LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Time

Başlatan MiniTonyy, 06 Nisan 2024, 03:20:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 17:16
Toplam Oynama: 251 gün, 14 saat
Birlik: *** *ews

Lv.38

Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 15:33
Toplam Oynama: 49 gün, 4 saat
Birlik: ****asy

Yazar Mia Briones, 22 Ekim 2024, Salı

LSPD Memurlarına İlk Yardım Eğitimi Verildi

Kışın kendini hissettirdiği Los Santos'ta, Los Santos Fire and Medical Department tarafından, Los Santos Polis Departmanı memurlarına yönelik bir ilk yardım eğitimi düzenlendi. Eğitimi Firefighter - Senior Paramedic ve Fire Sergeant seviyesindeki uzman personeller verdi. Eğitim, sahada karşılaşılan acil durumlarda hızlı ve etkili müdahaleler yapmayı amaçladı. Eğitim sonrası tüm katılımcılara ilk yardım sertifikaları takdim edildi.

LSFMD Temsilcisi Lila Moreau'nun Eğitimde Yaptığı Açıklamalar:

Lila Moreau, eğitim esnasında sahada sık karşılaşılan olaylar ve yapılacak müdahaleler hakkında detaylı bilgiler paylaştı:

"LSFMD olarak, sahada karşılaştığınız acil durumlarda uygulayabileceğiniz temel ilk yardım tekniklerini paylaşmak amacıyla bu eğitimi düzenlemiş bulunuyoruz. Bu eğitim, özellikle polis müdahaleleri sırasında meydana gelebilecek kurşun yaralanmaları (GSW), boğulmalar ve trafik kazaları gibi olaylarda hayat kurtarıcı müdahaleler yapabilmenizi amaçlamaktadır."

Moreau, özellikle kurşun yaralanmalarında ilk yardımın önemine dikkat çekerek şunları ekledi:

"GSW müdahalesine başlamadan önce yaralanmanın yeri, kanama miktarı ve hastanın bilinci kontrol edilmelidir. Göğüs, karın veya baş gibi hayati organlara yakın yaralanmalar daha ciddi müdahale gerektirir. Kanama kontrolü için, yaralanma bölgesine doğrudan baskı uygulayın. Turnike gerekiyorsa, bağcık veya kemer gibi basit materyaller bile işinizi görecektir."

Solunum kontrolü ve şok pozisyonu gibi temel ilk yardım adımlarının da hayati olduğuna vurgu yapan Moreau, eğitim boyunca polis memurlarına pratik bilgiler sundu. Ayrıca, boğulmalar ve trafik kazaları gibi diğer acil durumlar için de hızlı ve doğru müdahalelerin nasıl yapılacağını aktardı:

"Boğulma tehlikesi geçiren kişiyi sudan çıkarın, hava yolunun açık olduğundan emin olun ve gerekirse suni solunum uygulayın. Trafik kazalarında ise, kazazedenin boyun ve sırtının sabit tutulması büyük önem taşır."

Eğitim, memurların olay yerinde hızlıca müdahale edebilme yetkinliklerini artırmayı ve Los Santos'un zorlu koşullarında güvenliği sağlamaya yönelik ilk yardım bilgilerini pekiştirmeyi amaçladı.

Bu alan Reklam alanı için müsait.

• 1 hafta boyunca atılan her haber postunun altında bu alanda bulunacaksınız
  • Yönlendirmeli reklam görselleri
  • İşletme sahipleri iş ilanına her post altında paylaşabilecek(reklam günü kadar)
  • Genel haber paylaşımında aynı şekilde reklam
  • Anasayfada Sponsor bölümünde reklamınız
  • Anasayfada işbirliği logosu bulunacak
  • Reklam 25.000 ücretle verilmektedir

İş İlanları

Time Bu alan iş ilanı alanı için müsait.
İletişim Mia Briones 6150243

© 2024 Caykee. All Rights Reserved.

Oyuncu
Kadın

Lv.38

Kadın

Yazar Mia Briones, 26 Ekim 2024, Cumartesi

Fantasy'e LSPD ve LSSD Tarafından Fuhuş Baskını!

Dün akşam saatlerinde, Los Santos Polis Departmanı ve Los Santos Şerif Departmanı ekipleri, bir fuhuş ihbarı üzerine "Fantasy" isimli eğlence merkezine baskın düzenledi. İşletme sahibi Sera Mills'in düzenlediği "Kırmızı Oda" etkinliği sırasında yapılan baskında, mekanda bulunan herkes sorguya alındı.

Polis ve şerif ekipleri, ihbarın doğruluğunu araştırmak amacıyla işletmede detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. Yapılan soruşturma sonucunda delil yetersizliği nedeniyle işletme sahibi Sera Mills ve müşteriler serbest bırakıldı.

Yetkililer, eğlence merkezlerinde düzenlenen etkinliklerin yasal sınırlar içinde kalması gerektiğini vurgularken, ihbarlar doğrultusunda denetimlerin devam edeceğini belirtti.

• İşletme sahipleri iş ilanına her post altında paylaşabilecek(reklam günü kadar)

İş İlanları

İletişim Valeria Briones 6150243

Erkek

Son Giriş: 29 Eylül 2025, 22:50
Toplam Oynama: 34 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu
Kadın

Lv.38

Kadın

Yazar Mia Briones, 27 Ekim 2024, Pazar

Modifiyeli Araç Toplantısı, Polis Müdahalesi ile Sonlandı

Bu akşam saatlerin'de, Foter Oto tarafından düzenlenen modifiyeli araç toplantısı, Los Santos Polis Departmanı (LSPD) ekiplerinin müdahalesiyle sona erdi. Bir araya gelen modifiye tutkunu araç sahipleri, araçlarını sergileyip gösteriler düzenlerken, polisin uyarılarıyla etkinlik sona erdirildi.

Yetkililer, etkinlik sırasında oluşan yoğun ses ve kalabalığın çevreyi rahatsız etmesi üzerine topluluğun güvenli bir şekilde dağıtılması için müdahalede bulundu. Katılımcılardan bazıları, etkinliğin sona erdirilmesi üzerine sosyal medya üzerinden görüşlerini paylaştı.

İş İlanları

Oyuncu
Kadın

Lv.38

Kadın

Yazar Mia Briones, 30 Ekim 2024, Çarşamba

Uzun Süreli Kovalamaca ve Nefes Kesen Kurtarma Operasyonu

Los Santos'ta bugün akşam saatlerinde, memura direnmek ve araç hırsızlığından aranan bir şahıs, dur ihtarına uymayarak polis ekipleriyle uzun bir kovalamacaya neden oldu. Şehrin çeşitli bölgelerinde süren takibin ardından, kovalamaca kırsal alandaki bir uçurum kenarında sona erdi. Şüpheli, aracını durdurduktan sonra inip uçurum kenarına yöneldi ve atlamakla tehdit etti.

Polis ekipleri, olayın ciddiyetini göz önünde bulundurarak bölgede güvenlik önlemlerini artırdı ve şahsı ikna etmek için müzakere ekibini devreye soktu. Dakikalar süren ikna çabalarının ardından, şüpheli sakinleştirilerek güvenli bir şekilde uçurum kenarından uzaklaştırıldı.

Olay, polis ekiplerinin dikkatli müdahalesi ve ikna çabaları sayesinde herhangi bir can kaybı yaşanmadan sona erdi. Şüpheli gözaltına alındıktan sonra işlemleri için karakola götürüldü.

İş İlanları

İletişim Valeria Briones 6150243

Oyuncu
Kadın

Lv.38

Kadın

Yazar Mia Briones, 1 Kasım 2024, Cuma

Başhekim Yardımcısı Leslie Svendsen ve LSFMD Çalışanlarına Yönelik Saldırılar Gündemde

LSFMD personeline yönelik son dönemde yaşanan saldırılar ve tehditler, sağlık çalışanlarının güvenliği konusunu yeniden gündeme taşıdı. LSFMD'nin başhekim yardımcısı Leslie Svendsen ve başhekim Rey Conley, radyo programcısı Mia Briones'e verdikleri röportajda yaşadıkları tehdit dolu süreci anlattılar.

Başhekim Yardımcısı Leslie Svendsen, geçtiğimiz hafta evine düzenlenen silahlı saldırının ayrıntılarını paylaşarak olayın nasıl geliştiğini açıkladı. "Yirmi dokuz Ekim günü işten çıktım, evime gittim. Ancak eve vardığımda kapımın kırıldığını ve camların yerle bir olduğunu gördüm. Kapının önüne bırakılmış mermiler vardı. Bu, doğrudan bir tehdit mesajıydı," diyerek yaşananların ciddiyetini vurguladı. Svendsen, bu olayın yalnızca kendisiyle sınırlı olmadığını, aynı zamanda Doçent Doktor Moreau'nun evine de benzer saldırıların yapıldığını ifade etti.

"Saldırılar Sistematik ve Hedef Gözetiyor"

Svendsen ve Conley, bu tür saldırıların sağlık çalışanlarını hedef aldığını belirterek durumun vahametini ortaya koydular. Svendsen, "Doktor Moreau'nun davası sonrası tüm sağlık personeline yönelik bu sistematik tehditler bizi oldukça endişelendiriyor. İş yerimizdeki kamu yararımızı tehlikeye atan bu saldırıların artık durdurulması gerekiyor," dedi. Conley de olayı "yüzyılımızın utanç verici tablolarından" biri olarak nitelendirerek, suçluların cezalandırılması çağrısında bulundu.

Güvenlik Önlemleri ve Kamu Desteği Talebi

LSFMD personeli, Federal Soruşturma Bürosu (FIB) ile iş birliği yaparak güvenliklerini sağlamaya çalışıyor. Leslie Svendsen, şu anda diğer tehdit altındaki personelle birlikte güvenli bir evde yaşadığını, kamuoyunun destek ve farkındalığını beklediklerini belirtti. Conley, LSFMD olarak yerel yönetim ve kolluk kuvvetleriyle güvenlik stratejileri oluşturduklarını, ancak kamu desteğinin kritik bir rol oynadığını da ekledi.

"Bu Süreçte Sağlık Çalışanlarımızın Yanında Olun"

Başhekim Yardımcısı Svendsen, sağlık çalışanlarına yönelik bu saldırılara karşı kamuoyunu daha duyarlı olmaya davet etti. "Vatandaşlarımızın yanımızda olmasını istiyor, Adalet Bakanlığı'ndan konuyla ilgili bir açıklama bekliyoruz," diyerek toplumun desteğinin kendileri için ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

Son olarak Mia Briones, LSFMD çalışanlarının yaşadığı bu zor günlerde onların yanında olacaklarını belirtti ve röportajı sonlandırdı.

İş İlanları

Oyuncu
Kadın

Lv.38

Kadın