LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Menü

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır. Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz.

İletileri Göster Menü

Mesajlar - xegestrxfe

#1
Sunucuda halihazırda optimizasyonu pek iyi olmayan gereksiz fazla kaliteye sahip fazlasıyla araç modu bulunuyor. Bu modlar FPS'i zaten düşürürken bazı modlar yüzünden ise FPS bariz şekilde %50 %60 bazen daha fazla oranda etkileniyor.

Rage:MP'den FiveM'e geçildiğinde bu düzen değiştirilebilir, 3D Designer takımı modları optimize hale getirebilir, gereksiz modlar kaldırılabilir ve optimizasyonu düzeltilemeyen araçlar başka modlar ile değişebilir.

Bu operasyonu sadece geliştirici ekibi ile görüşerek değil, topluluk üzerinde yapılan oylamalarla da yürütebilirsiniz.

Örn: "Optimizasyonu kötü falanca araç modu değiştirilecek, size bunun yerine optimizasyonu daha iyi iki araç sunuyoruz hangisini seçiyorsunuz?"
Tarzında oylamalar topluluk kanalları üzerinden yürütülebilir. Araç sahiplerine de değişim hakkı tanınır.

Bir diğer seçenek araçların değiştirilmesi yerine kaldırılması, azaltılması. Her fiyat skalasında şuanki gibi çok fazla araç olması yerine talep görmeyen araçların kaldırılması ve sahiplerine değişim hakkı tanınması. Ancak, bir sürü çeşit araba olsun optimizasyonu güzel olsun yine her şey güzel ilerler.

Bu Ar&Ge tamamen sunucunun daha iyi bir hal alması, optimizasyon sorunlarından dolayı oyuna karşı ilgisini kaybeden oyuncuların sunucudan aldığı zevki arttırmak için oluşturmuştur. 🙂
#2
başarılarının deva :rip:  :rip:
#3
Okunmuş AR&GE / Ynt: MDC Hakkında
25 Mayıs 2026, 18:06:13
Alıntı yapılan: mirem - 25 Mayıs 2026, 18:03:03lacivert tonlarında koyu mod yakışır gibi

 :anlas:
#4
Okunmuş AR&GE / MDC Hakkında
25 Mayıs 2026, 18:00:50
MDC'ye koyu mod gelmesi benim gibi göz hassasiyeti olan oyuncular için çok daha sağlıklı olacaktır. Özellikle gece saatleri aşırı fazla göz yakıyor.
#5
Bölge sadece kalabalık olduğu için dağıtılma durumuna hiç rastlamadım, eğer ki ortada bir taşkınlık vb. söz konusu değilken ortamın dağılması yönünde ihtar veriliyorsa haklısınız. Bu tarz rolleri kendi mahallenizde, hoodunuzda yapmak daha zevkli olacaktır.
#6
Alıntı yapılan: benzo - 24 Mayıs 2026, 20:58:092. Öneri hakkında bir yorum ekleyeyim;
Rockstar Games'in Cfx.re satın alması ile birlikte RAGEMP/FiveM oyunlarında gerçek dünya markalarının fikri mülkiyet haklarını koruması daha da sıkılaştığı için logolu araçlar/gerçek dünya markaları yerine, Lore-Friendly, Vanilla Editon tarzında gerçek dünyayla bağımsız GTA dünyası tarzında üretilmesini daha doğru buluyor ki, sunucu da bu tarz modları arıyor.
Bu durum göz önüne alınarak öneriler yapılırsa daha isabetli olur.

Chevrolet önerimden ziyade govcavalcade modu daha isabetli olacaktır o zaman, ayrıca zaten dediğim gibi bu aracın çakarsız olanı sunucuda var, NCAVALCADE ve CAVALCADE1-2-3 türevleriyle.
#7
Okunmuş AR&GE / LEO İçin Hoş Araba Modları
24 Mayıs 2026, 19:50:40
AR&GE Arşiv.
#8
Okunmuş AR&GE / Hatalı
23 Mayıs 2026, 11:59:22
Hatalı Ar&Ge. Arşivlenebilir.
#9
Katılıyorum.  :anlas:  :cheers:
#10
Okunmuş AR&GE / Eşya Yere Atma Sistemi hk.
17 Mayıs 2026, 11:14:13
Bir eşyayı yere atarken envanterin en sağ üstündeki kısma sayı girmemiz gerekiyor ve toplu bir eşya atımı yaparken sürekli olarak onu değiştirmemiz gerekiyor.

Marketlerde satın alırken sepete ekleme sisteminde direkt olarak ürün sayısını girebiliyoruz. Bu ürüne özel oluyor ve yok oluyor.

Yere atma butonuna da bir sayı girme bölümü eklenebilir, oraya girdiğimiz sayı kadar eşyayı yere atarız. Pratikleştirilmiş olur.