LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Vergi

Başlatan Vile, 29 Haziran 2023, 19:52:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tester

Lv.20

Kadın

Son Giriş: 11 Şubat 2026, 05:18
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)

Lv.20

Erkek

Son Giriş: 27 Mart 2025, 06:44
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Payday genel olarak oyuncuların vergi yükünü hafifletip vergi parası peşinde koşmaktansa rol yapması için var. Fakat mülk çeşitliliği fazla olduğundan mülkler ve araçlarında fiyat aralığı çeşit ve klasman bolluğundan ötürü çok uçuk miktarlara çıkabiliyor haliyle vergide bu noktada çok yüksek bir hal alıyor. Uzun lafın kısası vergiler vip olmayan birisi için cidden can sıkabilecek halde yani insanı bir şeyi almadan önce iki kere düşünmeye itebiliyor. Bu yüzden ya vergi fiyatlarında düşüşe gidilmeli yada belli bir fiyattan sonra sabit olmalı.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 14 Mart 2026, 22:31
Toplam Oynama: 759 gün, 13 saat
Birlik: ****** Inc
Vergisini karşılayamayacağını düşünüyorsan alma. Herkes 3-4 ev, 5-6 araba sahibi oyunda. Bence sistem şu anda iyi.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 27 Aralık 2025, 19:05
Toplam Oynama: 14 gün, 20 saat
Erkek

Son Giriş: 26 Aralık 2025, 18:53
Toplam Oynama: 0 gün, 22 saat
Erkek

Son Giriş: 26 Aralık 2025, 18:52
Toplam Oynama: 1 gün, 18 saat

Tester

Lv.20

Kadın

Son Giriş: 11 Şubat 2026, 05:18
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat

Lv.20

Erkek

Son Giriş: 27 Mart 2025, 06:44
Anlamadığınız durum şu sanırım, birincisi herkesin VIP+ alıcak parası yok yahut oyunlara bu parayı harcamayı düşünmüyor bunu doğrudan lanse etmeniz şahsen pek etik ve hoş değil.

İkincisi ise benim bu arge yi açma sebebim parayı yetiştirememem değil zaten 1 saatlik tırla 1 haftalık vergi parasını ayarlayabiliyorsun. Anlamadığınız mevzu normal oyuncuların paydayi (250$) son derece işlevsiz kalıyor ki zaten paydayin varlığının sebebi kişinin üstündeki vergi yükünün yüksek bir miktarını almak. Sanırım yenisiniz ve bu yüzden bilmiyorsunuz bu yüzden sizi yargılamayacağım. Biraz daha geniş düşünün, pişman olmassınız.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 14 Mart 2026, 22:31
Toplam Oynama: 759 gün, 13 saat
Birlik: ****** Inc
Alıntı yapılan: Vile - 07 Temmuz 2023, 22:25:50Anlamadığınız durum şu sanırım, birincisi herkesin VIP+ alıcak parası yok yahut oyunlara bu parayı harcamayı düşünmüyor bunu doğrudan lanse etmeniz şahsen pek etik ve hoş değil.

İkincisi ise benim bu arge yi açma sebebim parayı yetiştirememem değil zaten 1 saatlik tırla 1 haftalık vergi parasını ayarlayabiliyorsun. Anlamadığınız mevzu normal oyuncuların paydayi (250$) son derece işlevsiz kalıyor ki zaten paydayin varlığının sebebi kişinin üstündeki vergi yükünün yüksek bir miktarını almak. Sanırım yenisiniz ve bu yüzden bilmiyorsunuz bu yüzden sizi yargılamayacağım. Biraz daha geniş düşünün, pişman olmassınız.

2011 yılından beri RP ortamındayım. Bir çok sunucuda bulundum. Bir çok sistemde rol yaptım. Payday olan-olmayan bir çok ortama girdim. Payday dediğiniz gibi vergi yükünü azaltmaya yönelik. Lakin eğer ki gelen payday'in aldığın mülkleri karşılamayacağını düşünüyorsan o topa girmeyeceksin. Sonuçta gerçek hayatta payday diye bir şey yok. Çalışıp para kazanıyorsun. Sen de söylemişsin. 1 tur tır 1 haftalık vergiyi karşılıyor. Herkes kendi bütçesine göre alışveriş yapmalı. Sen asgari ücret alıp son model Ferrari'ye binemezsin sonuç olarak.

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 03 Ağustos 2025, 21:50
Toplam Oynama: 219 gün, 18 saat
Kadın

Son Giriş: 06 Eylül 2024, 16:51
Erkek

Son Giriş: 02 Ekim 2023, 00:31
Bunun avantajı ve dezavantajı fazla olur. Bilemedim.