LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Donate arabalar kaldırılsın

Başlatan zampara man, 11 Temmuz 2024, 15:24:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.23

Erkek

Son Giriş: 27 Aralık 2024, 22:08
Toplam Oynama: 62 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 05 Aralık 2024, 18:21
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Alıntı yapılan: kovaski - 12 Temmuz 2024, 15:21:35
Alıntı yapılan: Patron Bebek - 12 Temmuz 2024, 10:53:57
Alıntı yapılan: kovaski - 12 Temmuz 2024, 10:19:28
Alıntı yapılan: Metaxa - 11 Temmuz 2024, 22:16:38Bakıyorum da donate aracı olmayanlar yorumlarda "up up up" moduna girmiş. Araçların kaldırılması veya sisteme satılması sizce mümkün mü? Sunucunun en önemli gelir kaynaklarından birisi ve böyle bir şey mümkün değil. Stok sistemi gelebilir, o ayrı. Onun dışında ben OOC ücret ödediğim bir aracı IC para olarak almak istemem, kimse istemez.
Diğerlerine katılıyorum. Birine donat arabası yok hüü olanlara silinsin falan diye fakir fukaralar diyor kısaca. Yakışmadı, millet oyun içi arabaya 2000 tl vermek istemiyo, oyunu drop diyo ne var bunda
Bu sorun en başta da yaşandı. Yüksek poly değerli araçlar eklenmişti sonrasında iste bunların poly değerleri düşürülüp tekrar eklendi. Herkes donate araç alması gerekmiyor, alanlara da "silinsin öyle yapılsın" falan demek saçma. Drop konusunda haklısın fakat sunucu şuanda beta sürecinde, bunu da göz önüne almak gerek.

Ek; Arkadaş donate araçların çok hızlı olduğunu söylemiş, araçların hepsi eklendiğinde tam olarak düzenlenmemiş oluyor o yüzden bazı araçlar gerektiğinden hızlı olup sonrasında düzenleniyor. Çok fazla Alman aracı var demiş, sunucudaki çoğu kişinin  BMW sevmesi bir sorun olmamalı.

Sunucunun pek betada olduğunu düşünmüyorum sunucu 1 yıldan fazladır açık mantıkken hâlâ betadaysa betadan çıktığında her şeyin wipe yemesi lazım, sunucunun hikayesi Amerika'da dönüyor ve Amerika'ya gidip baktığında bu kadar Alman üretim arabası göremezsin, en azından Alman üretim arabaların sayısı azaltıp Amerikan tipi arabalar eklenirse daha hoş bir görüntü olabilir çünkü böyle uzaktan bakınca sunucunun hiçbir hikayesi dönmüyor gibi gözüküyor ve sırf herkes donate araba kullanıyor. Toxic bir arkadaş demiş donate arabası olmayanlar up up up diyor fakat 4 tane donate arabam var ve ben rol olarak baktığım için saçma gözüktüğünü düşünüyorum. Donate arabalar eklendikçe sunucuda IC arabaların değerliliği azalıyor ve satış yapılmıyor.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 30 Mayıs 2026, 23:12
Toplam Oynama: 122 gün, 4 saat
parasını sen ödiceksen kaldırsınlar kral

sence böyle bir şey olabilir mi

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 03 Ağustos 2025, 21:50
Toplam Oynama: 219 gün, 18 saat
Kadın

Son Giriş: 06 Eylül 2024, 16:51
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 02 Ekim 2023, 00:31
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Alıntı yapılan: Patron Bebek - 12 Temmuz 2024, 10:53:57
Alıntı yapılan: kovaski - 12 Temmuz 2024, 10:19:28
Alıntı yapılan: Metaxa - 11 Temmuz 2024, 22:16:38Bakıyorum da donate aracı olmayanlar yorumlarda "up up up" moduna girmiş. Araçların kaldırılması veya sisteme satılması sizce mümkün mü? Sunucunun en önemli gelir kaynaklarından birisi ve böyle bir şey mümkün değil. Stok sistemi gelebilir, o ayrı. Onun dışında ben OOC ücret ödediğim bir aracı IC para olarak almak istemem, kimse istemez.
Diğerlerine katılıyorum. Birine donat arabası yok hüü olanlara silinsin falan diye fakir fukaralar diyor kısaca. Yakışmadı, millet oyun içi arabaya 2000 tl vermek istemiyo, oyunu drop diyo ne var bunda
Arkadaşın söylediğine katılıyorum. O halde sen de VIP üyelik alma? Ona da para veriyorsun. Araçların poly değerleri düşürüldü ve o şekilde satışa sunuldu. Yapacak bir şeyimiz yok, böyle gayet iyi ilerliyor. Fazla söze de gerek yok.