LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

İŞ YERİ BAŞVURULARI - Kurallar & Gereksinimler

Başlatan RN-RP, 15 Haziran 2023, 19:44:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Management

RINA ROLEPLAY (V) — İŞ YERİ BAŞVURULARI

KURALLAR & GEREKSİNİMLER

B1. BAŞVURU KURALLARI / BİLİNMESİ GEREKENLER
• İşyerinizi aktifleştirdikten sonra içeride aktif çalışan eğer bulunmazsa ve içerideki çalışan AFK olarak gözükürse ''Aktif Çalışan Yok'' kural ihlalinden jail işlemi uygulanır.
• İşyeriniz açıldıktan sonra işyeri türüne göre gerekli aktiflik süresi kadar işyerini aktif etmeyen kişilerin işyerleri silinecektir.
• Başvuru yapmak için karakterinizin en az 10 seviye olması gerekmektedir.
• Açılan başvuru konuları "Forum adınız" - "iş yeri adı" olarak açılmalı, örnek: RN-RP - Rina Club.
• Başvurularınızı yaparken sicile önem veriyoruz. Sicili yüksek ve ağır yaptırım görmüş oyuncuların başvuruları reddedilecektir.
• Karakteriniz sadece bir adet işyeri tipi sahibi olabilir. (Örneğin 1 adet bar, 1 adet club.)
• Başvuru yaptığınız iş yerinin iç dizaynını tasarlamak durumundasınız. Tasarım konusunda sorunlar yaşayanlar IC mimarlık rolü yapanlardan destek alabilirler.
• Başvurunuz şablon içerisinde yazdığınız rol konseptinden kesinlikle ayrılmamalıdır. Konseptini yönetim izni olmadan değiştiren veya konsepte uygunsuz rol yaptığı tespit edilen iş yerleri uyarı yapılmadan yönetim tarafından kapatılabilir.
• İş yeriniz belirttiğiniz aktiflik süreleri sınırında aktifliğini sağlamalıdır. Aktifliğini sürdürmeyen iş yerleri yönetim tarafından kapatılabilir.
• İş yerinizin içerisinde yapılan her türlü faaliyet iş yeri sahibinin sorumluluğu altındadır. İş yerinize aldığınız personellerin Trolling durumlarında iş yeri sahibi bu durumdan sorumlu tutulacaktır.
• İş yeri açacak kişilerin oyunculara örnek kişiler olması gerekiyor. Sürekli sicil veya Trolling gibi durumlarda iş yeriniz yönetim tarafından kapatılabilir.
• İş yerlerinizin lokasyonunu değiştirme gibi bir seçeneğiniz yoktur. İş yeri açarken bunun sorumluluğu sizin üzerinizdedir.
• Seçtiğiniz iş yeri mülkünün giriş kapısı olmalıdır.
• Size ait olan bir iş yeri eğer silinirse tekrar başvuru yapmanız için 30 gün geçmesi gerekmekte.
• Şablondaki soruların cevapları detaylandırılarak, dil ve imla kurallarına da uyularak yazılması gerekmektedir. Detaylandırdığınız başvurular onaylanmanızda etkin rol oynar.
• İş yerinizi satarken sadece reklam vererek satmalısınız, iş yerini satılığa koyup /isyeriaktif komutunu kullanan kişilere denk gelinirse, iş yerleri sorgusuz bir şekilde yönetim ekibi tarafından silinir.
• Sistemsel olarak rezerve olan, fakat satın alınmayan işyerleri sistemsel kiralığa düştüğü zaman başka bir oyuncu o işyeri için başvuru açabilir. Başvurusu onaylandığı taktirde o işyeri interior ile birlikte silinmeden başvuran oyuncuya rezerve edilecektir.
• İş yeri tanıtım bölümü aktif edildi, iş yeri başvuruları kabul edilenlerin ve iş yeri işletenlerin iş yeri tanıtımı açması zorunludur. (İş Yerleri Tanıtım Bölümü)
• İşyeri başvurunuz kabul edildikten sonra aylık kira parasının dışında ön başvuru parası alınır. O parayı ödemeden işyeri size rezerve ödenmez. Bu para kiranın dışındadır. Bu miktar başvurunuz onaylandıktan sonra size başvuruda söylenir ve devlet kasasına yatırıp ekran görüntüsünü ekledikten sonra işyeriniz oluşturulur.
• İşyeri türü değiştirilmesi için işyerinin interioru türüne göre hazırlanmış şekilde olması gerekmektedir. İşyeri kirasının 2 aylık ücretini devlete bağış olarak ödenmesi karşılığında ticket üzerinden talep oluşturabilirsiniz. Ödeme yapmadan önce ticket açılması gerekmektedir. ÖRN: ''İşyerinizin türü mekanikse ve yanında hemen bir otoyıkamacı varsa işyerinizi oto yıkamacı yapamazsınız.''  Aralarında 2-3 blok aralık olması gerekmektedir. İşyerinizin türünü cafeden, mekaniğe çevirmeniz için mekanınızın dışı o türe uygun olması gerekmektedir.
• Kasap türü iş yeri sahibi olabilmeniz için başvuru konumunuzu "şehir dışı" konumlarda yapmanız gerekli. Şehir içerisinde herhangi bir konuma atılmış olan başvurular kabul edilmez.
• İşyerinizde çalışan menüsünde mevki kıdemine özel isimler yazılması yasaktır.

İşyeri Türü

Diğer
Bar
PUB
Restorant
Pawnshop
Otokuaför
Mekanik
Galeri
Ofis
Sexshop
Kuyumcu
Cafe
Market
Eczane
Butik
Otel
Kuaför
Fitness Salonu
Sinema
Eğlence Merkezi
Müze
Dövme Salonu
Masaj Salonu
Gece Kulübü
Depo
Müzik Stüdyosu
Emlak Ofisi
Araç Muayene İstasyonu
Sigorta Ofisi
Cannabis Mağazası
Kasap
Silah Mağazası

Alım Yöntemi

Başvuru
Başvuru
Başvuru
Başvuru
Açık Arttırma
Açık Arttırma
Açık Arttırma
Başvuru
Başvuru
Başvuru
Açık Arttırma
Başvuru
Başvuru
Başvuru
Başvuru
Başvuru
Başvuru
Başvuru
Başvuru
Başvuru
Başvuru
Başvuru
Başvuru
Başvuru
Başvuru
Başvuru
Başvuru
Açık Arttırma
Açık Arttırma
Başvuru
Açık Arttırma
Başvuru

İşyeri Limiti

Sınırsız
15 Adet
15 Adet
Sınırsız
3 Adet
3 Adet
3 Adet
5 Adet
Sınırsız
Sınırsız
5 Adet
25 Adet
Sınırsız
Sınırsız
Sınırsız
Sınırsız
Sınırsız
8 Adet
Sınırsız
Sınırsız
Sınırsız
Sınırsız
Sınırsız
15 Adet
Sınırsız
Sınırsız
5 Adet
1 Adet
1 Adet
5 Adet
3 Adet
2 Adet

Zorunlu Aktiflik

0 Saat / Aylık
7 Saat / Aylık
7 Saat / Aylık
7 Saat / Aylık
24 Saat / Aylık
10 Saat / Aylık
10 Saat / Aylık
14 Saat / Aylık
0 Saat / Aylık
7 Saat / Aylık
10 Saat / Aylık
7 Saat / Aylık
3 Saat / Aylık
3 Saat / Aylık
3 Saat / Aylık
7 Saat / Aylık
3 Saat / Aylık
7 Saat / Aylık
3 Saat / Aylık
7 Saat / Aylık
0 Saat / Aylık
3 Saat / Aylık
3 Saat / Aylık
7 Saat / Aylık
0 Saat / Aylık
0 Saat / Aylık
14 Saat / Aylık
72 Saat / Aylık
72 Saat / Aylık
2 Saat / Aylık
36 Saat / Aylık
24 Saat / Aylık

Çalışan Sayısı

Maks. 25
Maks. 25
Maks. 25
Maks. 25
Maks. 10
Maks. 10
Maks. 10
Maks. 5
Maks. 25
Maks. 25
Maks. 5
Maks. 25
Maks. 25
Maks. 25
Maks. 25
Maks. 25
Maks. 25
Maks. 25
Maks. 25
Maks. 25
Maks. 25
Maks. 25
Maks. 25
Maks. 25
Maks. 25
Maks. 25
Maks. 5
Maks. 20
Maks. 20
Maks. 5
Maks. 5
Maks. 5

Türlere göre kurallar:

- Gece Kulübü:
          > Gece Kulüpleri (22:00, 04:00) sadece arasında aktif edilebilir. Diğer saatlerde işyerini aktif etmek tamamen yasaktır.

B2. BAŞVURUNUN REDDEDİLME / ONAY ALMAMA DURUMLARI

• İmla kurallarına hiçbir şekilde uyulmayan başvurular.
• Yüksek sicil durumları. Düşük bir sicile sahipseniz yönetim bu sicilinizin durumuna göre iş yeri başvurunuzun açılabileceğini de belirtebilir.
• Başvuru interiorunu(iç iş yeri tasarımı) hiçbir şekilde karşılayamadığınız durumlar. Bu gibi durumlarda Property Management(PM)'e bu durumu bildirmelisiniz.
• İş yeri görevlilerini veya sunucu yönetimini iş yeri başvurunuz dururken "Ne zaman açılacak?" gibisinden rahatsız etmeniz durumunda başvurunuz reddedilir.
• Başvuru bölgeniz eğer hood içleri veya aktif rol ortamının bulunduğu kısımlarda bulunuyor ise yaptığınız roller yönetim tarafından önce incelenecek ve başvurunuz buna göre incelenecektir.
• İş yeriniz uzun bir süre pasiflik göstereceği ön görülmüş veya daha öncesinde iş yeriniz bu sebepten ötürü silindiyse yönetim başvurunuzu reddedebilir.
• Resmi oluşumlarda bulunmak iş yeri başvurunuzun reddedilmesine sebep olacaktır. (Yönetim izinleri dışında)