LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

İl-legallere yapılan ayrımcılık.

Başlatan LiteJenxi, 25 Temmuz 2024, 20:39:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 18 Mart 2026, 18:33
Toplam Oynama: 70 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Konuda yazılan bazı şeyleri okuyabildim. Bu oluşumların kişi sayısının azaltılması saçma bir durum. Bi olaya fazla polisin gelmesi de normal bir şey. Bunun dışında oyuncular rolü uzatmak isterse uzatır ama buna mecbur değildir. Normal bir zamanda, normal bir memurun zırhlar ve tüfeklerle gezmesi gibi bir durum hem bir rol değildir hem de gel DM atalım göstergesidir. Bu konuda çok haklısınız.

Oyuncu

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 27 Mart 2025, 20:51
Toplam Oynama: 15 gün, 13 saat
Erkek

Son Giriş: 20 Nisan 2025, 14:39
Toplam Oynama: 4 gün, 21 saat
Erkek

Son Giriş: 19 Nisan 2025, 11:13
Toplam Oynama: 47 gün, 4 saat
Alıntı yapılan: azgın demokrat - 25 Temmuz 2024, 22:45:29bence siz kaçamıyorsunuz tamam üstünler ama araçları çok hızlı diye de şikayet etmezsin .d
bu adamla aynı çatıdan sıkıyorduk, kendisi heli ile kaçtı

Oyuncu

Lv.21

Erkek

Erkek

Erkek

Alıntı yapılan: 911 does police - 26 Temmuz 2024, 17:37:56Selam, LSPD & LSSD oyuncularına sonuna kadar saygım var. Hazır böyle bir ARGE açılmışken öğrenmek istiyorum. Mesai yaparken neden plakalıklı çelik yelek giyiyorsunuz arkadaşlar? Gerçek LAPD memurları district attorney boi memurları değil. Siz de, LAPD replikası olarak LSPD memuru rolünde district attorney boi değilsiniz. Shift boyunca çelik yelekle devriye atmanız karakterinizi bel fıtığı ve kangren yapar. Irak da Polis Memuru rolü yapmıyorsunuz.

Sunucu da hiçbir zaman illegal rol yapmadım. Polis  & Sheriff rolündeki arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla, polise direnen birine on dakika kuralı var. On dakika sonra tekerleklere ateş ediliyor. Bu da yanlış. Hiçbir memur, cana kast gelmediği sürece karşı tarafa ateş edemez. LSPD taraflı dispatch dediğimiz operatörler bile böyle bir olaya musammaha göstermez. Direkt olarak Operatörler taraflı ilgili memurlara İnternal Affairs soruşturması açılır. Cana kast gelmedikten sonra o oyuncu isterse 5 saat kaçsın, kovalamak zorundasınız.

Ekstra olarak, eylem rolü yapmaya yeltenen birileri sunucuya gerçekten tatlı bir rol görüntüsü ortaya sunmuş. Gördüğüm videoda da  LSPD & Sheriff taraflı anında müdahale yapılıyor. Eylemin bölgesi bir benzin istasyonu ve yere benzin dökülüyor. O bölgede yapılan eyleme beanbag kullanarak etkisiz hale getirilmeye çalışmış. Bu müdahale yine yanlış. Benzin istasyonu bölgesi içerisinde beanbag sıkıldığı an o istasyonun patlama olasılığını artırır.

Bunlara benzer yığın sebep-sonuç ilişkisi kurabilirim. Kolluk Kuvvetleri çatısında çok uzun bir süre rol yaptım ve bu sunucuda olmasa da hala daha yapıyorum.
Kolluk Kuvvetleri tarafının oyunculara yönelik biraz daha kazanmamaya oynaması gerekiyor. Bırakın, karşı taraf da eğlensin. Siz zaten gerektiği zaman kazanacaksınız.

İllegal bir oyuncu veya da birlik, Discord üzerinden haberleştiği zaman bunu kanıtladığınız an Mix oluyor; siz ise Teamspeak üzerinden OOC goygoyun ve telsiz dışı haberleşmelerinizin dibini kazırken Mix olmuyor.
Arkadaşlar, oyun oynuyoruz.  Her şeyden önce Teamspeak üzerinden haberleşmelerinin bile sınırlandırılması gerekiyor. 

Özellikle, 10 dakika boyunca kaçan bir suçluya, on dakika sonradan itibaren ateş etme kuralı kaldırılmalı. LAPD veya LASD'de böyle bir kural yok.

Bir güvenlikle konuştum. Üstünde çelik yelek ve mp5 ile vardiya yapyor. Kendisi bu işin ne kadar zor olduğunu söyledi. Fakat bizim polisler m4 zırh alıp çatıya çıkabiliyor, biz küfür ettiğimizde non-rp den jail yiyoruz. Birçok kişi türk rolü yapıyor. Az önce bir memurunu vurdum ve bir polis yanımıza gelip sizi orospu evlatlar ne yaptığınızı bilmiyoruz mu sanıyorsunuz? Diyor. Fakat gerçekçi olarak bakarsak az önce taruz tüfeği ile kişiye ateş açtım. Normal bir insan korkak, gidipte ynaına gidip özgüvenli şekilde konuşamaz. Burda polis departmanın birçok eksiğinden bahsede bilirim. Cidden polis memurları Line düzenine uymuyor, kovalamacada en kritik nokta denilecek yerlere ben kendim spike kurdum ve suçluları anca durdura bildim. Eskiden polis departmanı böyle değildi. Sürekli rol dönerdi, özellikle Gang birimi şahane bir şekilde rol yapardı. Fakat şuanda gördüğüm tek şey iskelede dövülen bir çete memuru. Kısacası polis departmanı karşı kişiye rol imkanı tanımalı, tutuklanmak isteyen bir adamın üstüne atlayıp kelepçeleyememeli. Polis arabasının hızları ise çok fazla, bir kişiye yetişemiyorsanız zekice düşünüp onu nasıl etksiz hale getireceğinizi tartışın.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 28 Ağustos 2024, 03:29
Toplam Oynama: 22 gün, 7 saat
Erkek

Son Giriş: 18 Temmuz 2024, 23:22
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Alıntı yapılan: Patron Bebek - 29 Temmuz 2024, 20:47:50
Alıntı yapılan: 911 does police - 26 Temmuz 2024, 17:37:56Selam, LSPD & LSSD oyuncularına sonuna kadar saygım var. Hazır böyle bir ARGE açılmışken öğrenmek istiyorum. Mesai yaparken neden plakalıklı çelik yelek giyiyorsunuz arkadaşlar? Gerçek LAPD memurları district attorney boi memurları değil. Siz de, LAPD replikası olarak LSPD memuru rolünde district attorney boi değilsiniz. Shift boyunca çelik yelekle devriye atmanız karakterinizi bel fıtığı ve kangren yapar. Irak da Polis Memuru rolü yapmıyorsunuz.

Sunucu da hiçbir zaman illegal rol yapmadım. Polis  & Sheriff rolündeki arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla, polise direnen birine on dakika kuralı var. On dakika sonra tekerleklere ateş ediliyor. Bu da yanlış. Hiçbir memur, cana kast gelmediği sürece karşı tarafa ateş edemez. LSPD taraflı dispatch dediğimiz operatörler bile böyle bir olaya musammaha göstermez. Direkt olarak Operatörler taraflı ilgili memurlara İnternal Affairs soruşturması açılır. Cana kast gelmedikten sonra o oyuncu isterse 5 saat kaçsın, kovalamak zorundasınız.

Ekstra olarak, eylem rolü yapmaya yeltenen birileri sunucuya gerçekten tatlı bir rol görüntüsü ortaya sunmuş. Gördüğüm videoda da  LSPD & Sheriff taraflı anında müdahale yapılıyor. Eylemin bölgesi bir benzin istasyonu ve yere benzin dökülüyor. O bölgede yapılan eyleme beanbag kullanarak etkisiz hale getirilmeye çalışmış. Bu müdahale yine yanlış. Benzin istasyonu bölgesi içerisinde beanbag sıkıldığı an o istasyonun patlama olasılığını artırır.

Bunlara benzer yığın sebep-sonuç ilişkisi kurabilirim. Kolluk Kuvvetleri çatısında çok uzun bir süre rol yaptım ve bu sunucuda olmasa da hala daha yapıyorum.
Kolluk Kuvvetleri tarafının oyunculara yönelik biraz daha kazanmamaya oynaması gerekiyor. Bırakın, karşı taraf da eğlensin. Siz zaten gerektiği zaman kazanacaksınız.

İllegal bir oyuncu veya da birlik, Discord üzerinden haberleştiği zaman bunu kanıtladığınız an Mix oluyor; siz ise Teamspeak üzerinden OOC goygoyun ve telsiz dışı haberleşmelerinizin dibini kazırken Mix olmuyor.
Arkadaşlar, oyun oynuyoruz.  Her şeyden önce Teamspeak üzerinden haberleşmelerinin bile sınırlandırılması gerekiyor. 

Özellikle, 10 dakika boyunca kaçan bir suçluya, on dakika sonradan itibaren ateş etme kuralı kaldırılmalı. LAPD veya LASD'de böyle bir kural yok.

Bir güvenlikle konuştum. Üstünde çelik yelek ve mp5 ile vardiya yapyor. Kendisi bu işin ne kadar zor olduğunu söyledi. Fakat bizim polisler m4 zırh alıp çatıya çıkabiliyor, biz küfür ettiğimizde non-rp den jail yiyoruz. Birçok kişi türk rolü yapıyor. Az önce bir memurunu vurdum ve bir polis yanımıza gelip sizi orospu evlatlar ne yaptığınızı bilmiyoruz mu sanıyorsunuz? Diyor. Fakat gerçekçi olarak bakarsak az önce taruz tüfeği ile kişiye ateş açtım. Normal bir insan korkak, gidipte ynaına gidip özgüvenli şekilde konuşamaz. Burda polis departmanın birçok eksiğinden bahsede bilirim. Cidden polis memurları Line düzenine uymuyor, kovalamacada en kritik nokta denilecek yerlere ben kendim spike kurdum ve suçluları anca durdura bildim. Eskiden polis departmanı böyle değildi. Sürekli rol dönerdi, özellikle Gang birimi şahane bir şekilde rol yapardı. Fakat şuanda gördüğüm tek şey iskelede dövülen bir çete memuru. Kısacası polis departmanı karşı kişiye rol imkanı tanımalı, tutuklanmak isteyen bir adamın üstüne atlayıp kelepçeleyememeli. Polis arabasının hızları ise çok fazla, bir kişiye yetişemiyorsanız zekice düşünüp onu nasıl etksiz hale getireceğinizi tartışın.
Adam haklı, diğerleride ve Hera'da böyle düşünse her şey düzelecek. Adı üstünde Taktik ve Profesyonellik.

Lv.22

Erkek

Son Giriş: 23 Şubat 2025, 05:07
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Beyler PD peşinize düşerse her türlü yakalar, yakalamak için uğraşmıyorsa sizde az kişidir  :smile:

Oyuncu

Lv.21

Erkek

Erkek

Erkek

Dostlar. Eğer illegal bir rol yapıyorsanız geçmiş olsun, çünkü cidden bir ayrımcılık var. Bugün discord da pd gücü yetmediği yerlerde /Aduty kullanır dediğim için 3 gün susturuldum. Eğer illegalseniz sizi maymun olarak görürler ve ona göre hareket ederler. Eğer siz bir polisi düşürüp ona küfür ederseniz bu non-rp, eğer bir polis sizi düşürüp küfür ederse non-rp değil. Şimdi burdan sunucuyu, pd yi kötülemiş gibi gözükmeyeyim. Fakat ben sadece eksik bulduğum şeyleri söylüyorum.

Mesela vurulduğunuz zaman vücut adrenail pompalar, buda sizi daha fazla agrasif hale getirir. Ama bu sunucuda "Polise" yapılan şeyler NON-RP olarak değerlendiriliyor maalesef.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 18 Mart 2026, 18:33
Toplam Oynama: 70 gün, 18 saat
Alıntı yapılan: Patron Bebek - 03 Ağustos 2024, 03:33:52Dostlar. Eğer illegal bir rol yapıyorsanız geçmiş olsun, çünkü cidden bir ayrımcılık var. Bugün discord da pd gücü yetmediği yerlerde /Aduty kullanır dediğim için 3 gün susturuldum. Eğer illegalseniz sizi maymun olarak görürler ve ona göre hareket ederler. Eğer siz bir polisi düşürüp ona küfür ederseniz bu non-rp, eğer bir polis sizi düşürüp küfür ederse non-rp değil. Şimdi burdan sunucuyu, pd yi kötülemiş gibi gözükmeyeyim. Fakat ben sadece eksik bulduğum şeyleri söylüyorum.

Mesela vurulduğunuz zaman vücut adrenail pompalar, buda sizi daha fazla agrasif hale getirir. Ama bu sunucuda "Polise" yapılan şeyler NON-RP olarak değerlendiriliyor maalesef.

Kışkırtıcı şeyler konuştuğun için mute yediğini akıl edebilirsin diye düşünüyorum, artık o kadar da değildir herhalde. Polisi düşürüp küfür ettiği için OOC ceza alanına da ilk defa rastladım. Eğer polisi öldürüp birde başında "yat aşağı" gibi şeyler söylüyorsan, büyük ihtimal sende o kafa var zaten ve o cezayı alın bi zahmet.

Adrenalin dediğin şeyi yüksek ihtimal hayatında hiç yaşamamış birisin, mantıklı roller yaparsan ceza almazsın.

Oyuncu

Lv.21

Erkek

Erkek

Erkek

Evde oturan bir adamın bana hiç adrenalin yaşamamışsındır demeside ayrı bir irono, herkes senin hayat tarzında yaşamak zorunda değil dostum

Oyuncu

Lv.21

Erkek

Erkek

Erkek

Polisleri sıktım demek nasıl bir kural ilhali olabilir canım arkadaşım oyun oynuyoruz. Polis departmanı vuruldu çıldırmak, hemen savunmaya geçmek nedir? Rol yapıyorsunuz

Oyuncu

Lv.21

Erkek

Erkek

Erkek

Abi bu kadarda ezik olmayın ya. Ben sadece lspd vurdum falan dedim discorda, hemen savunmaya geçiyorlar Noroda böyleydi. Şaka olsun diye yeni polis skinleri nasıl diye söyleyip domuz skini atmıştım sunucudan 1 ay muteledi, burda geldim bir tartışma yaptım. Bana boş yapıyorsun, bboş boş konuşuyor demelerine rağmen "Yat aşağı" dediğimi iddia edip 1 hafta mutelemişlerdi. Lütfen daha fazla ezik olmayın ve iki kişi ile sosyelleşin. Burda pd ye sövünce senin annene küfür etmiş olmuyorum. Cidden yeter.