
LOS SANTOS SHERIFF DEPARTMENT
24. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURU FORMU
1.1 — KİŞİSEL BİLGİLER [IC]
- Ad: Sofia
- İkinci Ad: Cevap
- Soyad: Raimondi
- Adres: East Los Santos, East Beach No:12
- Telefon Numarası: 5762929
- E-Mail: [email protected]
— 1.2 SAĞLIK DURUMU
Sağlık Durumunuz nedir?: Gayet İyi
Sağlık raporunuz(Ekran görünütüsü):
Spoiler:
— 1.3 EĞİTİM VE EĞİTİM DÜZEYİ
- [—] Lise
- [—] Teknik Kolej
- [X] Lisans Derecesi
- [—] Yüksek Lisans
- Okul Adı: Sofya Üniversitesi
- Eğitim Aralığı: 19/09/2022 - 23/10/2025
- Lisans Bölümü (varsa): İktisat
— 1.4 İŞ DENEYİMLERİ VE GEÇMİŞİ
Geçmiş dönemlerde herhangi bir devlet kurumu veya şirkette çalıştıysanız bu bölümü doldurmanız gerekmektedir.
Geçmişte herhangi bir devlet kurumu veya şirket çalıştınız mı?: [Hayır]
Çalıştıysanız, çalıştığınız kurum bilgilerini listeleyiniz: [-]
|
|
— 1.5 GENEL YETERLİLİK
Hizmet etmek için başvuru yapan tüm adayların sağlık durumu, geçmiş davaları, iş ve çalışma geçmişi, kişisel yeterliliği veya maddi sorumlulukları Los Santos halkına en iyi hizmeti verebilmek için göz önünde bulundurulmaktadır. Los Santos Şerif Departmanı tarafından belirlenen kriterlere uygun olup olmadığınızın incelenmesi adına aşağıda bulunan soruları dürüstçe, düşünerek cevaplayınız.
- Cinsiyetiniz nedir?
- [—] Erkek [X] Kadın
- Doğum Tarihi (GG/AA/YYYY): 21 / 07 / 2005
- Boyunuz: 1.71
- Kilonuz: 58
- Saç Renginiz: Kahverengi
- Göz Renginiz: Kahverengi
Lütfen ırkınızı / etnik kökeninizi en iyi tanımlayan grubu işaretleyin.
- [X] Beyaz
- [—] Siyahi veya Afro-Amerikan
- [—] Hispanik veya Latin
- [—] Asyalı
- San Andreas eyaletinde geçerli bir sürücü lisansına sahip misiniz?: Evet
- Son üç yıl içinde trafik cezası aldınız mı? Aldıysanız neler?: -
- İngilizce dışında konuşup, anlayabildiğiniz diller var mı? Varsa hangileri?: İtalyanca
- Herhangi bir suçtan hüküm giydiniz mi? Giydiyseniz neler?: -
- Çevrenizde herhangi bir suçtan hüküm giyen biri var mı? Varsa yakınlığınız nedir?: -
- Daha önce ameliyat oldunuz mu? Olduysanız neler?: Hayır
- Herhangi kalıcı hastalığınız veya kronik rahatsızlığınız var mı? Varsa neler?: Hayır yok
- Daha önce uyuşturucu madde kullandınız mı? Kullandıysanız neler?: Hayır
- Daha önce sakatlanma geçirdiniz mi? Geçirdiyseniz neler?: Hayır
- Aşağıdaki boşluğa imla kurallarına dikkat ederek karakterinin 1 paragraflık özgeçmişini yazın. [min. 100 Kelime]
- Merhaba ismim Sofia Raimondi, 21/07/2005 İtalya, Sicilya doğumluyum, 16 yaşımda ailemle beraber Los Santos'a yerleştik, babam bankacı, annem ev hanımı ikisi Seattle'da yaşıyorlar şuan da, 18 yaşımda Bulgaristan/Sofya'ya Sofya Üniversitesinde İktisat bölümünü okumak için gittim, başarıyla bitirip geri Los Santos'a döndüm, kısa süre işsiz kaldım, arkadaşımın aracı ile arada Uber mesleğini icra ediyorum, şerif departmanı benim için bi dönüm noktası olucak umarım, burayı çok istiyorum umarım başvurum kabul olur, Dedektif büroyu göz önünde bulunduruyorum, tabiki de her büro benim için aynı kıymette ama ben dedektif büroda olmak çok istiyorum, umarım o büroda bulunabilirim, elimden geleni yapıcam, çocukkende dedektif kitapları, polisiye okumayı çok severdim.
- Şerif Departmanı içerisindeki rol planınızı açıklayınız:
- Genç atılgan, bi o kadar da toy bi karakteri canlandırıcam, karakter gelişimime önem gösterip büyüklerimin gözüne girerek, ic'de iyi yerlere gelmek istiyorum, yüksek rütbeli bi şerif olmak istiyorum, umarım başarırım, özellikle Dedektif büroya katılmak hayalim.
— OOC BİLGİLER
Bu bölüm karakterinizi değil, sizleri tanımamız için oluşturulmuştur. Sorulan sorulara vereceğiniz cevapların doğruluğundan emin olarak yanıtlayınız. Bu bölümde verdiğiniz cevapların asılsız olduğu ortaya çıkarsa başvurunuz reddedilebilir, akademi sürecinden diskalifiye edilebilir veya oluşum bünyesine alınıp rollerinize başladıysanız ihraç edilebilirsiniz.
- Roleplay geçmişiniz ne kadar?: 2018'den beri rol yapıyorum geçmişim MTA ve SAMP'a dayanıyor, rina SAMP'ta da roleplay yapmışlığım var uzun bi dönem.
- Roleplay için günlük kaç saatinizi ayırabiliyorsunuz?: Hastanede çalışıyorum, mesaim bittikten sonra yaklaşık 5,6 saatimi roleplay'e ayırabiliyorum.
- Daha önce oynadığınız sunucularda polis/şerif rolü yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınız nedir?: Evet yaptım sunucu ismi vermiyim sorun yaratmasını istemem, karakter isimlerim
Paul Carter
Ronald Kimbell
Sona Enora - Önümüzdeki dönemlerde pasiflik durumunuz var mı?: Hayır yok
- [X] İmla kurallarına hakimim, Türkçeyi düzgün kullanabilirim.
- [X] Çalışan bir mikrofonum bulunuyor, sesli iletişim kurabilirim.
- [X] TeamSpeak3 ortamında ortak nezaket kurallarına uyabilirim.
- [X] Polis/Şerif rolleri hakkında bilgiye sahibim, şerif rolünü yapabilirim.
— ADAY SORUMLULUĞU VE HAKLARI
Bu bölümde oyuncunun hak ve sorumlulukları açık olarak beyan edilmiştir. Başvuru yapacak olan oyuncuların bu bölümü dikkatlice okuması gerekmektedir. Bölümde yazılı olan maddelerin bir tanesini bile kabul etmiyorsanız başvurunuzu iptal edebilirsiniz. Başvurusunu gönderen oyuncuların bu bölümde yazılan maddeleri okuyup anladığı ve kabul ettiği varsayılacaktır. Aşağıda bulunan maddeleri onaylayan oyuncu maddelerin aksine eylem gerçekleştirmesi durumunda bu anlaşma resmi kanıt olarak sunulacak olup itiraz ve başvuruları reddedilecek ısrarcı tutum halinde bahsi geçen oyuncu yasaklanacaktır. Los Santos Şerif Departmanı, Recruitment Unit Komutası bu kurallar üzerinde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- Aday başvuru yaptığı hesap dışında başka hesabı olmadığını, olanları yasaklattığını kabul eder.
- Aday akademi takvimini incelediğini, ders, mülakat, sınav tarihlerinin ve saatlerinin bilincinde olduğunu kabul eder.
- Aday akademi esnasında şerif imajına uymayan bir harekette bulunduğu takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılacağını kabul eder.
- Aday derslere katılamazsa sınav puanının etkilenebileceğini, bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkının olmadığını kabul eder.
- Aday belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsa hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğini, kendisine ek bir mülakat yapılmayacağını kabul eder.
- Aday belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsa kendisine ek bir sınav yapılmayacağını ve asla istemeyeceğini kabul eder.
- Aday sınav veya mülakat esnasında yaşadığı teknik sorun veya problemler sonucunda herhangi bir itirazda bulunmayacağını kabul eder.
- Aday sınava katıldığı durumda işe alım gereksinimlerini karşılamadığı tespit edildiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.
- Aday sınav esnasında herhangi bir kaynaktan kopya çektiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.
- Aday sınavı değerlendirildiğinde sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, asla itiraz etmeyeceğini kabul eder.
- Aday sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, 1 puanla bile kalsa ticket/şikayet açmayacağını, itiraz etmeyeceğini kabul eder.
- Aday hangi aşamada olursa olsun IC/OOC sicil alması durumunda tüm sürecin iptal edileceğini kabul eder.
- Aday kendisine başvuru, mülakat, akademi, sınav süreci boyunca istisna/tolerans uygulanmayacağını, bunu teklif etmeyeceğini kabul eder.
- Aday LSSA sürecine dair bütün kuralları okuduğunu ve anladığını kabul eder.