başarılar dilerim
Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.
Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır. Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz.
İletileri Göster Menü

Alıntı yapılan: ardaslmsfk - 16 Mart 2026, 14:02:03Mantıksız, insanlar zaten günde kaç kere kaza yapıyorlar. Birde her çarptıkları yerde araç değerleri mi düşşün? Mantıksal olarak'da takla atmış bir araba alınmaz OOC bir değerlendirmede. Şimdi IC de araç takla attı diye alınmasın mı? Saçma bir sistem önerisi bence.araci tamir ettiğinde değeri düşmüyor bu sadece o anki kazadan sonra hasarlı aracın tutanağı ve raporu için gerekli bir öneriydi. Araç tamir noktasında tamir edildiğinde değeri tekrar yükselir. İkinci el araç alım satiminda degisen modifiye aksanları ve boyama işi ara bilgilerinde görülmemektedir. Sadece kilometre cam filmi trafiğe çıkış suresi ve turbo gibi bilgiler yazmaktadır ancak bilirsiniz ki herkes araba uzmanı değil bu sebepten kilometre gibi basit aksanlar haric diğer özellikler ekspertiz sokularak elde edilmeli ve kaza rolunde ise aracda oluşan hasara göre tutanak tutulmalı yoksa her kaza yapan uçuk rakamlardan masraf çıkartıyor. benim önerim bu.
Alıntı yapılan: SPEX - 16 Mart 2026, 13:42:44Bir oyuncu, oyunu kastığı için kaza yapacak ve aracının değeri mi düşecek bu mantığa göre? Fazla abartı olmuş.Sunucu kuralları gereğince sürekli rp kapsamında rol yapılmaktadır. Şu oldu rp dondur ve dahil etme gibi bir olay söz konusu değildir. Kastığı için yaptığı kazada karşı tarafla anlaşmalı olarak değer rolüne girmeden rollerine devam ettirebilir. Sonuçta ortada bir kaza olmuş ve bu kazadan dolayı tutanak tutulacak veya karşı taraf dava edilecek bu süreçte aracın kazaya göre ekspertize sokularak oluşan hasarları raporlanabilmeli ve bir maddi değer çıkartılmalı bu şekilde oluşturulan davalarda uçuk tazminat rakamları görmemiş olacağız. PC si kasan birisi de kalabalık ve obje dolu ortamlarda çok bulunmamalı diye düşünüyorum.
213 üye, 1967 ziyaretçi
62,348
491,597
33,240