LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Time

Başlatan MiniTonyy, 06 Nisan 2024, 03:20:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 07 Aralık 2025, 06:44
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
başarılı bir tanıtım olmuş, takipteyim  :nice:  :fistbump:

Oyuncu

İlgili resim Johann Stainer adlı sosyal medya kullancısına aittir.

Yazar Stephen Walken, 22 Nisan 2024, Pazartesi, Los Santos Polis Akademisi

Los Santos Polis Akademisi
Los Santos Polis Akademisi 21. dönem kayıtları tamamlandı. Toplamda 44 başvuruda 22 kişi başarıyla akademi öğrenciliğine hak kazanmıştır. 2024 tarihinin 21. dönem başvurusuna geçen sefere göre daha fazla talep oluştuğu için baraj puanın 52 olarak belirlenmiştir. Bu sayede kabul edilenler arasından 3 kişinin daha sınavı geçemeyip elendiğini görüyoruz. Bir sonraki başvuruların tarihi henüz belli değil.

:fistbump: Akademinin Altın Öğrenci madalya ödülünü Ryan Tyler adında öğrencinin aldığı haberini duyduk.
:saluting: Kabul Edilenler sayısı 22 olarak belirlenmiştir.
 :o7: Akademi öğretim üyeleri Ulrich Osterhagen, Ragnar Jacques, Lexa Ethan, Fiona Lysheha, Ethan Fletcher...  gibi.

© 2024 discord logan.br All Rights Reserved.

Oyuncu

Yazar Stephen Walken, 24 Nisan 2024, Çarşamba, LifeInveder

LifeInvader Güncellemeleri
LifeInvader, kullanıcılarına daha etkili bir sosyal medya deneyimi sunmak için sürekli olarak güncellenmeye devam ediyor. Son güncelleme ile birlikte, platforma bir dizi yeni özellik ve iyileştirme eklenmiştir.

1. Grup Eklemeleri: Öncesinde sık sık mühteşen içerikli grupların belli bir genç kitleye hitap etmesi için kolay yoldan para kazanmak istedikleri için gruba erkekleri ekleme olayı vardı, LifeInVeder kullanıcıları bu yöntemin rahatsız ettiğini, bunun engellemesini talep etmişti. Hızlı bir şekilde editör ekiplerin buna çare bularak engellemenin kolay yöntemlerini buldular ve artık karşı taraf takip etmediği sürece hiçbir şekilde gruba ekleme olayı gerçekleşmeyecektir.

2. Story Özelliği: Artık takip ettiğiniz kullanıcıların storylerine bakarken aynı zamanda emoji ve metin şeklinde cevap verebileceksiniz.

3. Gelişmiş Gizlilik Ayarları: LifeInvader, kullanıcıların gizliliğini korumak için yeni gizlilik ayarları sunmaktadır. Artık kullanıcılar, paylaşımlarını kimin görebileceğini daha ayrıntılı bir şekilde kontrol edebilir ve istenmeyen içerikleri filtreleyebilirler. Bu kısıma ayarlardan profilinin kimlerin görüntüleceğini tercih ederek ayarlayabilirsiniz.

LifeInvader, kullanıcıların günlük yaşamlarını daha keyifli ve etkileşimli hale getirmek için sürekli olarak yeni özellikler ve iyileştirmeler sunmaya devam ediyor. Kullanıcılar, platformu kullanarak arkadaşlarıyla bağlantı kurabilir, etkinlikleri keşfedebilir ve ilgi çekici içeriklerle etkileşime geçebilirler.

Oyuncu
Real Time Millionaires List

RANK                PHOTO                NAME                NET WORTH                Country/Territory
1.                                Mark Sullivan                44M                Amerikan
2.                                Phenix Pommen                33M                Amerikan
3.                                Bella Appledore                15M                İngiliz
4.                                Benjamin Vaughan                13M                Alman
5.                                Harold Shegemi                13M                Amerikan
6.                                Fioranzo Patrick Caruso                12M                İtalyan
7.                                Bert GoldHeil                11M                İtalyan
8.                                Melinda Schneller                11M                Amerikan
9.                                Dikran Borzakian                10M                Sırp
10.                                Lavinia Langeliar                9M                Rus

27 Nisan 2024 olarak günceldir. Yazar Stephen Walken
▲ Yükseldi ▼ Düştü ▶ Değişmedi

Partner
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 188 gün, 17 saat
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 19:34
Toplam Oynama: 6 gün, 1 saat

Lv.32

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 09:45
Toplam Oynama: 0 gün, 15 saat
Birlik: ***** ****** ********** *LUB

Lv.32

Erkek

Son Giriş: 18 Nisan 2026, 13:37
Toplam Oynama: 8 gün, 9 saat

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 17:11
Toplam Oynama: 100 gün, 4 saat
başarılı

Oyuncu

Yazar Stephen Walken, 27 Nisan 2024, Cumartesi, LifeInveder

LifeInvader Güncellemeleri
LifeInvader, kullanıcılarına daha etkili bir sosyal medya deneyimi sunmak için sürekli olarak güncellenmeye devam ediyor. Son güncelleme ile birlikte, platforma bir dizi yeni özellik ve iyileştirme eklenmiştir.

Pro Üyelik Tanıtım Güncellemesi LifeInveder politika güncellemesine göre artık postların paylaşım süresi 1 ayı geçmiş olması durumunda trend kısmında paylaşamayacaklarının haberini alıyoruz.

Kullanıcılar bu yeni deneyimi kullanmak için LifeInveder'e artık sık sık para yatırmaya başladılar. Peki, üyeler en çok hangisini tercih ediyor?

Gelin birlikte bakalım...

Bakıldığında Ultima insanlara daha cazip bir üyelik sunuyor, gerek doğrulanma gerek bu ekonomik şartlarda tercih edebilecekleri seçenek. VIP insanlara sınırsız içerik sunarken insanların ekonomik şartlar nedeniyle tercih etmediği, pek kullanmadığını görebiliyoruz.

Oyuncu

Hava Durumu
1 Mayıs 2024
Los Santos
Yağmurlu
%100
18°
10°

Reklam içeriği
Vegan beslenme, hayvansal ürünlerin tüketilmediği ve hayvanların kullanımına dayalı her türlü ürünün reddedildiği bir beslenme tarzıdır. Bu, et, balık, kümes hayvanları, süt, yumurta ve diğer hayvansal ürünlerin tüketilmemesi anlamına gelir. Bunun yerine, bitkisel gıdalar tüketilir; bunlar arasında meyve, sebze, tahıllar, baklagiller, kuruyemişler ve tohumlar bulunur.

Vegan olma nedenleri kişisel tercihlere ve değerlere dayanabilir. İşte bazı yaygın nedenler:

Hayvan Hakları: Birçok vegan, hayvanların kullanılmasına dayalı endüstrilerdeki etik kaygılar nedeniyle vegan olur. Endüstriyel tarım ve hayvancılık uygulamaları, hayvanların kötü muamele görmesine, yaşam alanlarının kısıtlanmasına ve acı çekmesine neden olabilir. Veganlar, hayvanların haklarını ve refahını korumak için hayvansal ürünlerin tüketimini reddederler.

Çevresel Etkiler: Bazı insanlar, hayvansal ürünlerin üretimi ve tüketiminin çevreye olan olumsuz etkileri nedeniyle vegan olur. Endüstriyel hayvancılık, sera gazı emisyonları, su tüketimi, toprak erozyonu ve orman tahribatı gibi çevresel sorunlara katkıda bulunabilir. Bitkisel bazlı beslenmenin daha sürdürülebilir olduğu ve çevresel etkisinin daha az olduğu düşünülmektedir.

Sağlık Nedenleri: Bazı insanlar sağlık nedenleriyle vegan beslenmeyi tercih eder. Araştırmalar, bitkisel bazlı beslenmenin kalp sağlığı, kilo kontrolü, diyabet yönetimi ve kanser riskinin azaltılması gibi bir dizi sağlık yararı sağlayabileceğini göstermektedir. Bununla birlikte, vegan beslenme planlaması ve dengeli bir şekilde uygulanmalıdır, aksi takdirde belirli besin eksiklikleri riski ortaya çıkabilir.

Din veya İnançlar: Bazı insanlar, dini veya manevi inançlarına dayanarak vegan olabilirler. Bazı dinler veya inanç sistemleri, hayvanların kötü muamelesini ve tüketilmesini yasaklar veya teşvik etmez.

Vegan beslenme, sağlıklı ve etik bir yaşam tarzı olarak kabul edilirken, herkesin ihtiyaçları ve tercihleri farklı olduğundan, kişisel beslenme seçimlerini yaparken dikkatli olmak önemlidir.

Sizlerde Lettuce Be Vegan dükkanına bekleniyorsunuz, hala arkadaşlarınızı ekmekle beslemek istemiyorsanız arayın, ulaşın.

Reklam içeriği

Oyuncu

SAYFA 01

SAYFA 02

Marlene Weingard

Berlin'in sokaklarında doğup büyüyen ve adını hem müzik dünyasında hem de iş dünyasında duyurmayı başarmış olan Marlene Weingard, sıra dışı bir başarı hikayesine sahip genç bir isim. Yetenekleri ve kararlılığıyla dikkat çeken Marlene, yaşadığı zorluklara rağmen hayatının kontrolünü eline alarak kendi yolunu çizdi.

Müzik kariyerine adım attığı günden itibaren sahnedeki etkileyici varlığı ve özgün tarzıyla kendine hayran bırakan Marlene, sadece bir rap yıldızı değil, aynı zamanda bir iş kadını olarak da adından söz ettiriyor. Sahnedeki performanslarıyla dinleyicilerini büyüleyen ve iş dünyasındaki başarılarıyla takdir toplayan Marlene, genç yaşına rağmen önemli bir başarı grafiği çiziyor.

Ancak Marlene'in hikayesi sadece başarıyla dolu değil, aynı zamanda yaşadığı zorluklardan güç alarak hayallerine ulaşma cesaretini de yansıtıyor. Ailesiyle yaşadığı sıkıntılardan ders çıkaran ve geçmişteki hatalarından güç alan Marlene, geleceğe umutla bakıyor ve hayatını daha iyi bir yarın için şekillendirme kararlılığıyla dolu.

Marlene Weingard, sadece bir isim değil, aynı zamanda bir ilham kaynağı. Cesareti, kararlılığı ve özgün yetenekleriyle, hem müzik dünyasında hem de iş dünyasında iz bırakan bir isim olarak kendini kanıtlamış durumda. Onun hikayesi, hayallerine inanan herkese ilham veriyor ve başarının yaşanabileceğine dair umut aşılayan bir örnek teşkil ediyor.

Time Sordu, Marley Cevapladı

S1: Marlene, bize kendinden bahseder misin?

S1 Cevap: Marlene, Berlin doğumlu genç birisi. Ailemle aram her zaman kötüydü, şu anda onlara maddi açıdan destek olmam dışında herhangi bir bağım yok. Hayatımda bir kadın var ve onunla evliyim, kendime ait birkaç iş ağı oluşturdum ve onlarla uğraşıyorum.

S2: Marley, bu lakap sana nasıl geldi?

S2 Cevap: Joachim adında bir arkadaşım vardı, okul dönemimde ki.. bu okul dönemi benim için fazlasıyla kısa sürdü, biliyorsunuzdur.. Her neyse, benim tavrımın Bob Marley'e benzediğini ve Marlene adının Marley ile uyumlu olduğunu düşündüğü için sürekli olarak bana Marley diye sesleniyordu. O şekilde de üzerimde kaldı diyebilirim.

S3: Okul döneminin kısa sürmesi, geçmiş hayatının bu kadar karmaşık olma sebebini anlatmak ister misin?

S3 Cevap: Kötü bir çocukluk geçirdim, klasik olacak ama ailemle aram o zaman da kötüydü. Bana para verecek dâhi durumları yoktu, varsa da bana vermek pek işlerine gelmiyordu. Bende bu dönemde okulda birisiyle tanıştım ve onunla beraber uyuşturucu satmaya başladım, okuldaki çocuklara, çevredeki gençlere ve hayat kadınlarına uyuşturucu sağlıyordum. Bu dönemlerde ergen ve akılsız olduğumuz için kazandığımız paraları fazlaca harcayıp etrafta gösteriş yapıyorduk, patavatsızca konuşup açık bir şekilde tüm bu kötü işi göz önünde yapıyorduk. Bundan dolayıda zaten okul hayatım hapishanede bitti. İlk olarak 14 yaşında hapishaneye girdim ve birkaç defa daha girip çıktım, sayısını inanın bilmiyorum en son 18 yaşımda çıktım. Sonrasında 18 de girip 19da geri çıktım ve  bir süre önce daha bir olay yaşadım, kefaletle geri çıktım.

S4: Son aldığın sicil, Planlı Saldırı olayı bunun detaylarını anlatmak ister misin?

S4 Cevap: Bu soruya cevap vermesem daha iyi olur, kısaca ateş açtılar ve ateşle karşılık verdim. Olay bölgesine polis geldi ve onlara da ateş açıldı, bundan dolayı da polislere sıkmamış olsamda işlem gördüm.

S5: Gelecek planların neler, birden fazla sektöre girdin ve kendi şirketini yönetiyorsun, bize bunlardan bahseder misin?

S5 Cevap: Weingang Music zaten 7 ülkede işleyen bir prodüksiyon şirketi, onun geleceği ve sistematiği oturmuş durumda. Ama ben müzik işlerinden biraz yorulmaya başladım, rapçi hayatı beni biraz yoruyor. Şu anda ana merkezime moda şirketini almayı düşünüyorum, çeşitli tasarımlar çıkartıyoruz ve bunu Los Santos piyasasına sürmeyi hedefliyoruz, ekstra olarak kendi dergimizi çıkarıp insanlara defileler düzenlenmekte bunlar arasında yer alıyor. Diğer işlerden pek bahsetmeme gerek yok, klasik emlak ve araba işleri.

S6: Rapçi hayatından yorulma sebebin ne, bahsetmek ister misin?

S6 Cevap. Kıskançlıklar, uzun süren klip çekimleri ve hak ettiğin değerin karşılığını tam olarak alamamak bunların başında geliyor. Fakat beni en çok yoran olay, artık bir şeyleri kağıda döküp bunu müziğe dönüştürmek değil. İnsanlar müziği müzik olduğu için değil, ne popüler oluyorsa ona göre dinlediği için, insanların seveceği tarzda müzik yapmak yorucu geliyor ve ben bunu yapacak birisi değilim. Bunu yapamayınca da tam olarak hak ettiğiniz değeri alamıyorsunuz. Ben yine de kendi beğendiğimi yapıp, ara sıra müzik paylaşıyorum ve kemik kitlemi dinç tutuyorum.

S7: 030 ne demek?

S7 Cevap: 030, Berlin'in posta kodu. Bende Alman'ım ve Berlinliyim. Tüm olay bu.

S8: Marley herhangi bir illegal faaliyette bulunan birileriyle bağlantılı mı?

S8 Cevap: Eskiden öyleydim, artık değilim. Gereken tüm cezalarımı çektim ve akıllandım, artık sadece bir iş insanıyım, bir iş kadınıyım.

S9: LGBTQ ve Feminizm hakkında düşüncelerin ne?

S9 Cevap: Bir lezbiyen evliliğim var ama açık konuşmak gerekirse şu anki popüler LGBTQ ve Feminizm algısının tamamen aptallıktan ibaret olduğuna inanıyorum. LGBTQ ya da Feminizm, şu anki sosyal medyada yansıtıldığı gibi bir şey değil. Feminizm algısı yaratılarak erkekleri küçük göremezsiniz. Ya da LGBTQ bir bireyseniz bunu kendi çıkarlarınız doğrultusunda kullanmaya çalışmak, bunu suistimal etmeye çalışmakta aptallıktan başka bir şey değildir. İnsanlar bu iki oldukça saygı görülmesi gereken şeyi o kadar yanlış tanıttı ki, insanlarda haklı bir nefret ile karşısında duruyor. Umarım bu konu hakkında benden daha fazla bilgi sahibi birisi çıkıp tüm yanlışları düzeltir.

S10: En yüksek noktaya koyduğun hayalinden bahseder misin?

S10: Kendi filmimi çıkarmak, hayat biyografimin birebir olarak yansıtıldığı. Ve bu film sayesinde, sevdiğim ve benimle bu yolda hayatını kaybeden herkesin tekrardan hatırlanmasını sağlayabilirim. Sanırım en büyük hedefim ve hayalim budur.

SAYFA 03

Çilekli smoothie, hem tatlı ihtiyacınızı karşılayacak hem de içinizi ferahlatacak. Üstelik yapılışı da çok kolay. Tek yapmanız gereken bütün malzemeleri blender'dan geçirmek. Çilekli smoothie'niz hazır!

NASIL YAPILIR?

Çilekleri güzelce yıkayın ve suyunu süzün. Dondurma, süt, çilek ve yoğurdu blender'dan geçirin. Pürüzsüz bir kıvama gelince buz küplerini de ekleyip iyice karıştırın. Bardaklara koyup soğuk olarak servis edin.

MALZEMELER

10 adet çilek
2 top vanilyalı dondurma
6-7 adet buz parçası
3 çorba kaşığı süt
3 çorba kaşığı yoğurt

Bu Lezzeti Terry's Butik Dükkanında deneyebilirsiniz!

SAYFA 04

Klasik araçların en çok sevilen Comet3 herkesi bir kez daha trend olarak şaşırtmaya devam ediyor!

Bu Aracın Sırrı Nedir?

Johan Elrich'e sorduğumuzda kendisinin bu araç için en çok tercih edilme sebebi oval ön farkları olduğunu dile getirdi. Oval tasarımlar, eski klasik oluşunu modern sportif araçlara daha farklı avura katacağından bahsetti. Kendisinin Comet7'si olmasına rağmen hala Comet3 koleksiyonu olmadığı için şanssız hissediyor.

"Artık bu aracı galeride bulmak zor, klasik otomobil sektöründe kendini gösterenlerden."

SAYFA 05

Zihninizi ve bedeninizi dengelemek için bir adım atın!

Yoga, bedeninizi güçlendirmenin ve zihninizi sakinleştirmenin mükemmel bir yoludur. Size uygun olan herhangi bir seviyede, her yaş grubundan insanı memnuniyetle karşılıyorum.

Yoga derslerimde sizleri sıcak ve destekleyici bir ortamda ağırlıyor, stresi azaltmanıza, esnekliğinizi arttırmanıza ve iç huzurunuzu bulmanıza yardımcı oluyorum. Kendinize biraz zaman ayırın ve bedeninizle ruhunuzu buluşturun.

"Merhaba! Ben Yoga Hocanız, bağımsız bir yoga hocasıyım ve size daha sağlıklı ve dengeli bir yaşam için rehberlik etmek için buradayım."

Bu Tasarım Caykee. ekibi tarafından yapılmıştır.