LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Birlik - Dostluk

Başlatan Lama56, 23 Haziran 2024, 15:28:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ULSA
Bence tanıtımı olan ve düzenli olarak rol atan birliklerin üyelerinin dost sayılması gerekiyor, sistem onayı kolay alınan bir şey değil. Dostluk kanıtı tek bir ssle alınan bir şey değil. Aktif rol yapan birliğim var birlik arkadaşımı düşürdüklerinde müdahale bile edemiyorum dostluk kanıtım yok diye bana göre çok saçma bir durum. Dediğim gibi bence tanıtıma düzenli olarak rol atan ve tanıtımı olan birlik üyelerinin dost sayılması gerekiyor.

Oyuncu
Tanıtıma düzenli rol atıldıkça, sicil olmadıkça yaklaşık 25 sayfada onay alınıyor. Bence gelmese de olur.

ULSA
Alıntı yapılan: nitr0 - 23 Haziran 2024, 15:35:28Tanıtıma düzenli rol atıldıkça, sicil olmadıkça yaklaşık 25 sayfada onay alınıyor. Bence gelmese de olur.
Dostum herkes müsait olamıyor ki, 1 günde 30 rol attık mesela 2 gündür rol atamıyoruz çünkü müsait değiliz. Ayrıca aynı chatlock, aynı birlik falan bunlar tesadüf olamaz dimi, hele ki tanıtım varsa birde.

Oyuncu

Lv.29

Erkek

Son Giriş: 24 Mayıs 2026, 20:21
Toplam Oynama: 48 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 18 Ocak 2026, 23:52
Toplam Oynama: 92 gün, 6 saat
Dostluk kanıtsız sık, editlersin...

Lv.22

Kadın

Son Giriş: 11 Aralık 2024, 18:15
Toplam Oynama: 4 gün, 13 saat
Kadın

Son Giriş: 14 Ocak 2025, 04:44
Toplam Oynama: 83 gün, 6 saat
Kadın

Son Giriş: 09 Aralık 2024, 20:22
Toplam Oynama: 1 gün, 12 saat
Kurallarda "dostluk" ile ilgili bir şey yazmamasına rağmen herkesin kendi kafasına göre yorumladığı, anlattığı sözde resmi olmayan ama buna göre işlem yapılan dostluk kuralı var. Bu dostluk kanıtı denen saçmalık aşırı gereksiz, arkadaşınla olan rolü atıyorsun "Ticari roller, Lifeinvader'da olan fotoğraflar dostluk sayılmaz." deniyor. Kime göre, neye göre sayılmıyor kimsenin fikri yok.  Dostluk kuralı diye söylenen ancak kurallarda bile yazmayan, detaylı bilgisi olmayan bu saçma şeyin kaldırılması gerek.

ULSA
Alıntı yapılan: pilgrimmonster - 24 Haziran 2024, 08:03:04Kurallarda "dostluk" ile ilgili bir şey yazmamasına rağmen herkesin kendi kafasına göre yorumladığı, anlattığı sözde resmi olmayan ama buna göre işlem yapılan dostluk kuralı var. Bu dostluk kanıtı denen saçmalık aşırı gereksiz, arkadaşınla olan rolü atıyorsun "Ticari roller, Lifeinvader'da olan fotoğraflar dostluk sayılmaz." deniyor. Kime göre, neye göre sayılmıyor kimsenin fikri yok.  Dostluk kuralı diye söylenen ancak kurallarda bile yazmayan, detaylı bilgisi olmayan bu saçma şeyin kaldırılması gerek.
Dünden bir örnek vereyim, defalarca kez rolünü yaptığım birlik arkadaşım chatlock üzerinden beni olaya çağırıyor. Olay yerinde kendisini baygın görüp diğer arkadaşlara saldırıyorum. Olayla alakam yok, herhangi bir dostluk rolü yok diye işlem görüyorum. Yani aynı birlikteniz, chatlocktan beni çağırmış bunlar tesadüf olamaz. Dmcileri önlemek için bir yere kadar gerekli ama dediğim gibi olursa mantıklı olur bence. Adamın tanıtımı var düzenli olarak rolde atıyor bu adamın dost sayılması lazım

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 08 Haziran 2025, 01:28
Toplam Oynama: 120 gün, 20 saat
sistem onayı kolay alınan bir şey

ULSA
Alıntı yapılan: alfaizm - 24 Haziran 2024, 11:22:00sistem onayı kolay alınan bir şey
Kanka demek istediğimi anlamamışsın ayrıca herkes işsiz değil ki her gün 10 tane rol atsın, kolay alınan bir şey fakat zamana ihtiyacın var. Günde 10 rol dahi atsan min. 14 gün falan sürüyor zaten demek istediğim o. 14 gün beraber rol yaptıgım adamla zaten bi zahmet dost olayım kanka

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 14 Eylül 2024, 00:18
Toplam Oynama: 0 gün, 9 saat
Erkek

Son Giriş: 14 Eylül 2024, 00:17
Toplam Oynama: 1 gün, 6 saat
Kadın

Son Giriş: 13 Eylül 2024, 23:19
Toplam Oynama: 0 gün, 18 saat
Kadın

Son Giriş: 30 Ağustos 2024, 22:58
Toplam Oynama: 0 gün, 22 saat
Desteklemiyorum. Bir insanı rolde detaylı bir şekilde tanımamız lazım, her düşen kişiye yardım etmek zorunda değilsin. Arkadaşın ise detaylı bir şekilde rollerini arttırmalısın.