LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

OP PD SD

Başlatan VorsueQx, 08 Aralık 2023, 00:50:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:56
Toplam Oynama: 170 gün, 3 saat
pd sdden ceza kesme yetkısını mı alsınlar ıstıyon anlamadimkine

Alıntı yapılan: OnlyWord - 08 Aralık 2023, 17:38:01pd sdden ceza kesme yetkısını mı alsınlar ıstıyon anlamadimkine
Hayır onu demek istemiyor, anlattığı şey şu ben Vespucci'de arabam ile gidiyorum polis arabası arkama yaklaşıp plakamı alıp ceza kesiyor, böyle yapmak yerine trafik durdurması yapabilir. Adam sırf ceza kesmek için arkama geliyor plakayı aldıktan sonra dönüp gidiyor.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 21 Nisan 2024, 05:19
Toplam Oynama: 27 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)

Lv.16

Kadın

Son Giriş: 17 Nisan 2024, 05:07
Toplam Oynama: 1 gün, 1 saat
Alıntı yapılan: S A M U R A I - 08 Aralık 2023, 18:07:38
Alıntı yapılan: OnlyWord - 08 Aralık 2023, 17:38:01pd sdden ceza kesme yetkısını mı alsınlar ıstıyon anlamadimkine
Hayır onu demek istemiyor, anlattığı şey şu ben Vespucci'de arabam ile gidiyorum polis arabası arkama yaklaşıp plakamı alıp ceza kesiyor, böyle yapmak yerine trafik durdurması yapabilir. Adam sırf ceza kesmek için arkama geliyor plakayı aldıktan sonra dönüp gidiyor.

Bu anlattığına katılıyorum. Öyle yapmaması gerekiyor, seni çevirip kenarda rol yapıp cezanı makbuz olarak veya elektronik sistemden kesmesi gerekiyor fakat unuttuğun ve oyuncuların genel olarak kullandığı bir tabir var, medium rp. Sunucuyu o kategoriye koydukları için detaylı/anlamlı rollerden biraz uzak kalıyor. Uzak kalmalar ise böyle hatalara neden oluyor yani bu aslında PD'nin değil oyuncunun sunucuyu bir kategoriye sığdırdığı için yapmaya üşendiği rol hatası. Bir oyuncu üstünden tüm PD'yi yargılamak olmaz keşke herkes rollerine önem verse ama sana tonlarca örnek atabilirim gerçek dışı olan. Sunucu o sistemi karşılıyor ve sistemde buna izin veriyor, bunu üst yöneticiler ile konuşup role dökmek için çabalamalısınız bence. Buradan bir şeylerin değişeceğini sanmıyorum.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 22 Ağustos 2024, 19:19
Toplam Oynama: 27 gün, 6 saat
Birlik: ********* ********* ***** Org
Erkek

Son Giriş: 20 Ağustos 2024, 01:03
Toplam Oynama: 15 gün, 3 saat
Erkek

Son Giriş: 19 Ağustos 2024, 19:18
Toplam Oynama: 19 gün, 13 saat
Erkek

Son Giriş: 18 Ağustos 2024, 01:43
Toplam Oynama: 3 gün, 5 saat
Kadın

Son Giriş: 17 Ağustos 2024, 10:26
Toplam Oynama: 4 gün, 13 saat
po1 sivilde silah çekemiyor ayrıca pd/sd gücü abartı değil bana kalırsa, sonuç olarak devlet.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2025, 21:58
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Alıntı yapılan: VorsueQx - 08 Aralık 2023, 14:56:28
Alıntı yapılan: Zibdis - 08 Aralık 2023, 12:48:50Gerçek hayatta arkamdan sürekli ceza geliyor burada abartılı bir durum yok ihlal yapıpta karşılıksız kalması beklenemez po1 yukarıda söylendiği gibi sivile silah ile çıkamaz.

GERÇEK(real) hayatta arkandan sigorta ve muayene cezası geliyorsa gel beni si.

realistik düşünürsek sigorta ve muayene yüzünden polisten kaçarken yakalanıp hapis yiyip siciline de işleniyor bu durumdan sonra daha çok sinirleneceğine eminim klavyeye yumruk atıp böyle iş mi olur muayene yok diye ic sicil yedim legal rollerim gitti olur, bence şuanki durum daha mantıklı. po1 bırak sivilde silah çekmeyi devriyede bile silah çekemiyor doğru dürüst, görürsen yapıştır şikayeti faction abuseden ban yesin adam bi zararın varsa oda karşılanıyo sunucu tarafından. 2017 den beri olan platformda sampta bile 100 kere pd sd gücü düşürülsün çok op oluyorlar diye arge açıldı hepsi reddedildi çünkü kolluk kuvvetlerine karşı yapılması gereken rollerin sıkı olmasını istiyor sunucu yönetimi kitleye hala bunu aşılayamadılar ama ne yazikki. her şey olması gerektiği gibi güzel şuanda, değiştirilmesin hatta 250 zırh gelmeli bence artık hileler artmaya başladı

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 14 Mart 2026, 22:31
Toplam Oynama: 759 gün, 13 saat
Birlik: ****** Inc

Ben gidiyorum. Vespucci'deyim. Arkadaş polis arabası ile arkama yaklaşıp ceza yazıyor kafasına göre.

Şaka bir yana üst yorumlarda konu sahibinin eski SS'lerini kurcalayıp sırf adamın rolünü kötülemek için buraya atan arkadaşlar görüyorum. Yapmayalım arkadaşlar. Burası Ar-Ge bölümü. Desteklediğini veya desteklemediğini kendi sebeplerinle belirtir geçersin. Adamın rolünü yargılamanın yeri burası değil. Varsa bir hatası açarsın şikayet olay biter.

Ar-Ge'ye gelince. Başıma gelmedi. Ama eğer senin dediğin gibi 10 dakikada 3 farklı ceza yediysen cidden bir sıkıntı var. Ticket veya şikayet açabilirsin. Ekstra olarak da bir denetim şart. Çünkü SD/PD rolleri sunucunun bel kemiğidir. Bu rollerde ki bir hata/ihlal çok büyük önyargılara sebebiyet verebilir.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 21 Nisan 2024, 05:19
Toplam Oynama: 27 gün, 2 saat

Lv.16

Kadın

Son Giriş: 17 Nisan 2024, 05:07
Toplam Oynama: 1 gün, 1 saat
Alıntı yapılan: MacbetH - 08 Aralık 2023, 22:29:27

Ben gidiyorum. Vespucci'deyim. Arkadaş polis arabası ile arkama yaklaşıp ceza yazıyor kafasına göre.

Şaka bir yana üst yorumlarda konu sahibinin eski SS'lerini kurcalayıp sırf adamın rolünü kötülemek için buraya atan arkadaşlar görüyorum. Yapmayalım arkadaşlar. Burası Ar-Ge bölümü. Desteklediğini veya desteklemediğini kendi sebeplerinle belirtir geçersin. Adamın rolünü yargılamanın yeri burası değil. Varsa bir hatası açarsın şikayet olay biter.

Ar-Ge'ye gelince. Başıma gelmedi. Ama eğer senin dediğin gibi 10 dakikada 3 farklı ceza yediysen cidden bir sıkıntı var. Ticket veya şikayet açabilirsin. Ekstra olarak da bir denetim şart. Çünkü SD/PD rolleri sunucunun bel kemiğidir. Bu rollerde ki bir hata/ihlal çok büyük önyargılara sebebiyet verebilir.

Adamın rolünü kötülemiyorum, gerçekçilikten bahseden biri eliyle kopan kapıyı takma rolü yapıyorsa evet gerçekten kötü. Bu konuya nötr bir yorum attığım için bana  "fanım mısın kanka, aynen kenks, he öyle mi olmuş" gibi çocukça yorumlar ile gelen biri içinde fazla çocukça. Umarım net şekilde anlamışsındır, iyi forumlar.

yine bomboş bir arge

Erkek

Son Giriş: 08 Aralık 2025, 19:33
Toplam Oynama: 87 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 07 Mayıs 2026, 17:41
Toplam Oynama: 3 gün, 19 saat
Erkek

Son Giriş: 07 Aralık 2025, 02:58
Toplam Oynama: 7 gün, 10 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Haziran 2025, 23:43
Toplam Oynama: 12 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 22 Haziran 2025, 23:36
Toplam Oynama: 10 gün, 0 saat
po1 ya da deputy sheriff traineeler ccw izni alamaz, eğer silah kullanıyolarsa muhtemelen faction abuse, zaten politikalar kapsamında yasak

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 08 Şubat 2024, 20:13
Toplam Oynama: 27 gün, 19 saat
Erkek

Son Giriş: 23 Ocak 2024, 04:22
Toplam Oynama: 2 gün, 4 saat
Kadın

Son Giriş: 23 Ocak 2024, 04:20
Toplam Oynama: 0 gün, 9 saat
Bir kişinin yaptığı şeyden dolayı oluşumu / oluşumları sorumlu tutamazsınız. Rol yapmayan, izinsiz CCW lisansı alıp gezenler zaten hem ihraç ediliyor, hem de işlem görüyor.