LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[MAMC] Misfit Angels Motorcycle Club | Chapter of: Los Santos [12]

Başlatan edipc4n, 20 Şubat 2024, 17:07:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lead Admin

Lv.30

Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:27
Toplam Oynama: 26 gün, 4 saat
Kadın

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 16:17
Toplam Oynama: 14 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 20 Mayıs 2026, 23:10
Toplam Oynama: 2 gün, 13 saat
Story-RP, detaylı etkinlikler veya rol planları için birlik yöneticisi @edipc4n veya bana ulaşabilirsiniz.

Oyuncu

Lv.27

Kadın

Son Giriş: 02 Temmuz 2025, 21:42
Toplam Oynama: 3 gün, 3 saat
Erkek

Son Giriş: 20 Ekim 2024, 16:21
Toplam Oynama: 17 gün, 15 saat

Oyuncu

Lv.27

Kadın

Erkek

Oyuncu

Lv.27

Kadın

Erkek

ULSA

Lv.16

Erkek

Son Giriş: 10 Nisan 2026, 02:28
Toplam Oynama: 20 gün, 6 saat
Birlik: ********* ******ate
Kadın

Son Giriş: 25 Mayıs 2026, 17:06
Toplam Oynama: 2 gün, 20 saat
Birlik: ******* ****** ********** *lub
Erkek

Son Giriş: 19 Mayıs 2026, 09:03
Toplam Oynama: 0 gün, 5 saat
Erkek

Son Giriş: 05 Nisan 2026, 18:54
Toplam Oynama: 3 gün, 20 saat
Birlik: ********* ******ate
Kadın kulübü olarak biraz fazla ileri gittiğinizi düşünüyorum, tamamen erkek MC gibi takılıyor gibisiniz, hem rol konseptiniz dışına çıkıyorsunuz hem de kadın olarak olur olmadık işlere kalkışıyorsunuz. İllegal rol yaparken dahi kadınlardan oluşan küçük bir kulüp olduğunuzun farkına varmanız gerek.

Not: Bende zamanında 13 kişilik legal yamalı bir kadın motosiklet kulübü açmıştım, o yüzden yazdıklarımı nefret söylemi olarak görmeyin lütfen.

Oyuncu
Alıntı yapılan: muttar.. - 29 Şubat 2024, 03:15:18Kadın kulübü olarak biraz fazla ileri gittiğinizi düşünüyorum, tamamen erkek MC gibi takılıyor gibisiniz, hem rol konseptiniz dışına çıkıyorsunuz hem de kadın olarak olur olmadık işlere kalkışıyorsunuz. İllegal rol yaparken dahi kadınlardan oluşan küçük bir kulüp olduğunuzun farkına varmanız gerek.

Not: Bende zamanında 13 kişilik legal yamalı bir kadın motosiklet kulübü açmıştım, o yüzden yazdıklarımı nefret söylemi olarak görmeyin lütfen.

Her birlik kendisini Polat Alemdar olarak gördüğü için ve MC kültüründe kendini ezdirmenin, tamamen bir hata olduğunu varsayarsak yaptığımızda bir hata görmüyorum. Ve hangi rolümüze dâhil olup bu kanıya vardığın hakkında hiçbir fikrim yok. Bir kadın grubu olduğumuz için savaş her zaman ikinci seçeneğimiz olarak kalıyor fakat açıldığımız günden itibaren sürekli olarak taciz ediliyoruz.

Sana içimi dökerek diğerlerininde olayı anlamasını sağlayacağım. Bunların hepsi sana özel olarak cevap değil, genel olarak yaşadığım sorunları dile getirmek üzerine olacak;

Kadın MC mi olur? İnternette araştırma yaparlarsa bunun olacağını zaten görebilirler, tüm kültürü sadece SOA izleyip bundan ibaret sananlara en büyük cevaptır.

İllegal rol kadınlar tarafından yapılmaz mı? Kadınlar illegal rol yapabilir ama genel olarak kas gücü gerektiren işlerde başka grupları veya kişileri kullanır ama bir oyun ortamında olduğumuz için sürekli maşa kullanamayacağımızın bilincinde olmalısınız.

Şehire gelirsin ve kendisini mafya patronu sanan bir MC başkanı kendisini kültüründen oldukça uzak olan bir çete ile ilişkilendirdiğini, onlara göre yol aldıklarını ve kulübünü sürekli onlar için tehlikeye attığını görürsün. Konuyu kapatmak için adım attığında ise kulübüne yamalı bir şekilde gelip, sana "sürtük" deme cesaretinde bulup ölüm tehdidi eşliğinde Kurtlar vadisi biat sahnesini canlandırmaya çalıştığını yaşarsın. Kültür bekçiliğini onlara karşı da yapmanızı bekliyorum.

Hood'un iki birlik arasında olduğu için hiçbir sebep yokken burası benim, gidin buradan gibi agresif söylemler ile birliğin bölgesini taglemeye, sizi kovmaya ve kavga çıkarıp bunu çatışmaya sürüklemeye çalışan elemanlarla dolu olduğu bir ortamda kendi rolünü sürdürmeyi, bölgeni aktifleştirmeye çalışırsın. Ve bunu yaparak kendi birliğine adam toplamayı denersin ama bunu yapmana fırsat bırakmayan sözde onayı olan ama birliği R1 (sürekli jail yiyen) tiplerle dolu olduğunu görürsün.

Ortak role dahil ettiğin adamların olay çıkarmaya yönelik hareketler sergileyip, sadece çatışma yapmak için oyuna girdiğini, özel tim(askeri zırh vb.) gibi kıyafetler giydiğini ve kurmaya çalıştığın ortamı sadece baltalamaya yönelik hareketler sergileyip, yine kendisine biat ettirmeye çalışan insanlar görürsün.

Bu kadar rol baltalamaya çalışan adam arasında, hâlâ ve hâlâ rol yapmaya çalışırsın ve en azından MC kültürüne ait olan birileriyle dostluk kurmaya çalışır, onların yanında durursun ve onlarla ortak sürüşler yaparsın ama yine de agresif rol sergileyen, kültür bilmeyen ya da kavga arayan tipleme olarak görülürsün. Bu benim ilk birliğim değil, Rina SAMP tarafında hood onaylı, sistem onaylı bir MC birliğim daha vardı yaklaşık 70 sayfa kastığım, orada kültürü tam olarak yansıtamadığımı düşünsemde 4-5 yıl önce ki genç halimle iyi bir iş çıkarmıştım. Umarım demek istediğim sana ve diğer kişilere iyi bir cevap olmuştur.

Not: Sana karşı bir nefret söylemim yok, sadece içimi döktüm. Erkek MC olarak takılıyor olsaydım, şu anda tanıtımda sadece yere düşen adamların sansürlü halleri bulunurdu. İyi forumlar.

Community Advisor
Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 23:05
Toplam Oynama: 5 gün, 21 saat

Oyuncu
Alıntı yapılan: Hellim - 29 Şubat 2024, 16:24:28Başarılar, iyi roller.
Teşekkürler.
Alıntı yapılan: R0MBO - 29 Şubat 2024, 16:24:34
Başarılar!

Teşekkürler.
Alıntı yapılan: Foxystal. - 29 Şubat 2024, 18:11:35Başarılar

Teşekkürler.

-

Tanıtım bir süreliğine olsa da temel taşları oturacak şekilde güncellendi.
Eklenen alt kısımlar;
Birlik mekanları, birlik üyeleri, destekçi ürünleri.

Oyuncu

Lv.19

Erkek

Son Giriş: 06 Aralık 2025, 00:58
Toplam Oynama: 3 gün, 10 saat
Birlik: ******* *ime
Erkek

Son Giriş: 01 Aralık 2025, 01:16
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Kadın

Son Giriş: 01 Aralık 2025, 01:15