, hera boşuna kill efect'i kaldırmadı
3.Parti yazılım ile oynayan birisinin bu konuya böyle bir ileti atması güldürdü.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 29 Nisan 2026, 18:44
Toplam Oynama: 49 gün, 17 saat
Kadın

Son Giriş: 21 Aralık 2025, 15:19
Erkek

Son Giriş: 17 Aralık 2025, 21:13
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 17 Aralık 2025, 21:13
Toplam Oynama: 21 gün, 21 saat
Erkek

Son Giriş: 19 Mayıs 2025, 19:12
Toplam Oynama: 0 gün, 9 saat
Kadın

Son Giriş: 24 Nisan 2025, 18:06
Toplam Oynama: 2 gün, 18 saat
destekliyorum, ömrümün sonuna kadarda destekleyeceğim. Kimse kusura bakmasında hoca ben 4k oyun oynamak istiyorum, sırf mermi izi muhabbeti yüzünden singleplayerda takılmaktan sıkıldım. Ben 4k oyun keyfi seviyorum, keyif istiyorum ehm... şey biraz da erp fena olmazdı

ULSA
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:31
Toplam Oynama: 206 gün, 4 saat
Birlik: ULSA
Alıntı yapılan: sarii$hin - 29 Temmuz 2024, 00:00:18destekliyorum, ömrümün sonuna kadarda destekleyeceğim. Kimse kusura bakmasında hoca ben 4k oyun oynamak istiyorum, sırf mermi izi muhabbeti yüzünden singleplayerda takılmaktan sıkıldım. Ben 4k oyun keyfi seviyorum, keyif istiyorum ehm... şey biraz da erp fena olmazdı
4K rol deneyimimizi tracer ile suçluyorlar ahbap.