LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Gözaltı Sistemi Hk.

Başlatan rJåttevårgfenrir, 24 Haziran 2025, 14:18:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 03:31
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Öncelikle temelinde güzel bir sistem ancak sunucuda bu sistemin herhangi bir düzeni oturmamış. Daha mesai saatleri içerisinde, bir sürü PD varken PD binasına gidip yetkili talep edince bile yetkili gelmiyorken bu sistemin var olması tamamıyla Illegal'i sunucudan soğutma amaçlı bence.

15 saat, 1 gün, 2 gün sadece bekliyorsunuz. Bir rol yok, savcı geliyor bakmaya geldim diyor gidiyor. AFK'da bırakamıyorsunuz, çünkü kafalarına göre aniden geliyor aniden gidiyorlar. Bu sebepten ötürü saatlerce PC başında boş boş beklemek zorunda kalıyorsunuz.
 
Savcı geldiği zaman herhangi bir role bile girmiyor düzgünce. Daha suçumu bile benimle paylaşmadan değişik değişik tavırlar sergileyip gidiyor. Sorsan gerçek savcı tüm kolluk kuvvetleri adamın emri altında. (En azından benim gördüklerim için, diğerlerini veya düzgünce rol yapanı bilemem.)

Bence bu sistemde güncellemeye gidilmesi gerekiyor, en azından belirli bir saat sonra gözaltında ki kişi hala yargılanmamışsa otomatik olarak IC Jail'e falan atılmalı. Ayrıca dediğim gibi sistemde dengesizlik var, benimle aynı suçu işleyen kişi direkt yargılanırken ben gözaltında bekliyorum gibi. (Bir sebebi varsa bile bana denk gelen savcılar hiçbir şekilde role girmiyorlar, IC olarak bilgi geçmiyorlar. Tek yaptığı yürüyüp bakmaya geldim diyip geri gitmesi, suçlamalarımı sorunca başka savcılara sor o zaman demesi.)

Daha da kötüsü, bana bir savcının geçtiği bilgiye göre çalışma saatleri. "Saat 11'den sonra yapamayız yarına kalır" Madem saat 11'den sonra yargılayamıyorsunuz ne diye görev bölgene gelip gidiyorsun? Madem gelmişsin orada rolüne gir, rolünü yap çık.

Dediğim gibi bana göre bu sistem oldukça sıkıcı ve düzensiz. İnsanları saatlerce bekletmek, illegalden soğutmak bana kalırsa bir çözüm değil. Daha mantıklı ve düzene oturtulmuş bir sisteme geçilebilir.