LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Birlik - Dostluk

Başlatan Lama56, 23 Haziran 2024, 15:28:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 05 Ağustos 2025, 14:27
Toplam Oynama: 202 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)

ULSA
Alıntı yapılan: Kaza - 24 Haziran 2024, 14:21:30Desteklemiyorum. Bir insanı rolde detaylı bir şekilde tanımamız lazım, her düşen kişiye yardım etmek zorunda değilsin. Arkadaşın ise detaylı bir şekilde rollerini arttırmalısın.
Her düşen kişiye yardım etmek gibi bir şey mi yazıyor kanka orda? Oyuna sadece birliğe rol atmak için girdiğimi farzet, birlik arkadaşımı koruyamayacak mıyım?

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 14 Eylül 2024, 00:18
Toplam Oynama: 0 gün, 9 saat
Erkek

Son Giriş: 14 Eylül 2024, 00:17
Toplam Oynama: 1 gün, 6 saat
Kadın

Son Giriş: 13 Eylül 2024, 23:19
Toplam Oynama: 0 gün, 18 saat
Kadın

Son Giriş: 30 Ağustos 2024, 22:58
Toplam Oynama: 0 gün, 22 saat
Alıntı yapılan: Lama56 - 24 Haziran 2024, 17:54:50
Alıntı yapılan: Kaza - 24 Haziran 2024, 14:21:30Desteklemiyorum. Bir insanı rolde detaylı bir şekilde tanımamız lazım, her düşen kişiye yardım etmek zorunda değilsin. Arkadaşın ise detaylı bir şekilde rollerini arttırmalısın.
Her düşen kişiye yardım etmek gibi bir şey mi yazıyor kanka orda? Oyuna sadece birliğe rol atmak için girdiğimi farzet, birlik arkadaşımı koruyamayacak mıyım?
Onaylı birlik olduğun zaman zaten bu hak tanınıyor.

ULSA
Alıntı yapılan: Kaza - 24 Haziran 2024, 18:21:31
Açtığım argeyi okumadın mı dostum?

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 20 Mart 2026, 14:26
Toplam Oynama: 208 gün, 21 saat
Birlik: ******* ** *** *ity
Birlik onayı kadar kolay alınan bir şey yok, gereksiz.

Spoiler:
Alıntı yapılan: Kaza - 24 Haziran 2024, 18:21:31

Bir anlam karmaşası var, onaylı birlik içerisinde olunduğu durumda birliğe yeni katılmış olan 1 kişinin 1 dakika birlikte bulunması ve beraberinde gerçekleşen bir dostluk oluşması ve senin bu mantık üzerinde buna hak vermen fakat IC olarak oldukça samimi, kardeş, bir oluşum/çatı bünyesinde bulunulan kişilerin sadece onaysız birlikte olmalarından kaynaklı (Story rp durumları da var)dost sayılmaması üzerinden bir hak verme durumun var ve "Her düşen kişiye yardım etmek zorunda değilsin." şeklinde bir sözün.

Eğer düşen senin için IC olarak önemli birisiyse yardım etmemen, "ufff brawl atmak istemiyorum yaaa" gibi düşüncelere girilmesi zaten rol gidişatını ve realistliğini çok saçma seviyelere getiren bir durum, medium rp konseptinin olayı zaten budur. Zengin rol imkanı bulunması.

Lama56'nın da dediği gibi gerçekten "DM'ci olarak tabir edilen kişiler için getirilen bir durum." Samptan yana bu durum böyleydi fakat bunu bu kadar saçma yorumlamaya gerek yok bence, rol yapan insanların rol imkanını sıfırlamaya gerek yok. Üstelik oyuncuların da bu şekilde yorumlar yapması garipsenecek bir durum, ihlalci arkadaşlar için daha farklı kurallar yazılı/yazısız kabul edilebilir ona herhangi bir itiraz yok.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 30 Haziran 2025, 21:02
Toplam Oynama: 13 gün, 14 saat
Birlik: ******** ****** **ood
Erkek

Son Giriş: 26 Haziran 2024, 13:14
Toplam Oynama: 0 gün, 4 saat
destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek destek

Oyuncu
Desteklemiyorum, sosyal için birden fazla birliklerle role giden insanlar var.

ULSA
Alıntı yapılan: Sadistic - 25 Haziran 2024, 04:07:59Desteklemiyorum, sosyal için birden fazla birliklerle role giden insanlar var.
:like:

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 08 Şubat 2025, 10:21
Toplam Oynama: 15 gün, 2 saat
Birlik: ****** *****nal
Kadın

Son Giriş: 25 Haziran 2024, 21:37
Toplam Oynama: 1 gün, 0 saat
Alıntı yapılan: reostA - 24 Haziran 2024, 19:44:23Birlik onayı kadar kolay alınan bir şey yok, gereksiz.

anladık birlik onayınız var sizsiniz kanka tamam anladıkk