LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Araç temizlik

Başlatan RASHARDCLOUGH, 20 Temmuz 2024, 21:32:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Partner
bilmiyom ki 20k mıymış ben 60k sanıyodum

Oyuncu
O şehirde ki tamir yerlerin de yaptırmaya kalkarsan pahalı çıkıyor ama işletmeler koruyucu kaplama takılır diye reklam atıyor onları takip et

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 03 Ağustos 2025, 21:50
Toplam Oynama: 219 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 06 Eylül 2024, 16:51
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 02 Ekim 2023, 00:31
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Alıntı yapılan: Hontlerizzm - 22 Temmuz 2024, 15:26:16
Alıntı yapılan: Metaxa - 21 Temmuz 2024, 22:10:45
Alıntı yapılan: kahpelereinatyaşa - 21 Temmuz 2024, 13:55:59Her şey ucuz olcak diye bir şey yok diyorsunuz 10 dakikada 2.500$ nasıl verelim, gayet de pahalı aracı temizliyorsak 10 dakika sonra toz olmaması gerekli süresi uzatılabilir.
Aracını yıkatma o zaman. Gerekli bir şey değil. En kötü gidip 1 aylık koruyucu kaplama taktırabilirsiniz. Ucuza kaçılacak bir ürün olmaması en iyisi.
Bak güzel kardeşim, sana tatlı bir dille açıklayacağım.
Şimdi burası " Roleplay " sunucusu ya hani, biz gerçek hayata dair bir rol üretiyoruz falan anlarsın ya, senin aracın dümdüz yolda giderken " Gerçek Hayatında " beş dakikada kirlenmiyor. Biz gerçek hayatımızda- özel hayatımızda temizlik koruyucu kaplama almıyoruz, aracımı temizliyorum birkaç gün temiz duruyor sonrasında kirleniyor falan hani. O yüzden bu AR-GE açılmış, biz burada Deathmatch rolü çevirmiyoruz, gayet rol yapıyoruz, gerçek hayata göre yapıyoruz falan-filan internazionale milan.
Anlayan anladı :cd .
Burası tam anlamıyla gerçek hayat değil. Medium RP bir sunucuda oynuyoruz. Her şeyi dört dörtlük beklemeyin. Ayrıca gerçek hayatta araç 10 dakikada da kirlenebilir.

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 20:05
Toplam Oynama: 19 gün, 10 saat
Birlik: *** ******* ** Law
Erkek

Son Giriş: 14 Mart 2026, 23:43
Toplam Oynama: 2 gün, 4 saat
Alıntı yapılan: Metaxa - 21 Temmuz 2024, 07:20:24Aracınıza koruyucu kaplama taktır :detective:  :police:  :59: abilirsiniz. Her şey ucuz olacak diye bir şey yok. Bazı şeyler lükse kaçmalı.
ucuz diye birşey yok dayı sen parayı basıyorsun belli

VIP
stok halde alırsın yada kaplama taktırırsın desteklemiyorum

Partner
7dk da bi araç mı temizleyelim, bunu mu istiyorsun?