LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[TIME] Lilith Belford "Queen of Yoga"

Başlatan zack, 18 Temmuz 2024, 02:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

SAYFA 01

SAYFA 02

Lilith Belford

Time Sordu, Lilith Cevapladı

Soru Merhaba Lilith! Yoga yolculuğunuz nasıl başladı ve sizi bu yola iten şey neydi?

Lilith Merhaba! Yoga benim için tam bir keşif yolculuğu oldu. Üniversite yıllarımda içsel bir denge arayışı içindeydim ve yoga, bedenimi keşfetme ve kendimle derin bir bağlantı kurma yolunda bana kılavuzluk etti.

Soru Hangi yoga tarzlarını özellikle seviyorsunuz ve neden?

Lilith Vinyasa ve Yin yoga favorilerim! Vinyasa'nın akışkan hareketleri beni her zaman kendine çekiyor, enerjimi canlandırıyor ve bedenimi güçlendiriyor. Yin yoga ise derin gevşeme ve içsel huzur sağlıyor, bu da benim için tam bir zıtlık yaratıyor ama tamamlıyor.

Soru Yoga pratiğinizi günlük yaşamınıza nasıl entegre ediyorsunuz?

Lilith Günlük rutinimde yoga nefes teknikleri ve kısa meditasyon seanslarına sık sık yer veriyorum. Bu, benim için gün içinde dengeyi korumanın ve zihinsel odaklanmayı sürdürmenin mükemmel bir yolu.

Soru Öğrencilerinize vereceğiniz en önemli yoga tavsiyeleri nelerdir?

Lilith Özünde, yoga sizinle başlar ve sizinle biter. Sabırlı olun, kendi bedeninizin dilini öğrenin ve her zaman kendinize şefkat gösterin. Kendi yoga yolculuğunuzu keşfedin ve ondan keyif alın!

Soru Gelecekte yoga pratiğinizde hangi yeni alanlara yönelmeyi düşünüyorsunuz?

Lilith Gelecekte daha fazla yoga öğretmenliği yapmayı ve yoga terapi üzerine çalışmalar yapmayı planlıyorum. Ayrıca, meditasyon ve derinlemesine nefes çalışmaları konularında daha fazla bilgi edinmek istiyorum.

Soru Son olarak, yoga pratiği yapmaya yeni başlayacaklara ne gibi tavsiyeleriniz olurdu?

Lilith Başlamak için hiçbir zaman geç değil! Kendinize güvenin, cesur olun ve her anı derinlemesine yaşayın. Yoga, sadece bedeni değil, ruhu ve zihni de iyileştiren bir yolculuktur.

SAYFA 03

Makaron, Fransız mutfağına özgü, dünyanın birçok ülkesine yayılmış beze. Arası fındık, ceviz, badem, gül yaprağı vb malzemelerden yapılmış krema ile dolu, şeker ve yumurta akı ile hazırlanan beze temelli iki "kapak" şeklindedir.

Makaron Yapımı ve Püf Noktaları Tarifi İçin Malzemeler
75 gram yumurta akı (bayat)
75 gram toz badem
150 gram pudra şekeri (mümkünse katkısız)
30 gram normal toz şeker
10 gram şekersiz kakao
1 çay kaşığı tuz

Ganaj Kreması İçin
100 gr sütlü çikolata
100 gram krema

SAYFA 04

Bu Aracın Sırrı Nedir?

Deneyimleriniz size bu kadar ateşli bir şeyin çılgınca olması gerektiğini söylüyor ve yanılmıyorsunuz.  Infernus Classic, mükemmel elmacık kemikleriyle gözlerinizi kamaştıracak, banka hesabınızı boşaltacak ve ıslak zeminde uyuduğunuzda işinizi paslı bir palayla bitirecek türden bir arabadır.  Ne aşk değil?

Aerodinamik bir klasik spor otomobil.  Geçen sezon da kafalar dönüyor.  Infernus Classic ile boyunları frenlemeye geçiş yapın.

SAYFA 05

Bar 22, sizleri unutulmaz bir deneyime davet ediyor. Vintage tasarımıyla öne çıkan mekanımızda, geçmişin büyüsünü günümüzün konforuyla birleştiriyoruz.

Rahat oturma alanlarımızda keyifle oturabilir, şehrin manzarasını izleyebilir ve camla çevrili alanlarımızdan süzülen doğal ışığın tadını çıkarabilirsiniz. Her köşesinde özenle seçilmiş vintage posterler ve dekoratif unsurlar ile geçmişe tatlı bir yolculuk yapacaksınız.

Bar 22'ye gelin, geçmişin zarafetiyle bugünün canlılığını bir arada yaşayın. Burada her an, her yudum ve her detay sizi özel kılmak için tasarlandı.

Bu Tasarım Caykee. ekibi tarafından yapılmıştır.

Oyuncu

Kullanıcı Adı Cevap
Yorum Cevap

Sevgili Kullanıcı, Time sizi çok seviyor, değerli yorumlarınız için teşekkür ediyor.

[div style="background-color: #fff; border-radius: 10px; padding: 10px; color: #000;"]
[img width=100]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b3/Time_Magazine_logo.svg/2560px-Time_Magazine_logo.svg.png[/img]

[b]Kullanıcı Adı[/b] Cevap
[b]Yorum[/b] Cevap

[b]Sevgili Kullanıcı, Time sizi çok seviyor, değerli yorumlarınız için teşekkür ediyor.[/b]
[/div]

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 12:13
Toplam Oynama: 251 gün, 13 saat
Birlik: *** *ews

Lv.38

Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:14
Toplam Oynama: 49 gün, 3 saat
Birlik: ****asy

Kullanıcı Adı Sera Mills
Yorum Bizim sektöre göre bir yoga hocası

Sevgili Kullanıcı, Time sizi çok seviyor, değerli yorumlarınız için teşekkür ediyor.

Oyuncu

Kullanıcı Adı Takashi Akira
Yorum Derginin her sayısı, geniş yelpazedeki konuları ustalıkla işleyerek farklı bakış açılarını sunmuş biz okurların Los Santos'un daha geniş bir perspektiften görmemizi sağlıyor. Time, sadece güncel olayların bir kaydı değil, aynı zamanda modaya tanıklık eden bir belgedir. Bu nedenle, her sayısı koleksiyon değeri taşıyan bir eser niteliğindedir.
Başarıların Devamını Dilerim.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Akira - 18 Temmuz 2024, 03:13:57

Kullanıcı Adı Takashi Akira
Yorum Derginin her sayısı, geniş yelpazedeki konuları ustalıkla işleyerek farklı bakış açılarını sunmuş biz okurların Los Santos'un daha geniş bir perspektiften görmemizi sağlıyor. Time, sadece güncel olayların bir kaydı değil, aynı zamanda modaya tanıklık eden bir belgedir. Bu nedenle, her sayısı koleksiyon değeri taşıyan bir eser niteliğindedir.
Başarıların Devamını Dilerim.

Kullanıcı Adı Admin
Yorum Mükemmelsin.

Sevgili Admin, Time sizi çok seviyor, değerli yorumlarınız için teşekkür ediyor.

Oyuncu

Lv.28

Kadın

Son Giriş: 20 Ocak 2026, 04:21
Toplam Oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 08 Ağustos 2025, 02:40
Toplam Oynama: 0 gün, 20 saat
Birlik: **** ******** ****les
Erkek

Son Giriş: 04 Ağustos 2025, 23:07
Toplam Oynama: 8 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)

Kullanıcı Adı LilithTheGoddes
Yorum Teşekkür ederim herkese, ilerleyen günlerle çok güzel etkinlikler ile beraber olacağıız!