LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Araç basma türk rolleri için kullanılıyor

Başlatan frozen, 06 Temmuz 2024, 18:34:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 20 Temmuz 2024, 22:53
Toplam Oynama: 9 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
bir bitmediniz cidden.
destekliyorum.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 21 Mayıs 2025, 06:46
Toplam Oynama: 9 gün, 12 saat
Alıntı yapılan: Hontlerizzm - 08 Temmuz 2024, 00:42:27ve aracın arkasını kaldırıp önü basmak kural ihlali olacaksa zaten sunucu saçmalığa gider- aşşırı saçma olur

los angeles batı yakası ve doğu yakası kültüründe araç basma işi sadece lowrider araçlara ve jdm araçlara yapılan bir olaydan ibarettir. lowrider araçlarda da hidrolik sistemi vardır böyle aracın önünü amasörleri kesip tofaşçı genç gibi basmazlar. jdm araçlar zaten 4 yanı birden indirir ki bu arkayı kaldırıp önü basma ile kıyaslanamaz.

herkes sunucuda tofaş rp'si döndüğünü biliyor, sayıları da fazla, ss de var; komedi misiniza yoksa rol yapmaya 2024 yılında mı başladınız? bırakın gelsin yasak

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 19:48
Toplam Oynama: 220 gün, 12 saat
Birlik: JDM
Desteklemedim boş ar-ge
Rockstar eklemiş oyuna arabayı isteyen basar isteyen kaldırır Türkçe müzik varsa şikayet edersin

Oyuncu
Erkek

Alıntı yapılan: JonBrave - 08 Temmuz 2024, 01:52:10Desteklemedim boş ar-ge
Rockstar eklemiş oyuna arabayı isteyen basar isteyen kaldırır Türkçe müzik varsa şikayet edersin

Burasi senin takıldığın gibi freeroam sunucusu değil rol sunucusu. Eskort rolünden başka bir rol yapmadığın için veya los angles kültürü bilgin olmadığı için boş arge demeni normal karşılıyorum.

bir de sunucudaki araç ayarı modding ile getirilen özellikler 2013'den beri gta online oynuyorum ve rockstar böyle bir şey sunmuyor  :laugh2:

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 20 Temmuz 2024, 22:53
Toplam Oynama: 9 gün, 21 saat
Alıntı yapılan: frozen - 08 Temmuz 2024, 02:13:55

Burasi senin takıldığın gibi freeroam sunucusu değil rol sunucusu. Eskort rolünden başka bir rol yapmadığın için veya los angles kültürü bilgin olmadığı için boş arge demeni normal karşılıyorum.

bir de sunucudaki araç ayarı modding ile getirilen özellikler 2013'den beri gta online oynuyorum ve rockstar böyle bir şey sunmuyor  :laugh2:

kanka yanlıs biliyon rockstar eklemis ki kullanıyorlar, ha bu arada lifeinvader'dan onlyfans nude grubuma katılmayı unutmazsan cooookkk ama cooook sevinirim.  :kiss:

Oyuncu
Erkek

Alıntı yapılan: cloaker - 08 Temmuz 2024, 02:49:36

kanka yanlıs biliyon rockstar eklemis ki kullanıyorlar, ha bu arada lifeinvader'dan onlyfans nude grubuma katılmayı unutmazsan cooookkk ama cooook sevinirim.  :kiss:

yok kanka rockstar araç basmayı ve teker kamber ayarını los santos tuners isimli bir dlc ile getirdi tahminden 3 yıl önce falan hiç arkayı kaldırıp önü basamıyoruz bilgin olmadığı halde biliyormuş gibi yapma  :laugh2:

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 14 Mart 2026, 22:31
Toplam Oynama: 759 gün, 13 saat
Birlik: ****** Inc
Türkçe müzik/Türkçeye benzer ezgiler(Şarkı altyapıları vs) yasaklanmalı. Evet bu konuda haklısınız. Ama araç basmayla ilgili fikirlerinize karşıyım. İsteyen istediği gibi modifiye yapabilir.

Şarkı için şikayet aç, onun dışında adam aracını istediği gibi modifiye edebilir, kimse karışamaz. Boş bir konu, desteklenmedi.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 19:48
Toplam Oynama: 220 gün, 12 saat
Birlik: JDM

😁

RP Quality Moderator
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 14:49
Toplam Oynama: 94 gün, 16 saat
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 00:44
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Katılıyorum. DJ Kantik veya DJ İstanbul dinleyip basık araçlarla dolaşanlar var. Bunun önüne bir an önce geçilmesi lazım.