LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Dostluk Kanıtı

Başlatan Lama56, 08 Temmuz 2024, 18:19:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ULSA
Forum üzerinde hiç bir yerde, "Dostluk Kanıtı" ile ilgili hiç bir şey bulunmamaktadır. Herkes şikayet açıyor/yiyor. İlla ki dostluğu kanıtlamamız gerekiyor evet ama bunu nasıl yapacağız? Bunun hakkında en ufak bir bilgi yok, herkes kafasına göre bir dostluk kuralı uyguluyor gibime geldi. Birine göre kabul olan kanıt, diğerine göre olmuyor. Ortada bir belirsizlik var. Bahsettiğim şey, samptaki dmciler gibi: "Sana sıkana sıkarım he, bundan sonra dostuz" tarzı bir şey değil. Dostluk almamız gereken oyuncular ile ne konuşmalıyız? Ne tarz eylemler yapmalıyız? Nasıl bir rol yapmalıyız, beraber illegal faaliyet gereliyor mu? Bence bunlar hakkında biz oyunculara bilgi verilmesi gerekiyor çünkü, ne yapmamız gerektiğini bilmeden spontane, doğal rollerden kanıtlar aldığımızdada geçerli sayılmadığı durumlar oluyor.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 09 Şubat 2026, 15:32
Toplam Oynama: 97 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 09 Şubat 2026, 15:33
Toplam Oynama: 4 gün, 9 saat

Lv.26

Kadın

Son Giriş: 11 Haziran 2025, 22:50
Toplam Oynama: 1 gün, 6 saat
bu saatten sonra sen benim dostumsun, bana vurana/sıkana sıkacaksın vuracaksın.

ULSA
Alıntı yapılan: cumbalak - 08 Temmuz 2024, 18:21:10bu saatten sonra sen benim dostumsun, bana vurana/sıkana sıkacaksın vuracaksın.
sana sıkana sıkarım ona göre

Oyuncu
hakli, destek

Oyuncu

Lv.23

Erkek

Son Giriş: 28 Aralık 2025, 23:42
Toplam Oynama: 37 gün, 6 saat
Birlik: ** ****** *** ************ ***ps
Erkek

Son Giriş: 11 Mart 2025, 17:35
Toplam Oynama: 7 gün, 21 saat
haklı, forum şaklabanlarının azizliğine uğramamak için gerekli bir politika. destek

Oyuncu
Aynen öyle, forumda bunun hakkında bir şey yazmıyor. Nereden bileceğiz, nasıl bir şey yapacağız? Detaylandırılması lazım

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 29 Ekim 2025, 21:28
Toplam Oynama: 28 gün, 20 saat
Erkek

Son Giriş: 30 Haziran 2025, 13:53
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
harbiden herkes kendi kurallarına göre dostluk rolü yapıyor resmi bir açıklaması yok

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 20 Mart 2026, 14:26
Toplam Oynama: 208 gün, 21 saat
Birlik: ******* ** *** *ity
Aslında bunun için çok düşünmeye gerek yok, kural gayet basit ilerliyor.

Burada yetkililerin senden istediği şey "Dostum musun? Evet öyleyim." "Düşmanlara beraber sıkar mıyız panpa?" tarzındaki roller değil.
Olabildiğince beraber vakit geçirme, takılma, rol yapma. Şöyle düşünebilirsin eğer zor geliyorsa, gerçek yaşamında birisi için hayatını tehlikeye atman için gerçekten değerli olması gerekiyor. Bunu da rollerinle sağlayacaksın yani.

Oturup azıcık düşününce basit mantık, ekstra politikaya gerek yok. Desteklemedim.

Desteklemiyorum, durum gayet açık. Arkadaşınla yaptığınız aktivitelerin fotoğraflarını kanıt olarak sunacaksın. Bu kadar basit.