LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Zırh taşıma

Başlatan xrea the creator, 25 Ocak 2024, 04:25:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lv.29

Erkek

Son Giriş: 24 Mayıs 2025, 17:06
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Kolluk kuvvetleri fight esnasında direkt araçtan zırh alarak giyebiliyor, takabiliyor bunun için CDleri yok. CDYİ geçtim direkt taşımaları bile 2-0 yapıyor. Bununla birlikte fightlarda kolluk kuvvetleri çok kolay şekilde üstünlük taslıyor. Bunu eşitlemek için illegallerde vip dolaplarından kendilerine zırh stoğu yaparak fightlara öyle gidebilir ki, durumlar eşitlenmeli. Evet kolluk kuvvetleri daha üst olmalı fakat böyle bir eksiklik çok göze batıyor.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 07 Aralık 2025, 15:01
Toplam Oynama: 4 gün, 17 saat
Erkek

Son Giriş: 07 Aralık 2025, 15:54
Toplam Oynama: 3 gün, 0 saat

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 03 Ağustos 2025, 21:50
Toplam Oynama: 219 gün, 18 saat
Kadın

Son Giriş: 06 Eylül 2024, 16:51
Erkek

Son Giriş: 02 Ekim 2023, 00:31

Oyuncu

Lv.23

Erkek

Son Giriş: 24 Ocak 2025, 01:04
Toplam Oynama: 20 gün, 11 saat
Destek. Olağan bir çatışmada zırh gibi şeylerin kullanılması yasak olsa da kimi zaman kullanıldığına şahit oluyoruz.

3D Designer
zırh veya can doldurma aktif çatışmada ne sen ne de pd-sd kullanamaz zaten, ihlal.

Lv.29

Erkek

Alıntı yapılan: Tyriss - 26 Ocak 2024, 13:58:26zırh veya can doldurma aktif çatışmada ne sen ne de pd-sd kullanamaz zaten, ihlal.
pdler catır cutur kullanıyor kanka, iki saniye siper arkasına geçip zırh basmaları zor değil

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 20 Ekim 2024, 23:35
Toplam Oynama: 24 gün, 20 saat
Kadın

Son Giriş: 03 Ekim 2024, 02:26
Toplam Oynama: 16 gün, 4 saat
fightta biz ilkyardım basınca hemen admin tpleniyor pat jail, pd sd çatır çatır zırh basıyor ama emotesi bize düşmeyince bir şey yapamıyoruz zırh ilkyardım basma cdsi 5 dakika üstü olmalı

Oyuncu
Destekliyorum, neden?
Çünkü;
Kendi gözlerimle şahit olarak, ve ne yazık ki şikayet açamıyordum o zamanlar. Polisler aktif çatışmalarda zaten MD yok diye direkt gel-git yapıyorlar. Üstüne bir de aktif çatışmada zırh kullanıyorlar. Hele ki şöyle bir şey var. Polisler zaten çok fazla kişi üstüne (4) kişilik bir ekip mesela ) küçük bir yerin çatısından taradığınızı düşünün. Siz hastaneye gidip gelene kadar muhtemelen yakalanırsınız. Bence bu yüzden aktif çatışmada hastaneye ( PDSD ve Birlik Rolleri ) için gidilmesi de yasak olsun.

Lv.29

Erkek

Alıntı yapılan: Hontlerizzm - 30 Ocak 2024, 14:11:41Destekliyorum, neden?
Çünkü;
Kendi gözlerimle şahit olarak, ve ne yazık ki şikayet açamıyordum o zamanlar. Polisler aktif çatışmalarda zaten MD yok diye direkt gel-git yapıyorlar. Üstüne bir de aktif çatışmada zırh kullanıyorlar. Hele ki şöyle bir şey var. Polisler zaten çok fazla kişi üstüne (4) kişilik bir ekip mesela ) küçük bir yerin çatısından taradığınızı düşünün. Siz hastaneye gidip gelene kadar muhtemelen yakalanırsınız. Bence bu yüzden aktif çatışmada hastaneye ( PDSD ve Birlik Rolleri ) için gidilmesi de yasak olsun.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 16:56
Toplam Oynama: 139 gün, 4 saat
Desteklenmedi, şikayet açılabilir. Sonuç olarak ihlal.