LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Muştaya silah çekememe kuralı.

Başlatan shuffrealtopshotta, 30 Mart 2024, 14:55:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.25

Erkek

Son Giriş: 23 Mayıs 2026, 14:04
Toplam Oynama: 36 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Alıntı yapılan: shuffrealtopshotta - 30 Mart 2024, 14:55:14Öncelikle hayatım boyuna gördüğüm en saçma politika. Polisler ve şerifler muşta çeken kişilere ateş edebiliyor, normal insanlar edemiyor. Gerçek hayatta yumruk kavgasında bile silah çekilirken muştaya burada silah çekilememesi acayip garip bir şey. Polislerin ve şeriflerin canı tehlikeye atıldığı için çekiyorlarmış silahı, yetkililer öyle dedi. Sanırım polis ve şerif olmayanların hayatı tehlikeye atılmıyor. Muşta aynı muşta, herkesi tehlikeye atar. Muşta çeken kişilere acilen silah çekilebilmesi lazım.

İmza; shuff.

polisler muşta için spray yada taser ile etkisiz hale getirme politikası gelsin bu problem ortadan kalksın

Community Advisor
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:55
Toplam Oynama: 36 gün, 15 saat
polis muştayla saldıran birisine ateş edebiliyorsa diğer oyuncularda yapabilmeli diye düşünüyorum. Eğer normal oyuncu için bu DM kabul ediliyorsa, polis rolü yapan kişiler muştalı saldırgana baton veya taser ile müdahale edebilir.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Alıntı yapılan: penny - 13 Ocak 2025, 15:37:04polis muştayla saldıran birisine ateş edebiliyorsa diğer oyuncularda yapabilmeli diye düşünüyorum. Eğer normal oyuncu için bu DM kabul ediliyorsa, polis rolü yapan kişiler muştalı saldırgana baton veya taser ile müdahale edebilir.
Her muşta ile saldırana sıkamıyoruz zaten, kişice fazla bir grup saldırırsa sadece. Çoğu kişi yanlış biliyor sanırım.

Oyuncu
Memurların şu şekilde sıkma izinleri yok açıklayayım. Bir grup vardır ve bu grup 4-5 kişidir memurlar bir veya iki kişidir, o grup muşta ile memurlara saldırır ise memurlar ateş edebilir fakat diğer durumlarda DM kapsamına girer.

Community Advisor
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:55
Toplam Oynama: 36 gün, 15 saat
Alıntı yapılan: notime2cry - 15 Ocak 2025, 00:25:29
Alıntı yapılan: penny - 13 Ocak 2025, 15:37:04polis muştayla saldıran birisine ateş edebiliyorsa diğer oyuncularda yapabilmeli diye düşünüyorum. Eğer normal oyuncu için bu DM kabul ediliyorsa, polis rolü yapan kişiler muştalı saldırgana baton veya taser ile müdahale edebilir.
Her muşta ile saldırana sıkamıyoruz zaten, kişice fazla bir grup saldırırsa sadece. Çoğu kişi yanlış biliyor sanırım.

Ben sadece sunulana uygun bir fikir yöneltmeye çalıştım, inan bana kime sıkıp sıkmadığınızı hiç bilmiyorum. Kurallara sen daha hakimsin elbette daha iyi biliyorsundur ve dediğin gibiyse sorun olacağını sanmam. 25 25 vuran 8 kişilik bir grubu döverek zapt edemeyebilirsin.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Blessed - 01 Aralık 2024, 00:49:06
Alıntı yapılan: bombo - 30 Kasım 2024, 20:08:36
Alıntı yapılan: Blessed - 30 Kasım 2024, 19:51:20Silah kullanamayan desteklemiyorum diyor. Utanç verici, destek veriyorum!
git kas yap birader,bu yazdığınız şey gelirse ne brawl zevki kalır ne bir şey
Sana konuşmuyorum sadece videomu izle kardeşim https://www.youtube.com/watch?v=73Z9llZj6Y8&t=19s

artık muşta ile RFKK yapamıyorsun gayet yerinde bir silah dmcilerin hepsi muştaya silahla sıkmak istiyor saçmalık

Oyuncu
Dönen kavgalar bile bu kadar kontrolsüzken birde böyle bir kuralın gelmesi her şeyi daha kötü yapar ve yapılan ihlallerin önüne geçmek çok daha zor olur bu da sunucu düzenini ve refahını bozar böyle bir kuralın gelmesi aşırı derecede mantıksız olur.

Oyuncu

Lv.27

Erkek

Son Giriş: 16 Nisan 2026, 22:47
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
oğlum sen cümle kurabiliyonmu? sana türkçe öğreten arkadaş kim çok merak ettim ellerinnnden öpeyim

Oyuncu

Lv.19

Erkek

Son Giriş: 06 Aralık 2025, 00:58
Toplam Oynama: 3 gün, 10 saat
Birlik: ******* *ime
Erkek

Son Giriş: 01 Aralık 2025, 01:16
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Kadın

Son Giriş: 01 Aralık 2025, 01:15