LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[22. DÖNEM] LSFMD Başvurusu - Lenora Glory

Başlatan Sıkıntılı bir adam, 02 Mart 2026, 22:56:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.





LOS SANTOS FIRE AND MEDICAL DEPARTMENT
ADIM 1 / AKADEMİ BAŞVURU FORMU



1.1 — KİŞİSEL VE İLETİŞİM BİLGİLERİ [IC]

  • Ad: Lenora
  • Soyad: Glory
  • Doğum Günü (GG/AA/YYYY): 10/02/2005
  • Cinsiyetiniz nedir?: [—] Erkek  [X] Kadın



— 1.2 EĞİTİM DÜZEYİ

  • [—]  Lise
  • [—]  G.E.D Lisansı
  • [—]  Kolej
  • [X]  Üniversite
  • [—]  Yüksek Lisans



— 1.3 GENEL YETERLİLİK VE TAMAMLAYICI SORULAR

Lütfen ırkınızı / etnik kökeninizi en iyi tanımlayan grubu işaretleyin.

  • [X]  Beyaz
  • [—]  Siyahi veya Afro-Amerikan
  • [—]  Hispanik veya Latin
  • [—]  Asyalı

  • San Andreas Eyaleti içerisinde geçerli bir sürücü lisansınız bulunuyor mu?: Evet bulunuyor.
  • Amerika Birleşik Devletleri'nde çalışma hakkınızın yasal kanıtı bulunuyor mu?: Bulunuyor.
  • Pozisyon açığını nasıl öğrendiniz?: Öğrenmedim.
  • Çalıştığınız yerlerden daha önce hiç kovuldunuz mu, neden?: Hayır kovulmadım.
  • Lütfen İngilizce dışında bildiğiniz dilleri sıralayın: Almanca.
  • Herhangi bir engeliniz bulunuyor mu?: Hayır bulunmuyor.
  • Silahlı kuvvetlerde görev yaptınız mı? Cevabınız "evet" ise hangi dalda olduğunu açıklayın: Hayır yapmadım.
  • Şu anda devam eden bir şartlı tahliyeniz bulunuyor mu?: Hayır bulunmuyor.
  • Hiç alkol, uyuşturucu veya DUI ile ilgili suçların etkisi altında araba kullanmaktan mahkum oldunuz mu? Cevabınız "evet" ise ne zamandı?: Hayır olmadı.
  • Son üç (3) yıl içerisinde herhangi bir hareketli ihlal (yani hız cezası, kırmızı ışık vb.) verildi mi? Cevabınız "evet" ise kaç tane?: Hayır verilmedi. 
  • LSFMD'de terfi alabileceğiniz en üst rütbeyi ne olarak görüyorsunuz?: Yükselebildiğim kadar yükselmeyi düşünüyorum. Bunun için çok çabalayacağım.
  • Terfiyi hak etmediğini düşündüğünüz kişiler terfi alır ve siz terfi alamazsanız buna karşı tepkiniz ne olurdu?: Gerekli yerlere bildiririm. Çok aşırıya kaçıcak bir tepki vermem.



— 1.4 KURUM İÇİ SEÇİM

Los Santos Fire and Medical Department bünyesinde başvurmak istediğiniz departman birimini işaretleyiniz.

  • [—] Los Santos Fire Department
  • [X] Los Santos Medical Department




— OOC BİLGİLER

  • Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?: 2022'den beri aktif olarak oynuyorum. Sadece bir dönem kısa bir ara verdim ama hala aktif olarak bütün gün oynuyorum.
  • Akıcı bir şekilde Türkçe konuşup yazabilir misiniz?: Evet, türkçe'yi akıcı ve düzgün bir şekilde konuşup yazabiliyorum. Kendimi net ifade etmeye özen gösteririm. Karşımdaki kişiyi anlamak ve doğru kelimelerle cevap vermek benim için önemli. 
  • Yeterli düzeyde Teamspeak3 kullanabiliyor musunuz?: Evet kullanabiliyorum.
  • Daha önceden LSFMD'de rol yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınızı ve rütbenizi yazın: Hayır yapmadım.

  • Canlandırmayı düşündüğünüz LSFMD karakterinin 1 paragraflık kısa özgeçmişini yazın (Min. 100 kelime):
  • Los Santos'ta doğup büyüyen 21 yaşındaki Lenora Glory, şehrin karmaşık ve hareketli yapısı içinde sakin kalmayı öğrenmiş genç bir kadındır. Çocukluğunu ve gençliğini Los Santos sokaklarının farklı yüzlerini gözlemleyerek geçirmiş, bu süreçte güçlü bir irade ve disiplinli bir karakter geliştirmiştir. Soğukkanlı yapısı sayesinde stresli anlarda dahi panik yapmadan düşünebilir, olaylara mantık çerçevesinde yaklaşır ve duygularını kontrol altında tutar. İnsanlara karşı her zaman resmi ve mesafeli bir tavır sergiler; saygı görmek için önce saygı göstermesi gerektiğine inanır ancak özel hayatını ve duygularını kolay kolay kimseyle paylaşmaz. Sosyal çevresinde fazla konuşkan değildir, daha çok dinleyen ve analiz eden tarafta durur. Hayatında büyük bir kırılma noktası yaşamamış olsa da yaşadığı şehir ona erken olgunlaşmayı öğretmiştir. Kararlı, düzenli ve hedef odaklı yapısıyla gelecekte sorumluluk gerektiren görevler üstlenmeye hazır bir profil çizmektedir.




ADAY SORUMLULUKLARI / İTİRAZ HAKLARI

* Aşağıdakilere 'X' koyan aday okuyup, anlayıp kabul etmiş sayılır. Aşağıda onayladığı davranışların aksini gösterdiği takdirde bu resmi kanıt olarak sunulacak ve yaptığı her başvuru reddedilecek; ısrarcı tutumu halinde YASAKLANACAKTIR.
* Aşağıdakilerin bir tanesini bile kabul etmeyen Medical & Fire Academy adayının başvurusu kabul edilmeyecektir.

  • [X] Bu hesabım dışında hesabım yok.  MA kurallarını biliyorum. LSFMA Multiaccount Politikası adlı konuyu okudum, anladım ve kabul ediyorum. Bu konu ile alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır.
  • [X] Akademi takvimini inceledim ve hangi gün derse, hangi gün mülakata ve hangi gün sınava gireceğimin bilincindeyim.
  • [X] Akademi esnasında Medical & Fire Department imajına uymayan bir harekette bulunduğum takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılabilirim. Bunun farkındayım ve bununla alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmuyor. Ticket açarsam veya şikayetçi olursam reddedilecektir.
  • [X] Derslere katılamazsam sınav puanımın etkilenebileceğinin bilincindeyim. Bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkımın olmayacağının farkındayım.
  • [X] Belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsam hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Bana ek bir mülakat yapılmayacağının farkındayım.
  • [X] Belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsam NE OLURSA OLSUN bana ek bir sınav yapılmayacağının farkındayım ve asla istemeyeceğim. Böyle bir hakkım bulunmamaktadır.
  • [X] Sınava katılırsam işe alım gereksinimlerini karşılamadığım takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır.
  • [X] Sınava katılırsam herhangi bir kaynaktan kopya çektiğim takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Tespit edildiği takdirde asla itiraz edemem.
  • [X] Sınavım değerlendirildiğinde sınav puanıma hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır, ticket açmayacağım ve teamspeak3 üzerinden kimseyi beklemeyeceğim.
  • [X] Sınav puanıma hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır. 1 puanla bile kalsam ticket oluşturmayacağım/şikayet açmayacağım. Bunu anlıyorum, onaylıyorum  ve kabul ediyorum.

RP Quality Moderator
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 14:49
Toplam Oynama: 94 gün, 16 saat
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 00:44
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)


ADIM 2 – RED
Başvuru sonucu olumsuz.


Sayın LSFMA Adayı,
Yapılan sicil ve uygunluk kontrolleri sonucunda başvurunuz reddedilmiştir.
Nedeni: OOC siciliniz bulunmaktadır.  Siciliniz temizlendiği zaman tekrardan başvurabilirsiniz.


"Her ret, bir yeniden doğuş fırsatıdır."