LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

FREAK STREET MOBSTERS — CHAPTER III

Başlatan lydianx212, 30 Mart 2024, 14:27:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Management

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:57
Toplam Oynama: 29 gün, 22 saat

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:12
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat
Birlik, aylarca verilen rol pasını ve desteği hiçe sayıp "biz hürmet görmedik" diye toplu DM'e çıkıp bunu da utanmadan YouTube'a koyarak zaten kendi seviyesini ilan etti. Hürmet isteyen ama en basit rol etiğini dahi taşıyamayan bir yapının hâlâ "biz aslında çok değerliyiz" diye kendine teselli üretmesi sadece trajikomik.

Hâlâ sunucuda müebbetten kaçtığını bir başarı hikâyesi sanan birileri var. Kusura bakmayın da o müebbetten LEO birliğinin ve yönetimin açık desteği olmadan bırak kaçmayı, ilk sorguda karakterinizi gömerdiniz. Yaptığınız illegal rolün bütün yamalarını, FBI'nın üstünü 10 defa örterek sırf emekler çöpe gitmesin diye üst yönetim tuttu. Bu olmasa, "3. kez ipten alındık" değil, 1.sinde karakter kapak olurdu. Sonra da "FBI bizi eziyor, pede yönetim bizi desteklemiyor, illegal öldü yeah" diye forumda ağıt yakardınız, hepimiz biliyoruz.

Normal şartlarda böyle aşağılayıcı yanıtlar yazmam, bizi ve beni bilen bilir ancak bu kadar destek (diğer seçkin birlikler gibi) almışken 1 saat arkadaşlarınızla maymunluk yapacaksınız, gülüşeceksiniz diye insanların rolünü baltalayamazsınız veya bu ucubeliğinize bahane bulmak için "hürmet görmedik" gibi aptalca savunmalara giremezsiniz.

Birlik adı da tam gösterdiğiniz seviyeye göre güncellendi. Çünkü hürmet, kendini taşıyabilenlere gider.

Kurucunun aldığı ödüller iptal edildi. Bu birlik artık aktiflik gösteremeyecek ve kurucu sunucuda farklı bir birlik oluşturamayacak, yönetim olarak bir birlikte bulunamayacak. FBI dosya rolleri FBI üyelerinin rollerinin baltalanmaması ve emeklerinin gitmemesi IC baskınlar ile son buluyor. Karakterleriniz artık müebbet hapis ile aranıyor. İhlale karışan 19 adet hesap kalıcı veya numaranıza yakışır şekilde 13 ay silah yasağı aldı.