LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Ic hapiste Gym

Başlatan shadow31, 11 Mayıs 2024, 22:13:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Bildiğiniz gibi sunucusunda hapishanede Gym yapamıyoruz,  bu açıkçası bana göre mantıksız bir şey hapisane ıc bir yer ve hapisanede sport aletleri bulunuyor ve sistemsel olarak kas yapamıyoruz bence hapisaneye /Gym komutu eklenmeli ve bu çoğu insanın ıc hapise girdiğinde vakit geçirmesini sağlar ve insanları kas puanı kasmaya teşfik eder. Ve spor yapmanın iyi yanları şunlardır;

sunucuda rol cesitlilgi artar

Fiziksel sağlık: Hapishanedeki mahkumların düzenli olarak spor yapmaları, fiziksel sağlıklarını korumalarına ve formda kalabilmelerine yardımcı olur. Bu da daha iyi bir yaşam kalitesi ve psikolojik refah anlamına gelir.

Disiplin ve özgüven: Spor yapmak, mahkumlara disiplin kazandırır ve kendilerini daha güçlü hissetmelerini sağlar. Bu da onların özgüvenlerini arttırabilir ve rehabilitasyon süreçlerine katkıda bulunabilir.

Stres azaltma: Hapishanedeki stres faktörleri yüksektir ve spor yapmak, stresi azaltarak mahkumların rahatlamasına yardımcı olabilir. Spor aktiviteleri, endorfin salınımını artırarak pozitif bir etki yaratabilir.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 03 Ağustos 2025, 21:50
Toplam Oynama: 219 gün, 18 saat
Kadın

Son Giriş: 06 Eylül 2024, 16:51
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 02 Ekim 2023, 00:31
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
IC hapis için destekliyorum. OOC hapis için zaten mantıksız.

Oyuncu
desteklıyorum seni evlad