LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

LSFMD 18 DÖNEM AKADEMİ - Angelina Holmes

Başlatan #CaptainJweet, 21 Ağustos 2025, 19:56:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.




Los Santos Fire and Medical Department
ADIM 1 / AKADEMİ BAŞVURU FORMU


KİŞİSEL BİLGİLER [IC]

  • Ad: Angelina
  • Soyad: Holmes
  • Doğum Günü(GG/AA/YYYY): 07/01/2002
  • Cinsiyet:[-]
  • Erkek: [-]
  • Kadın: [X]

İLETİŞİM BİLGİLERİ [IC]



EĞİTİM
EĞİTİM DÜZEYİ

  • Lise:[-]
  • G.E.D Lisansı:[-]
  • Üniversite:[X]
  • Kolej:[-]
  • Yüksek Lisans:[-]



SORULAR

San Andreas Eyaleti içerisinde geçerli bir sürücü lisansınız bulunuyor mu?
Evet, bulunuyor.

Amerika Birleşik Devletleri'nde çalışma hakkınızın yasal kanıtı bulunuyor mu?
Evet, bulunuyor.

Lütfen ırkınızı / etnik kökeninizi en iyi tanımlayan grubu işaretleyin:

Beyaz: [X]
Siyahi yada Afro American: [-]
Hispanik yada Latin: [-]
Asyalı: [-]

TAMAMLAYICI SORULAR

Pozisyon açığını nasıl öğrendiniz?
İnternet üzerinden, haberlerden öğrendim.

Çalıştığınız yerlerden daha önce hiç kovuldunuz mu, neden?
Hayır, kovulmadım.

Lütfen İngilizce dışında bildiğiniz dilleri sıralayın:
İspanyolca.

Herhangi bir engeliniz bulunuyor mu?
Hayır, bulunmuyor.

Silahlı kuvvetlerde görev yaptınız mı? eğer cevabınız "evet" ise hangi dalda olduğunu açıklayın:
Hayır, yapmadım.

Şu anda devam eden bir şartlı tahliyeniz bulunuyor mu?
Hayır, bulunmuyor.

Hiç alkol, uyuşturucu veya DUI ile ilgili suçların etkisi altında araba kullanmaktan mahkum oldunuz mu? cevabınız "evet" ise ne zamandı?
Hayır, olmadım.

Son üç(3) yıl içerisinde herhangi bir hareketli ihlal (yani hız cezası, kırmızı ışık vb.) verildi mi? cevabınız "evet" ise kaç tane?
Hayır, verilmedi.

LSFD'de terfi alabileceğiniz en üst rütbeyi ne olarak görüyorsunuz?
Kendimi bu meslekteymiş gibi görerek ve bütün konuda geliştirerek sergeant rütbesinde görmeyi istiyorum.

Terfiyi hak etmediğini düşündüğünüz kişiler terfi alır ve siz terfi alamazsanız buna karşı tepkiniz ne olurdu?
Tepki ile herhangi bir karşılık vermezdim, üst rütbeliler en uygun kararı verir.



OYUN DIŞI BİLGİLER

Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?: 4 Yıl.
Akıcı bir şekilde Türkçe konuşup yazabilir misiniz?: Evet.
Yeterli düzeyde Teamspeak3 kullanabiliyor musunuz?: Evet.
Çalışan bir mikrofonunuz var mı?: Var.

Daha önceden LSFD'de rol yaptınız mı? yaptıysanız karakter adınızı ve rütbenizi yazın:
Hayır, yapmadım.

Canlandırmayı düşündüğünüz, LSFD karakterinin 1 paragraflık kısa öz geçmişini yazın(En az 5 cümle olacak şekilde yazılmalıdır.):
Angelina, 2002 yılında İngiltere'de dünyaya gelmiş ingiliz çocuk. Küçük yaşlarda annesine ve babasına fazlasıyla bağlı kaldığı için büyüdükçe de onların yanından ayrılmamış bir evlat. Annesini çok seven Angelina, bir gün başka bir erkekle birlikte annesini yakalar ve bu durumu babasına açıklar. Babasının da ayrılmaya karar verdikten sonra annesiyle birlikte yollarını ayırır ve Angelina çalışır. Bir süre sonra Angelina bu haberi alır ve ikna olur, babası ve üvey annesi evlenir. Angelina üniversiteye geçtikten sonra üvey annesinden sıkıldığını ve tek yaşamak istediğini babasına açıklar ve bu duruma anlayışla karar verir. Angelina kendi hayatını yaşayabileceği Amerika'ya göçer. Orada bir süre yaşadıktan sonra üniversitesini bitirir ve kariyer hedefine odaklanır.



ADAY SORUMLULUKLARI / İTİRAZ HAKLAR

* Aşağıdakilere 'X' koyan aday okuyup, anlayıp kabul etmiş sayılır. Aşağıda onayladığı davranışların aksini gösterdiği takdirde bu resmi kanıt olarak sunulacak ve yaptığı her başvuru reddedilecek; ısrarcı tutumu halinde YASAKLANACAKTIR.
* Aşağıdakilerin bir tanesini bile kabul etmeyen Fire Academy adayının başvurusu kabul edilmeyecektir.


Aşağıdaki kutucukları onaylıyorsanız işaretleyin:

[X] Bu karakterim dışında başka bir karakterim yok. Var ise de onları CK durumuna getirdim. LSFA Multiaccount Politikası adlı konuyu okudum, anladım ve kabul ediyorum. Bu konu ile alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır.
[X] Akademi takvimini inceledim ve hangi gün derse, hangi gün mülakata ve hangi gün sınava gireceğimin bilincindeyim.
[X] Akademi esnasında Fire Department imajına uymayan bir harekette bulunduğum takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılabilirim. Bunun farkındayım ve bununla alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmuyor. Ticket açarsam veya şikayetçi olursam reddedilecektir.
[X] Derslere katılamazsam sınav puanımın etkilenebileceğinin bilincindeyim. Bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkımın olmayacağının farkındayım.
[X] Belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsam hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Bana ek bir mülakat yapılmayacağının farkındayım.
[X] Belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsam NE OLURSA OLSUN bana ek bir sınav yapılmayacağının farkındayım ve asla istemeyeceğim. Böyle bir hakkım bulunmamaktadır.
[X] Sınava katılırsam işe alım gereksinimlerini karşılamadığım takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır.
[X] Sınava katılırsam herhangi bir kaynaktan kopya çektiğim takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Tespit edildiği takdirde asla itiraz edemem.
[X] Sınavım değerlendirildiğinde sınav puanıma hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır, ticket açmayacağım ve teamspeak3 üzerinden kimseyi beklemeyeceğim.
[X] Sınav puanıma hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır. 1 puanla bile kalsam ticket oluşturmayacağım/şikayet açmayacağım. Bunu anlıyorum, onaylıyorum  ve kabul ediyorum.

Game Admin
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 19:23
Toplam Oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)


ADIM 2 – RED
Başvuru sonucu olumsuz.


Sayın LSFMA Adayı,
Yapılan sicil ve uygunluk kontrolleri sonucunda başvurunuz reddedilmiştir.
Nedeni: Yan karakteriniz illegal, illegal karakter izniniz olmadan başvurunuz değerlendirilemez.


"Her ret, bir yeniden doğuş fırsatıdır."