LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Tırcılık mesleği dorse sistemi.

Başlatan mook, 14 Haziran 2023, 00:57:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Ehe - 14 Haziran 2023, 19:58:50Gta5 tabanlı platformların dorseye bağlı bir optimizesi yok, birinde arkadayken birinde şehrin bir ucunda gözükme gibi durumlar olabiliyor. Ya da sadece uçan dorseler görmemize neden olabiliyor. Dorse yerine meslek daha iyi bir hale getirilse daha mantıklı olur.
Phantom türü araçlar pounder gibi dorse'si arkaya bağlı bir şekile dönüştürülmesi mümkün mü bilmiyorum öyle olmasıda güzel olabilir.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Ehe - 14 Haziran 2023, 19:58:50Gta5 tabanlı platformların dorseye bağlı bir optimizesi yok, birinde arkadayken birinde şehrin bir ucunda gözükme gibi durumlar olabiliyor. Ya da sadece uçan dorseler görmemize neden olabiliyor. Dorse yerine meslek daha iyi bir hale getirilse daha mantıklı olur.
Umarım bahsettiğim tarza yakın bir güncelleme gelir de phantom3 tarzı araçları tırcılıkta kullanabiliriz. Çünkü tırcılık yapılıyor diye aldım ve yapılmıyormuş.

Oyuncu

Lv.12

Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 21:07
Toplam Oynama: 16 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Phantom3 ün kullanılmaması büyük hayal kırıklığı oluşturdu, şuan en hızlı tırcılık mesleği yaptıran tır nedir?

Community Advisor
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 13:30
Toplam Oynama: 2 gün, 6 saat
Erkek

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 14:58
Toplam Oynama: 52 gün, 19 saat
Alıntı yapılan: Memt - 14 Haziran 2023, 22:14:04
Umarım bahsettiğim tarza yakın bir güncelleme gelir de phantom3 tarzı araçları tırcılıkta kullanabiliriz. Çünkü tırcılık yapılıyor diye aldım ve yapılmıyormuş.

Bunu Hera'nın çözmesini beklemek biraz büyük bir beklenti olur. RageMP optimizesiyle alakalı. 300+ kişinin olduğu bir yerde optimizeyi stabil tutmak kolay değil, en azından dorse için.