LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Kill Effect hk.

Başlatan EminTkTr, 11 Mart 2024, 20:27:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.27

Erkek

Son Giriş: 16 Nisan 2026, 22:47
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
neden olmasın, destek

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 17 Mayıs 2026, 17:18
Toplam Oynama: 137 gün, 17 saat

Alıntı yapılan: Detinjstvo - 13 Mart 2024, 13:24:19
Alıntı yapılan: EminTkTr - 13 Mart 2024, 13:22:29
Alıntı yapılan: Detinjstvo - 12 Mart 2024, 22:48:31
Alıntı yapılan: EminTkTr - 12 Mart 2024, 21:45:17
Alıntı yapılan: Detinjstvo - 11 Mart 2024, 23:42:08Kill effect kısmı çok karmaşık, insanlar bunu süistimal edebiliyor bazı kill effectler wall hack gibi etraftaki insanların yerini bile gösterebiliyor dolayısıyla kill effect olmaması en iyi şey.

Sence hile açmak isteyen sadece kill effect kapalı diye açamıyor mu? :D

Duvar arkası görüş isteyen esp açar, bunu önleyemezsiniz. Ufak ve hoş bir detayın sunucuya tekrar eklenmesini istiyoruz, sadece bu.

Ben de diyorum ki ESP vs. en azından anti cheat ile bir şekilde engellenebilir kill effectler ile kullanılacak olan hilenin engellenmesi için mecburen komple kill effect kaldırılmalı.

Burası samp değil, bedava hile yok. Paralı hileler de AntiCheatler tarafından tespit edilmez. Sadece kill effect ile sunucuda hile sayısı artmaz, merak etme. Tek derdimiz bu olmamalı.  :)

Gta5 ve RageMP üzerinde Rinadan da önceye dayanan bir geçmişim var kimlerin nasıl hileler kullandığı neden hangi içerikleri istediğini az çok tahmin edebiliyorum. Desteklemiyorum kill effectleri. Hoş ya, destekleyip desteklememek pek bir şey fark ettirmiyor son söz yönetimde bitiyor yine.

+9999

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:36
Toplam Oynama: 309 gün, 20 saat
Kill effect sayesinde duvar arkası adam göremiyorsunuz maalesef bildikleriniz yanlış.

Aynen kardeşim aras kargo aç kapıyı :)

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:36
Toplam Oynama: 309 gün, 20 saat
Alıntı yapılan: --_-- - 09 Nisan 2024, 02:56:09Aynen kardeşim aras kargo aç kapıyı :)
git araştır hangi kill effect duvar arkası adam gösteriyor, bulursan haber ver

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 19 Nisan 2025, 15:02
Toplam Oynama: 257 gün, 12 saat
Birlik: ******gan
Kadın

Son Giriş: 18 Nisan 2025, 18:10
Toplam Oynama: 12 gün, 0 saat
Alıntı yapılan: --_-- - 09 Nisan 2024, 02:42:03
Alıntı yapılan: Detinjstvo - 13 Mart 2024, 13:24:19
Alıntı yapılan: EminTkTr - 13 Mart 2024, 13:22:29
Alıntı yapılan: Detinjstvo - 12 Mart 2024, 22:48:31
Alıntı yapılan: EminTkTr - 12 Mart 2024, 21:45:17
Alıntı yapılan: Detinjstvo - 11 Mart 2024, 23:42:08Kill effect kısmı çok karmaşık, insanlar bunu süistimal edebiliyor bazı kill effectler wall hack gibi etraftaki insanların yerini bile gösterebiliyor dolayısıyla kill effect olmaması en iyi şey.

Sence hile açmak isteyen sadece kill effect kapalı diye açamıyor mu? :D

Duvar arkası görüş isteyen esp açar, bunu önleyemezsiniz. Ufak ve hoş bir detayın sunucuya tekrar eklenmesini istiyoruz, sadece bu.

Ben de diyorum ki ESP vs. en azından anti cheat ile bir şekilde engellenebilir kill effectler ile kullanılacak olan hilenin engellenmesi için mecburen komple kill effect kaldırılmalı.

Burası samp değil, bedava hile yok. Paralı hileler de AntiCheatler tarafından tespit edilmez. Sadece kill effect ile sunucuda hile sayısı artmaz, merak etme. Tek derdimiz bu olmamalı.  :)

Gta5 ve RageMP üzerinde Rinadan da önceye dayanan bir geçmişim var kimlerin nasıl hileler kullandığı neden hangi içerikleri istediğini az çok tahmin edebiliyorum. Desteklemiyorum kill effectleri. Hoş ya, destekleyip desteklememek pek bir şey fark ettirmiyor son söz yönetimde bitiyor yine.

+9999

Off sunucuya kill effect ekletip hile açma planımı anladılar, ne yapacağım şimdi ben?! :(((((

Arkadaşlar, biraz realistik olun. Duvar arkasındaki adamı kill effect yoluyla görmek imkansız. En fazla çalı içindeki adamı görürsünüz bununla ki onu da oyun ayarlarında bulunan Çimen görüntüsünü düşüğe çekerek aynı işlevi daha iyi şekilde yapabilirsiniz.

Biz sadece oyunda bulunan bu güzel efekti rina sunucusunda da görmek istiyoruz, bu konuya gelip "hile açmak için istiyorlar, desteklemiyorum" tarzında şeyler yazmanızın bi anlamı yok. Üstte de demişim, yine diyorum; Bu sunucuda hile açmaktan basit bir şey yok, cebinizden 10-20 euro vermenize bakar. Bırakın da oyunumuz efektlerle güzelleşsin. 🫠