LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[Daily Globe] Otoyolda Adrenalin Dolu Takip: LSPD, Yüksek Hızla Kaçan Şüpheliyi

Başlatan KLZ48, 12 Nisan 2026, 17:04:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ULSA
Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 75 gün, 8 saat
Birlik: ULSA
Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:51
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 22 Mayıs 2026, 23:20
Toplam Oynama: 1 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
DAILY GLOBE
LOS SANTOS • EST. 2026
ASAYIŞ 12 Nisan 2026 Los Santos
Otoyolda Adrenalin Dolu Takip: LSPD, Yüksek Hızla Kaçan Şüpheliyi Kapanla Durdurdu
Akşam saatlerinde Los Santos otoyol ağında başlayan ve şehri alarma geçiren yüksek süratli araç takibi, şüphelinin kıskıvrak yakalanmasıyla son buldu. Trafiği felç eden operasyon, LSPD'nin stratejik müdahalesiyle herhangi bir sivil yaralanması yaşanmadan tamamlandı.
Haber: Berty Casciano

LOS SANTOS - LOS SANTOS – Şehrin ana arterlerinden biri olan otoyol üzerinde akşam trafiğinin yoğun olduğu saatlerde, rutin bir trafik kontrolünden kaçan bir şahıs, ortalığı birbirine kattı. Polisin "dur" ihtarına uymayan sürücü, modifiyeli olduğu tahmin edilen aracıyla otoyolun emniyet şeritlerini hiçe sayarak makas atmaya başladı.
"Teknik Detay: LSPD Hava Birimi'ne ait helikopter, şüpheliyi termal kameralarla takip ederken; yer birimleri kaçış güzergahına "Spike Strip" (çivili kapan) yerleştirerek aracın lastiklerini etkisiz hale getirdi."
Los Santos Polis Departmanı (LSPD), durumun ciddiyeti üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk etti. Kovalamaca sırasında hızı yer yer 120 milin üzerine çıkan şüpheli, diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attı. LSPD ekipleri, şehrin çıkış noktalarına yakın bir mevkide yolu daraltarak şüpheliyi bariyerlere doğru sıkıştırmayı başardı. Lastikleri patlayan araç, bir süre daha jantları üzerinde ilerledikten sonra kontrolünü kaybederek durabildi.
Araçtan indirilerek yere yatırılan şüpheli, polis ekipleri tarafından kelepçelenerek etkisiz hale getirildi. Operasyon sırasında şüphelinin aracında yapılan ilk aramada bazı yasa dışı maddelere rastlandığı bildirildi.
Kovalamaca nedeniyle otoyolda kilometrelerce kuyruk oluşurken, LSFMD birimleri de olası bir patlama veya yangın riskine karşı olay yerinde teyakkuzda bekledi. Tutuklanan şahıs, sorgusu yapılmak üzere en yakın polis merkezine götürüldü. LSPD, bu akşamki operasyonun ardından yaptığı açıklamada, "Otoyollarımız yarış pisti değildir ve kimse Los Santos kanunlarından daha hızlı kaçamaz," mesajını verdi.
THE DAILY GLOBE
© 2026 Tüm Hakları Saklıdır