LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Muştaya silah çekememe kuralı.

Başlatan shuffrealtopshotta, 30 Mart 2024, 14:55:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 14 Ekim 2025, 19:52
Toplam Oynama: 0 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)

VIP
desteklemiyorum,kası olmayanlar gitsin kas yapsın,normal yumruk ile brawl olmaz.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 17 Mayıs 2026, 23:55
Toplam Oynama: 111 gün, 9 saat

Partner
desteklemiyorum kası olmayan kas yapsın

Oyuncu

Lv.27

Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Silah kullanamayan desteklemiyorum diyor. Utanç verici, destek veriyorum!

Alıntı yapılan: Blessed - 30 Kasım 2024, 19:51:20Silah kullanamayan desteklemiyorum diyor. Utanç verici, destek veriyorum!
Aynen kanka herkese sıkma hakkımız olsun Fivem gunrp

VIP
Alıntı yapılan: Blessed - 30 Kasım 2024, 19:51:20Silah kullanamayan desteklemiyorum diyor. Utanç verici, destek veriyorum!
git kas yap birader,bu yazdığınız şey gelirse ne brawl zevki kalır ne bir şey

Oyuncu

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 31 Aralık 2025, 18:11
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Kas gücünüz bir alet ile birleştirilip ekstra bir hasar çıkartmasına sebep vermesi kesinlikle doğru değil. Ya sadece muşta hasarı verebilir ya da kas gücü hasarı.

Amerika Birleşik Devletleri içerisinde muşta öldürücü, ciddi yaralanmalara sebebiyet veren ve yasaklı olan bir alettir. Ateş edilmesini tavsiye ediyorum, bıçak kullanan bir kişiye ateş edilebiliyorsa, aynı durum bruss knuckle için de geçerli olabilir.

BRAWL çoğu politika içerisinde yumruk ve tekme içeren durumu kapsar, hafif yara bırakması amaçlanması üzerine kurgulanan ya da sürdürülen bir durumdur. Sopa, bıçak, muşta veyahut benzeri bir alet bunu ölümcül güç kullanımı ve silahlı kavga kategorisine bile sokabilir.