LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Plaka gizleme

Başlatan shadow31, 11 Mayıs 2024, 23:08:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
İllk öncelikle merhaba sunucuda marketten felan 1 saatliğine sahte plaka felan alma olması çok mantıklı olur illegaller için oldukça rol zevki yükselir normalde bir suça karıştığımızda polisler direk olarak aracın plakasına bakıyor ve aracın sahibini tespit edip aranma açıyolar ve direk olarak yakalanıyosun polsiten hiçbir türlü kaçamıyorsun en azından 1 saatliğe sahte plaka takarsak polislerden gizlenmiş oluruz. Ve hemen olarak yakalanmayız böylece rol zevki artar ve illegallere aynı zamanda polislerede rol çıkar birini yakalamak zorlaşır etrafta delil toplamaya çalışırlar sunucuda hem pd-sd hemde illegaller için rol çıkmış olur plaka değiştirmek olmasada bence plaka sökmek olabilir veya ikisde aynı şey hemen hemen maksat aynı polisten gizlenebililmek hem polislerin hemde illegaller için güzel bir rol çıkacağını düşünüyorum.

Erkek

Son Giriş: 30 Mart 2026, 15:48
Toplam Oynama: 38 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 03 Ocak 2026, 04:39
Toplam Oynama: 1 gün, 8 saat
Sunucudaki PD'lerin zaten çok güçlü olduğunu düşünüyorum. İllegal rol yapan kişiler için böyle ufak avantajlar rolleri daha kaliteli yapabilir, katılıyorum.

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 03 Ağustos 2025, 21:50
Toplam Oynama: 219 gün, 18 saat
Kadın

Son Giriş: 06 Eylül 2024, 16:51
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 02 Ekim 2023, 00:31
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat

Oyuncu
Pdler Allah kardeşim hayırdır işlerini mi zorlaştıracaksın? Onlar böyle şeylere alışık değil.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 05 Ağustos 2025, 14:27
Toplam Oynama: 202 gün, 7 saat