LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

kapı alarm, ev gaspı

Başlatan !Salazar, 21 Mayıs 2024, 00:24:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.26

Kadın

Son Giriş: 31 Mart 2026, 08:37
Toplam Oynama: 7 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 31 Mart 2026, 08:37
Toplam Oynama: 0 gün, 15 saat
Kadın

Son Giriş: 31 Mart 2026, 08:36
Toplam Oynama: 34 gün, 10 saat
Erkek

Son Giriş: 16 Kasım 2024, 13:44
Toplam Oynama: 1 gün, 14 saat
roldeyken yada değilken sürekli olarak gaspa çıkan arkadaşların yada garezi olup sürekli rol baltalama peşinde olan şahsiyetlerin sürekli olarak evi maymuncukla deneyip bildirim yollatması gerçekten can sıkıcı bir hal almaya başladı, buna yönelik bir kural yada politika eklenebilir. Zırhlı kapı alsakta alarm taktırsakta bir faydası olmuyor sistemin haber vermek dışında. Maymuncuk yapılan kapılar 12 & 24 saat korumaya alınıp maymuncuk için timer eklenebilir. Ek olarak maymuncuk ile kapıyı deneyenlerin logları tutulmalı, şikayet yetkilileri bunlara erişebilmeli. Düşmanlığı olmayan bir kişinin birden fazla kez kapıyı kırmayı denemesi heves kaçırıcı olabiliyor. Politika olarak kişisel düşmanlığı olmayan kişiler bir evin kilidini günde max 1-2 kere kırabilmeli.

Ev içi gasp direkt engellenebilir bana kalırsa, rolün ortasında evin kırılması ve gasp rollerine girilmesi bir nebze de olsa heves kaçırıyor. Düzenleme gelebilir bu durum için.  :like:

Alıntı yapılan: shineoftheglory - 21 Mayıs 2024, 00:26:48Ev içi gasp direkt engellenebilir bana kalırsa, rolün ortasında evin kırılması ve gasp rollerine girilmesi bir nebze de olsa heves kaçırıyor. Düzenleme gelebilir bu durum için.  :like:

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 28 Nisan 2026, 22:16
Toplam Oynama: 63 gün, 21 saat
Kadın

Son Giriş: 25 Nisan 2026, 13:57
Toplam Oynama: 0 gün, 14 saat
Erkek

Son Giriş: 22 Nisan 2026, 19:40
Toplam Oynama: 0 gün, 10 saat
mantıksal olarak 12/24 saat de az bence rol baltalamak isteyen her türlü baltalar. yönetimden ciddi olan bu sorunu çözmesi hakkında bende rica ediyorum

ULSA
Erkek

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 01:23
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Alıntı yapılan: !Salazar - 21 Mayıs 2024, 00:24:47roldeyken yada değilken sürekli olarak gaspa çıkan arkadaşların yada garezi olup sürekli rol baltalama peşinde olan şahsiyetlerin sürekli olarak evi maymuncukla deneyip bildirim yollatması gerçekten can sıkıcı bir hal almaya başladı, buna yönelik bir kural yada politika eklenebilir. Zırhlı kapı alsakta alarm taktırsakta bir faydası olmuyor sistemin haber vermek dışında. Maymuncuk yapılan kapılar 12 & 24 saat korumaya alınıp maymuncuk için timer eklenebilir. Ek olarak maymuncuk ile kapıyı deneyenlerin logları tutulmalı, şikayet yetkilileri bunlara erişebilmeli. Düşmanlığı olmayan bir kişinin birden fazla kez kapıyı kırmayı denemesi heves kaçırıcı olabiliyor. Politika olarak kişisel düşmanlığı olmayan kişiler bir evin kilidini günde max 1-2 kere kırabilmeli.

destekliyorum çok doğru

Lv.22

Kadın

Son Giriş: 11 Aralık 2024, 18:15
Toplam Oynama: 4 gün, 13 saat
Kadın

Son Giriş: 14 Ocak 2025, 04:44
Toplam Oynama: 83 gün, 6 saat
Kadın

Son Giriş: 09 Aralık 2024, 20:22
Toplam Oynama: 1 gün, 12 saat
destek, aynı ev 10 dakika arayla tekrar tekrar zorlanmamalı. Bazı insanlar bu sistemi suistimal ediyor.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 03:16
Toplam Oynama: 139 gün, 3 saat
Alıntı yapılan: shineoftheglory - 21 Mayıs 2024, 00:26:48Ev içi gasp direkt engellenebilir bana kalırsa, rolün ortasında evin kırılması ve gasp rollerine girilmesi bir nebze de olsa heves kaçırıyor. Düzenleme gelebilir bu durum için.  :like:

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 13 Temmuz 2024, 00:26
Toplam Oynama: 40 gün, 4 saat
Birlik: *****ond
Erkek

Son Giriş: 26 Haziran 2024, 00:21
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 14 Haziran 2024, 13:21
Toplam Oynama: 0 gün, 8 saat
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2024, 15:30
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: *****ond
desteklemiyorum nedenini siz biliyorsunuz kardeşlerim

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 05 Ağustos 2025, 14:27
Toplam Oynama: 202 gün, 7 saat

Oyuncu
kural olarak eklenip yasaklanması daha uygun, zaten sosyal ortamlarda rol yapabilen adam bulmak zor. Evde en azından arkadaşlarla ya da baş başa yapılan rollerde çok rahatsızlık veriliyor. Bildiğiniz haneye tecavüz ve bunu vinewoodda yapıyor. Mantıklı düşündüğümüzde Vinewood denen bölgenin aşırı güvenli olması gerekiyor çünkü lüks bölge.