LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Balık Tutma Şansının Artırılması

Başlatan ONX, 23 Haziran 2023, 11:12:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 09 Temmuz 2024, 15:05
Toplam Oynama: 2 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Kötü balık da olsa balık tutma şansının artırılması gerektiğini düşünüyorum. Kaç kez üst üste 8-9 kere balık tutmadı yazısıyla karşılaşmışımdır, biraz fazla yüksek geldi bu oran.

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 03 Ağustos 2025, 21:50
Toplam Oynama: 219 gün, 18 saat
Kadın

Son Giriş: 06 Eylül 2024, 16:51
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 02 Ekim 2023, 00:31
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat

Diğer mesleklerin çoğu araba sürerek geçiyor, daha ayrı bir havası olan balıkçılığın hem role daha uygun olduğundan insanların yapması için teşvik edilebilir. Destekliyorum kesinlikle gelmeli, banada aynı şekilde üst üste 10 kere gelmediği çok oluyor.

Oyuncu

Lv.22

Kadın

Son Giriş: 14 Ekim 2025, 00:05
Toplam Oynama: 33 gün, 9 saat
gerek yok, beğenmeyen başka mesleğe gitsin

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 24 Haziran 2025, 21:19
Toplam Oynama: 4 gün, 8 saat
desteklemiyorum, başka mesleklere de göz atabilirsiniz.

Oyuncu
Şu an şansı kaç bilmiyorum fakat sabit olarak %50 kalabilir. Ayrıca meslekle sadece temelinizi oluşturmanızı, daha sonrasında ise para kazanmak için çeşitli rolsel süreçlerle ilerlemenizi tavsiye ederim, bu konu hakkında bir fikriniz yoksa açılmış rehberlere göz atabilirsiniz.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 09 Temmuz 2024, 15:05
Toplam Oynama: 2 gün, 16 saat
Alıntı yapılan: waxie - 24 Haziran 2023, 14:45:58Şu an şansı kaç bilmiyorum fakat sabit olarak %50 kalabilir. Ayrıca meslekle sadece temelinizi oluşturmanızı, daha sonrasında ise para kazanmak için çeşitli rolsel süreçlerle ilerlemenizi tavsiye ederim, bu konu hakkında bir fikriniz yoksa açılmış rehberlere göz atabilirsiniz.
Zaten rollere yöneleceğiz, planlarımız var bu konuda fakat sunucu daha yeni ve belirli rolleri yapabilmek için bir bütçe oluşturmamız gerekiyor. Bu da sunucuda anladığım kadarıyla balıkçılık sayesinde yapılıyor. ( En azından sorduğum herkes öyle dedi.)  Bana şansı biraz düşük geldi ama çok OP olmasını engellemek için yapmışlar. Alışmak zamanımı aldı ama artık sorun değil. Herkes de alışıp memnunsa durumdan gerek yok, konu kilit.

Oyuncu

Lv.23

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 17:55
Toplam Oynama: 36 gün, 7 saat

Lv.23

Kadın

Son Giriş: 14 Mayıs 2026, 20:35
Toplam Oynama: 2 gün, 7 saat
Erkek

Son Giriş: 13 Mayıs 2026, 22:36
Toplam Oynama: 1 gün, 4 saat
Desteklemiyorum, diğer meslekler güncellenmeli asıl diğer mesleklerin geliri düşürüldü ve herkes yine balıkta yeni meslekler veya tırcılığın güncellenmesi gerek...

Oyuncu

Lv.18

Erkek

Son Giriş: 11 Nisan 2026, 17:35
Toplam Oynama: 36 gün, 4 saat