LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Kanıt olarak kullanılan videolar hk.

Başlatan serhildan, 23 Temmuz 2024, 16:02:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Şubat 2026, 16:08
Toplam Oynama: 53 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 06 Haziran 2025, 16:57
Toplam Oynama: 5 gün, 17 saat
Bir kişi kanıt olarak bir video klibi kullanıyorsa, öncesi 10 saniye ve sonrası 10 saniye gibi olayın akışını admine sunmalı, kimse video açık gezmek zorunda değil. İnsanlar aldığı klipleri delil olarak kullanıyorsa da kötüye kullanmamalı. Dün denk gelip şikayet yediğim bir olayda başımdan geçenler; Kaza yaptığımız kadının yanında biraz rol yaptıktan sonra aracımın üzerine çıktı, camı tekmeledi ve pardon yazıp kaçtı. Pardon yazıp kaçtığı yerden ve aracımın camını tekmeledin yazdığım yerden kırpmış videoyu, pardon yazıp bizden uzaklaştığı için küfür etmem sanki hatalıymış gibi görünmüş. Videoda da "Napıyosun arabama" yazdığım yaşanan olayı doğrular niteliktedir. Buna bir çözüm bulunmalı, şikayetlere atılan kanıt niteliğindeki video klipleri on saniye öncesi ve sonrasını da içermeli.

Arkadaşın beni şikayet ederkenki kullandığı kanıt videosu:
https://streamable.com/308yfi

Oyuncu

Lv.17

Kadın

Son Giriş: 14 Haziran 2025, 05:44
Toplam Oynama: 2 gün, 14 saat
Erkek

Son Giriş: 20 Haziran 2025, 06:24
Toplam Oynama: 23 gün, 23 saat
bu arada çok haklı böyle çok fazla gereksiz jail yiyen var bi çözüm bulunması lazım :onay:

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 24 Haziran 2025, 21:19
Toplam Oynama: 4 gün, 8 saat
Rol yapıyorsanız her şeye karşı kayıt tutmanız sizin için en iyisi olacaktır. Depolama alanınız doluysa olay başladığın da son beş dakikayı kayıt edebilirsiniz. Ekran kartı sürücülerinde böyle özellikler mevcut.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 20 Temmuz 2024, 22:53
Toplam Oynama: 9 gün, 21 saat
yani denecek bir şey yok da bu kadar yılda edindiğim tecrübelere göre şu şekilde yazı yazan kişi hiçbir durumda haklı olmuyor ya. en kötü yarı yarıya bir durum oluyor da bu oradan buradan türeyip her yeri boka çeviren tuhaf yazan elemanlarda sürekli bir sıkıntı çıkıyor.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Şubat 2026, 16:08
Toplam Oynama: 53 gün, 19 saat
Kadın

Son Giriş: 06 Haziran 2025, 16:57
Toplam Oynama: 5 gün, 17 saat
Alıntı yapılan: cloaker - 24 Temmuz 2024, 17:58:18yani denecek bir şey yok da bu kadar yılda edindiğim tecrübelere göre şu şekilde yazı yazan kişi hiçbir durumda haklı olmuyor ya. en kötü yarı yarıya bir durum oluyor da bu oradan buradan türeyip her yeri boka çeviren tuhaf yazan elemanlarda sürekli bir sıkıntı çıkıyor.
yukarıda yazdığım yazıda olayı anlatıyorum, okumak yerine bu şekilde yorum yapmak... ne bileyim yani, noldu kral düşmanın mıyım hemen bizi dmci ilan ettin?

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 20 Temmuz 2024, 22:53
Toplam Oynama: 9 gün, 21 saat
Alıntı yapılan: pandathegreatest - 24 Temmuz 2024, 21:11:06
Alıntı yapılan: cloaker - 24 Temmuz 2024, 17:58:18yani denecek bir şey yok da bu kadar yılda edindiğim tecrübelere göre şu şekilde yazı yazan kişi hiçbir durumda haklı olmuyor ya. en kötü yarı yarıya bir durum oluyor da bu oradan buradan türeyip her yeri boka çeviren tuhaf yazan elemanlarda sürekli bir sıkıntı çıkıyor.
yukarıda yazdığım yazıda olayı anlatıyorum, okumak yerine bu şekilde yorum yapmak... ne bileyim yani, noldu kral düşmanın mıyım hemen bizi dmci ilan ettin?

senin için demedim, videoyu çeken kişi için dedim.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 30 Mart 2026, 21:43
Toplam Oynama: 35 gün, 3 saat
Birlik: ******IAN
Erkek

Son Giriş: 30 Mart 2026, 20:34
Toplam Oynama: 0 gün, 14 saat
Birlik: ******IAN
haklısın ancak şöyle bir durum var. şahıs videoyu o an başlattığını da söyleyebilir veya gerçekten o anda başlatmıştır. belki de videoyu alan şahıs haklıdır ve sen öncesini de at diyerek jail yemekten kurtulabilirsin. bu açılardan da bakmak gerekiyor.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 18 Mart 2026, 18:33
Toplam Oynama: 70 gün, 18 saat
Şikayet açmak için videonun en az 10 saniye öncesini nasıl alalım? Birçok şeyde etkisiz kalıyor. Bir şey olacağını hissedip 10 saniye önceden kayıt mı açacağız? Görüntü tekrarını denedim ama pek sağlıklı gibi görünmüyor, kullanmaya değmez şeylere sebep oluyor. Desteklemiyorum.

Oyuncu
Şikayet açan tarafın kişinin suçlu olduğunu kanıtlaması gerekirken savunmacı taraf kendini suçsuz olduğunu kanıtlaması gerekiyor. Bu durum fikrimce çok sıkıntı ve aşırı suistimal ediliyor ve çoğu oyuncu suçsuz yere Jaile girdiği oluyor.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Kayıt açık gezmek zorunda değilsiniz, yeniden oynatma(son 10 dk) açık oynayabilirsiniz. Şikayet açılabileceğinden şüphelendiğinizde kayıt alın.