LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

LSPD Kovalamacaları hk.

Başlatan zGums, 24 Mayıs 2024, 23:28:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RP Quality Moderator
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 94 gün, 21 saat
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 00:44
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Selam, LSPD & LSSD oyuncularına sonuna kadar saygım var. Hazır böyle bir ARGE açılmışken öğrenmek istiyorum. Mesai yaparken neden plakalıklı çelik yelek giyiyorsunuz arkadaşlar? Gerçek LAPD memurları district attorney boi memurları değil. Siz de, LAPD replikası olarak LSPD memuru rolünde district attorney boi değilsiniz. Shift boyunca çelik yelekle devriye atmanız karakterinizi bel fıtığı ve kangren yapar. Irak da Polis Memuru rolü yapmıyorsunuz.

Sunucu da hiçbir zaman illegal rol yapmadım. Polis  & Sheriff rolündeki arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla, polise direnen birine on dakika kuralı var. On dakika sonra tekerleklere ateş ediliyor. Bu da yanlış. Hiçbir memur, cana kast gelmediği sürece karşı tarafa ateş edemez. LSPD taraflı dispatch dediğimiz operatörler bile böyle bir olaya musammaha göstermez. Direkt olarak Operatörler taraflı ilgili memurlara İnternal Affairs soruşturması açılır. Cana kast gelmedikten sonra o oyuncu isterse 5 saat kaçsın, kovalamak zorundasınız.

Ekstra olarak, eylem rolü yapmaya yeltenen birileri sunucuya gerçekten tatlı bir rol görüntüsü ortaya sunmuş. Gördüğüm videoda da  LSPD & Sheriff taraflı anında müdahale yapılıyor. Eylemin bölgesi bir benzin istasyonu ve yere benzin dökülüyor. O bölgede yapılan eyleme beanbag kullanarak etkisiz hale getirilmeye çalışmış. Bu müdahale yine yanlış. Benzin istasyonu bölgesi içerisinde beanbag sıkıldığı an o istasyonun patlama olasılığını artırır.

Bunlara benzer yığın sebep-sonuç ilişkisi kurabilirim. Kolluk Kuvvetleri çatısında çok uzun bir süre rol yaptım ve bu sunucuda olmasa da hala daha yapıyorum.
Kolluk Kuvvetleri tarafının oyunculara yönelik biraz daha kazanmamaya oynaması gerekiyor. Bırakın, karşı taraf da eğlensin. Siz zaten gerektiği zaman kazanacaksınız.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 26 Haziran 2024, 00:39
Toplam Oynama: 24 gün, 10 saat
Birlik: ****** * ***hes

Lv.14

Erkek

Son Giriş: 17 Temmuz 2024, 22:47
Toplam Oynama: 5 gün, 14 saat
Alıntı yapılan: 911 does police - 25 Mayıs 2024, 22:24:56Selam, LSPD & LSSD oyuncularına sonuna kadar saygım var. Hazır böyle bir ARGE açılmışken öğrenmek istiyorum. Mesai yaparken neden plakalıklı çelik yelek giyiyorsunuz arkadaşlar? Gerçek LAPD memurları district attorney boi memurları değil. Siz de, LAPD replikası olarak LSPD memuru rolünde district attorney boi değilsiniz. Shift boyunca çelik yelekle devriye atmanız karakterinizi bel fıtığı ve kangren yapar. Irak da Polis Memuru rolü yapmıyorsunuz.

Sunucu da hiçbir zaman illegal rol yapmadım. Polis  & Sheriff rolündeki arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla, polise direnen birine on dakika kuralı var. On dakika sonra tekerleklere ateş ediliyor. Bu da yanlış. Hiçbir memur, cana kast gelmediği sürece karşı tarafa ateş edemez. LSPD taraflı dispatch dediğimiz operatörler bile böyle bir olaya musammaha göstermez. Direkt olarak Operatörler taraflı ilgili memurlara İnternal Affairs soruşturması açılır. Cana kast gelmedikten sonra o oyuncu isterse 5 saat kaçsın, kovalamak zorundasınız.

Ekstra olarak, eylem rolü yapmaya yeltenen birileri sunucuya gerçekten tatlı bir rol görüntüsü ortaya sunmuş. Gördüğüm videoda da  LSPD & Sheriff taraflı anında müdahale yapılıyor. Eylemin bölgesi bir benzin istasyonu ve yere benzin dökülüyor. O bölgede yapılan eyleme beanbag kullanarak etkisiz hale getirilmeye çalışmış. Bu müdahale yine yanlış. Benzin istasyonu bölgesi içerisinde beanbag sıkıldığı an o istasyonun patlama olasılığını artırır.

Bunlara benzer yığın sebep-sonuç ilişkisi kurabilirim. Kolluk Kuvvetleri çatısında çok uzun bir süre rol yaptım ve bu sunucuda olmasa da hala daha yapıyorum.
Kolluk Kuvvetleri tarafının oyunculara yönelik biraz daha kazanmamaya oynaması gerekiyor. Bırakın, karşı taraf da eğlensin. Siz zaten gerektiği zaman kazanacaksınız.

Yorumun için teşekkür ederim.

Diğerleri ile pek alakam olmasa da son cümlen için seni kesinlikle tebrik ediyorum. LSPD ve LSSD ekipleri sadece kazanmaya oynadıkları için illegal ekiplerin canı sıkılıyor. Diğer oyuncularında kazanmasına izin verseler bütün sorunların ortadan kalkabileceğini düşünüyorum.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 08 Haziran 2025, 01:28
Toplam Oynama: 120 gün, 20 saat
Merhabalar, bu konu hakkında daha detaylı bir ar-ge konum var. LSPD ve diğer legal birimler bu konuyu okuyabilir. Arkadaşın ve diğer illegallerin rahatsız olduğu konu sadece pursuit değildir. Genel olarak bir agresiflik olduğunu ben de söyleyebilirim. Kişinin mesela en basitinden aranan bir suçlu, herhangi bir tehdit unsuru sergilemiyorsa yanına sakince gidip ona tutuklu olduğunu söyleyebilirsiniz. "/S ELLERİNİ GÖREBİLECEĞİMİZ ŞEKİLDE KALDIR!" gibi agresif şeylere gerek yok eğer sana bir tehdit unsuru sergilemiyorsam. Her şeye realistik olarak bakıyorsanız bu dediğime hak verirsiniz, herkesi aynı kefeye koymanıza gerek yok, kişiden kişiye rol yapmak basit bir şey. Bir kaç kişi dışında bunu yapan görmedim.

Bahsi geçen konu; https://www.rina-roleplay.com/gtav/index.php?topic=17837.0

Bağışçı

Lv.25

Kadın

Son Giriş: 20 Nisan 2026, 22:08
Toplam Oynama: 73 gün, 14 saat
Birlik: ****** ***ats

Lv.25

Kadın

Son Giriş: 20 Nisan 2026, 22:02
Toplam Oynama: 2 gün, 9 saat
Birlik: ****** ***ats
Kadın

Son Giriş: 18 Nisan 2026, 04:02
Toplam Oynama: 9 gün, 4 saat
Arkadaşın yorumlarının haklı olduğunu düşünüyorum. Bu tarz durumlar gerçekten de saçma ve mantıksız olabiliyor. Yasal olmayan faaliyetlerle uğraşan kişilerin (özellikle bir yada iki kişi olduklarında) bu kadar büyük bir operasyonla kovalanması gerçekten de abartılı bir durum olabilir. Bu tür olayların düzeltilmesi ve daha mantıklı şekilde çözülmesi için belki de daha etkili ve uygun yöntemlerin kullanılması gerekebilir. Bir kaç tanıdığım mevcut il'legal rol yapıyorlar 1 kişiye 6-7 ekip aracı 1 helikopter ile kovalanıyor bu çok saçma bir durum ve buna benzer bir kaç şey daha mevcut.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 05 Ağustos 2025, 14:27
Toplam Oynama: 202 gün, 7 saat
İllegal rolünü düzgün yaparsa hiçbir sorun olmaz, karakterim bir zamanlar çok sağlam bir İllegaldi ve hiç bir sorun yaşanmadı. Sicile de bakabilirsiniz.

Desteklemiyorum.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 05 Ağustos 2025, 14:27
Toplam Oynama: 202 gün, 7 saat
Artı olarak şunu da söylüyorum, devletten kaçamazsınız. Devlet her zaman üstündür ve bu da tüm dünyada geçerlidir.

Oyuncu
LSPD içerisinde AR-GE olarak açmıştım, cevap alamadığım bir AR-GE oldu fakat işleyişe geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 26 Haziran 2024, 00:39
Toplam Oynama: 24 gün, 10 saat
Birlik: ****** * ***hes

Lv.14

Erkek

Son Giriş: 17 Temmuz 2024, 22:47
Toplam Oynama: 5 gün, 14 saat
Alıntı yapılan: beratmethe - 26 Mayıs 2024, 13:07:54Artı olarak şunu da söylüyorum, devletten kaçamazsınız. Devlet her zaman üstündür ve bu da tüm dünyada geçerlidir.

Bakın, devlet her zaman üstün diye hız yapan araca 10 15 tane ekip aracı, 1 tane helikopter ile gelmek mantıklı değil. Siz hangi videoda veya hangi fotoğrafta gördünüz hız yapan aracı bu kadar ekibin kovaladığını? 1. Sayfada bir video atılmış. O video hız kaynaklı bir video değildir. Eğer inceleyip az çok ingilizce biliyorsanız bunu anlayabilirsiniz. Lütfen ar-ge'de bulunan cümleyi dikkatli okuyup ondan sonra videolar gönderin. İyi forumlar.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 08 Haziran 2025, 01:28
Toplam Oynama: 120 gün, 20 saat
Alıntı yapılan: beratmethe - 26 Mayıs 2024, 13:07:54Artı olarak şunu da söylüyorum, devletten kaçamazsınız. Devlet her zaman üstündür ve bu da tüm dünyada geçerlidir.

kanka adam ben devletten üstünüm demiyor ki? memuru vuran adamla araç hırsızlığından aranan adamın bir tutulmasını istemiyor IC'de. terörizm rolü yapan birisine o kadar kişi gidin zaten buna kimse bir şey demez. zaten kendi  konumda da bunu anlattım fakat legal birimlere açılan her konuya direkt olarak olumsuz baktığın için okumadın bile büyük ihtimalle. şu konuyu cidden düşünsen zaten insanların mağdur  olduğunu anlarsın.

insanlar kovalanmak istiyor, zaten sizin yakalayacağınızı biliyor.  belki koşarak belki arabayla, koşuyorsam siz de koşun azıcık eğlenelim burası roleplay sunucusu. sonra zaten üzerime atlayıp kelepçeliyorsunuz bunu kimse size yapma deyip inkar etmiyor.

Alıntı yapılan: alfaizm - 27 Mayıs 2024, 03:51:03

kanka adam ben devletten üstünüm demiyor ki? memuru vuran adamla araç hırsızlığından aranan adamın bir tutulmasını istemiyor IC'de. terörizm rolü yapan birisine o kadar kişi gidin zaten buna kimse bir şey demez. zaten kendi  konumda da bunu anlattım fakat legal birimlere açılan her konuya direkt olarak olumsuz baktığın için okumadın bile büyük ihtimalle. şu konuyu cidden düşünsen zaten insanların mağdur  olduğunu anlarsın.

insanlar kovalanmak istiyor, zaten sizin yakalayacağınızı biliyor.  belki koşarak belki arabayla, koşuyorsam siz de koşun azıcık eğlenelim burası roleplay sunucusu. sonra zaten üzerime atlayıp kelepçeliyorsunuz bunu kimse size yapma deyip inkar etmiyor.
Alıntı yapılan: alfaizm - 27 Mayıs 2024, 03:51:03

Katılıyorum, mantıklı. Direkt yok devlet üstün o üstün bu üstün diyerek konuyu reddetmek yerine karşılıklı fikirlerle doğru yol bulunabilir.