LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Oyunda her yer Güvenli Bölge

Başlatan Rei-, 03 Temmuz 2024, 17:36:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ULSA
Alıntı yapılan: vuslat - 05 Temmuz 2024, 00:00:06İl legal rol bir üst iletideki olaylardan oluşmuyor. oyuncu rolünü ve eylemini kısıtlayan her şey kaldırılmalı, yeşil alanlar da buna dahil. o racon kesme rollerini yeşil alan dışında yapanlar var, önce buna bmler bir denetleme getirsin. silah satışını da isteyen istediği yerde yapsın, yakalanan da zaten başarılı bir il-legal oyuncusu değildir. sunucuyu freeroam mantığıyla oynadığınız için yeşil bölgelere normal bakıyorsunuz ne yazık ki, legal oyunculara güvenli alanlar kalması için böyle bir şeyin varlığından şikayetçi değilsiniz ki bu da bana kalırsa yanlış bir düşünce
Fark ettiysen desteklemeyenlerin geneli pd

RP Quality Moderator
Erkek

Son Giriş: 23 Mayıs 2026, 02:53
Toplam Oynama: 5 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Şehir içerisindeki çoğu yer zaten gbi olmalı, sonuçta sunucuda olan 300-500 kişi dışında bir şehir içerisinde roleplay sunucusu oldugu icin her mahalle, sokak yollar falan insan dolu olur ve illegal davranmak mantıklı olmaz, reddedildi

ULSA
Alıntı yapılan: walkar - 05 Temmuz 2024, 04:28:47Şehir içerisindeki çoğu yer zaten gbi olmalı, sonuçta sunucuda olan 300-500 kişi dışında bir şehir içerisinde roleplay sunucusu oldugu icin her mahalle, sokak yollar falan insan dolu olur ve illegal davranmak mantıklı olmaz, reddedildi

İllegal davranmak mantıklı olmaz derken dostum? Arkadaşlar yukarıda örnek verdi, çetelerden, mafyalardan haberin yok sanırım? Bloodlar ile cripler sokak ortası birbiriyle çatışıyo, sabah sabah göz göre göre apple mağazası patlatıyor adamlar

Oyuncu
Alıntı yapılan: Lama56 - 05 Temmuz 2024, 08:53:07
Alıntı yapılan: walkar - 05 Temmuz 2024, 04:28:47Şehir içerisindeki çoğu yer zaten gbi olmalı, sonuçta sunucuda olan 300-500 kişi dışında bir şehir içerisinde roleplay sunucusu oldugu icin her mahalle, sokak yollar falan insan dolu olur ve illegal davranmak mantıklı olmaz, reddedildi

İllegal davranmak mantıklı olmaz derken dostum? Arkadaşlar yukarıda örnek verdi, çetelerden, mafyalardan haberin yok sanırım? Bloodlar ile cripler sokak ortası birbiriyle çatışıyo, sabah sabah göz göre göre apple mağazası patlatıyor adamlar

GB dışı bölgelerde hala bunu yapabilirsiniz, Vinewood gibi bir cadde üzerinde çatışıyorsunuz zaten, bence orası gibi popüler bir cadde gb ye dahil edilmeli. Herhangi illegal faaliyetlerinizi GB dışındaki bölgelerde sürdürebilirsiniz ama iki birliğin canı çatışmak istedi diye rolünü yapmaya çalışan "sivil" yani "illegal olmayan" kişilerin rol zevki bölünmek zorunda değil. Sonuçta bu bir oyun ve ben her oyuna girdiğimde yanımda iki birliğin çatışmasını istemem.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Lama56 - 04 Temmuz 2024, 21:09:14
Alıntı yapılan: frozen - 04 Temmuz 2024, 21:04:08
Alıntı yapılan: Zibdis - 04 Temmuz 2024, 20:29:48
Alıntı yapılan: Patron Bebek - 04 Temmuz 2024, 18:51:19
Alıntı yapılan: Zibdis - 04 Temmuz 2024, 14:20:372024 Los Angeles yansıması bir şehirde rol yapıyoruz. Dikkatinizi çekerim 2024, 1950 değil. Şehrin çoğu yerinin illegal şeyler yapmak için uygun olmaması gayet normal.
suç oranları gittikçe artır Los Angles'da? Millet bilmiyor mu her yerde cctv var yakalanıcaz ya demeyi. Adam bir markete giriyor biliyor kamera olduğunu parayı istiyor vermezse sıkıyor bitti gitti
Eğer Los Angeles'da olduğu gibi bir suç oranı artışı yaşamak istiyorsanız polis müdahalelerininde LA'de olduğu gibi olması gerekir. Ancak şu an bile polisi op gören kişiler o zaman nasıl bir tavır sergiler tahmin edemiyorum.

Daha gerçekçi bir illegal gelmesi isteniyorsa daha gerçekçi bir LSPD gelmeli, mesela elini beline götürdüğünde bile seni öldürebilecek ve haklı olacak türden bir LSPD.

Amerika'da yaşamıyorsn ve Los Angeles bilgin çok kısıtlı öyle değil mi? Demokrat California'a çeteler ellerini sallayarak drive-by yapıyor, iphone dükkanı kundaklıyor, olay çıkartıyor tatlı su valiler bir halt yapmıyor polisin yetkilerini korkutarak kısıtlıyorlar. İstersen deneyelim
Aynen öyle kanka arkadaş pdnin aşırı op olmasına rağmen illegale buff gelcekse pdyede gelsin diyor, bil bakalım neden? Kendisi LSPD'deeee
https://www.youtube.com/@PoliceActivity/videos

ULSA
Alıntı yapılan: Zibdis - 05 Temmuz 2024, 11:28:37
Alıntı yapılan: Zibdis - 04 Temmuz 2024, 14:20:372024 Los Angeles yansıması bir şehirde rol yapıyoruz. Dikkatinizi çekerim 2024, 1950 değil. Şehrin çoğu yerinin illegal şeyler yapmak için uygun olmaması gayet normal.
Aç bi bak çeteler neler yapıyormuş onlarada bak iyi bak ama
suç oranları gittikçe artır Los Angles'da? Millet bilmiyor mu her yerde cctv var yakalanıcaz ya demeyi. Adam bir markete giriyor biliyor kamera olduğunu parayı istiyor vermezse sıkıyor bitti gitti
Eğer Los Angeles'da olduğu gibi bir suç oranı artışı yaşamak istiyorsanız polis müdahalelerininde LA'de olduğu gibi olması gerekir. Ancak şu an bile polisi op gören kişiler o zaman nasıl bir tavır sergiler tahmin edemiyorum.

Daha gerçekçi bir illegal gelmesi isteniyorsa daha gerçekçi bir LSPD gelmeli, mesela elini beline götürdüğünde bile seni öldürebilecek ve haklı olacak türden bir LSPD.

Amerika'da yaşamıyorsn ve Los Angeles bilgin çok kısıtlı öyle değil mi? Demokrat California'a çeteler ellerini sallayarak drive-by yapıyor, iphone dükkanı kundaklıyor, olay çıkartıyor tatlı su valiler bir halt yapmıyor polisin yetkilerini korkutarak kısıtlıyorlar. İstersen deneyelim
Aynen öyle kanka arkadaş pdnin aşırı op olmasına rağmen illegale buff gelcekse pdyede gelsin diyor, bil bakalım neden? Kendisi LSPD'deeee

ULSA
Alıntı yapılan: Zibdis - 05 Temmuz 2024, 11:28:37

https://www.youtube.com/watch?v=ZPhB7bnU3bg
https://www.youtube.com/watch?v=t1NR_DWUeKI
Al dostum sıradan bir gün

Destekliyorum ikinci elin gb'si davisi eski adı ile ganton grove tarafına kadar uzanıyor ne zamandır çete bölgeleri ic de güvenli alan oluyor örnek verdim ben blood ya da crips rolü yapıcam en uygun sokak çıkmazı ile ünlü davisin grove sokağı burada neden gb kapsamına giriyor gb alanları küçültülüp kaldırılması gerekiyor winewood tehlikeli ama Davis grove bölgeleri gb bu saçma biraz o yüzden bu başlığı Destekliyorum

Alıntı yapılan: 911 does police - 03 Temmuz 2024, 17:42:42Bu konuyla alakalı önerin nedir? şehrin Texas'a dönmesini desteklemiyorum.
Bir avukat olarak sehirdeki illegalin azalması sana da zarar sadece gun rp olarak düşunmek yanlış olur gun rp yapıcak kişi zaten şehir dışında yapar arkadaşın demek istediği direk gb illegal kısıtlama örnek hırsızlık,u satışı,silah satışı vb. Roller onun için illegal role teşvik adına cctv bunları görüp müdahale etmesi daha doğru olur gb ile engellemek rol kısıtlamaya girer

ULSA
Alıntı yapılan: Zibdis - 05 Temmuz 2024, 11:27:15
Alıntı yapılan: Lama56 - 05 Temmuz 2024, 08:53:07

GB dışı bölgelerde hala bunu yapabilirsiniz, Vinewood gibi bir cadde üzerinde çatışıyorsunuz zaten, bence orası gibi popüler bir cadde gb ye dahil edilmeli. Herhangi illegal faaliyetlerinizi GB dışındaki bölgelerde sürdürebilirsiniz ama iki birliğin canı çatışmak istedi diye rolünü yapmaya çalışan "sivil" yani "illegal olmayan" kişilerin rol zevki bölünmek zorunda değil. Sonuçta bu bir oyun ve ben her oyuna girdiğimde yanımda iki birliğin çatışmasını istemem.
Gb dışı bölgelerde hala bunu yapabilirsiniz derken? Dostum çok fazla gb var, gidip terörist gibi dağda mı çatışalım onu mu istiyorsun? Ayrıca iki birliğin canı çatışmak istersede rol yapmaya çalışan sivile bir şey olmaz dostum, eğer ateş alırsada dmden şikayet açar, bunu nasıl bir mantıkla söyledin ki? İllegallik çatışmak değil ayrıca, ben sana basit bir örnek verdim.