LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Menü

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır. Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz.

İletileri Göster Menü

Mesajlar - porsche

#1
Okunmuş AR&GE / anahtar
07 Mayıs 2026, 14:36:16
araç anahtarı verirken anahtarı silmek istediğimiz kişiden özel olarak silebilsek güzel olurdu, şu altta çıkan izinleri yönet kısmından anahtarı bu kişiden sil tarzı bir seçenek olabilir.
#2
Alıntı yapılan: begin - 02 Mayıs 2026, 23:25:52+destek ciddi bir drop/kasma problemi var

 :like:  :like:  :like:  :like:  :like:  :like:
#3
Okunmuş AR&GE / /pet
02 Mayıs 2026, 18:53:09
daha farklı köpek modları gelebilir; örneğin poodle (şu kahverengi olanlar çok sevimli)
yavru halinde olacak (tabi modu varsa) şekilde yeni hayvanlar eklenebilir. ekstra olarak petlerimizi kişiselleştirebilsek (customize) güzel olurdu; tüy rengi, tasma vb. gibi herkesin peti birbirine benziyor o durumda kötü gözüküyor.
#4
Okunmuş AR&GE / coupe,cabrio araçlar
02 Mayıs 2026, 15:26:30
coupe ya da cabrio araçlarda 4 koltuk olmasına rağmen sistemsel olarak arka koltuklara geçilmiyor, arka koltuklara oturulan bi sistem olsaydı tek arabaya 4 kişi binebilseydi güzel olurdu.



#5
Okunmuş AR&GE / Level konusu.
23 Nisan 2026, 04:38:10
Level gösterme seçeneği de gizlemeye tabi tutulabilir. J Menü üzerinden level gösterme seçeneğini açma kapama özelliği gelebilir çünkü bazı oyuncular bununla meta yapabiliyor ya da herhangi bir rol öncesi /id isim atıp leveline göre yargılayabiliyorlar oyuncuyu.
#6
 :52:
#7
invader story paylaşımı yapıldığında benim anladığıma göre sadece takipçiler görebiliyor ama herkese açık hesaplarda instagram'da olduğu gibi profile girenlerin story'leri izleyebiliyor olması daha iyi olurdu diye düşünüyorum, invader'a böyle bir düzeltme gelebilir illa takip ediyor olmak gerekmesin
#8
Alıntı yapılan: #McAllen - 14 Nisan 2026, 09:40:22Gerçek hayatta durum böyle değil. Bir aracın 10.000 km'de olmasıyla 300.000 km'de olması arasında fark vardır ama iyi bakılmış bir araç 300.000 km'de bile seni bekletmeden tek marşta çalışır. SA:MP'den beri kullanılan bu sistem ise oldukça saçma ve gerçekçilikten uzak.

Böyle bir sistem yapılacaksa araçlara aşınma ve bozulma değeri eklenmeli, bu değere göre arızalar ortaya çıkmalı. Bu şekilde mekanikler için de daha gerçekçi bir rol ortamı oluşur. Aslında veritabanına eklenecek basit bir wear değeriyle bunu yapmak hiç zor değil, aktif C# geliştiricisi olarak söylüyorum.

katılıyorum, araçla kaza yapıldığında sistemsel olarak hasar alması buna bağlı olarak aracın kontak süresinin artması daha mantıklı çünkü 10.000km'deki araba daha yeni araba sayılır ve sistem burada saçmalıyor
#9
sadece 2k mil'de olan yeni model bir bmw'nin kontağının 10/15 saniye sonra çalışma mantığı bana çok saçma geliyor. motor ömrü, motor yağı seviyesi, aracın km'si arttıkça eskimesi bunlar gayet yerinde ve roleplay kavramına uygun sistemler fakat bu kadar düşük bir kilometrede olan yeni model bir aracın (2024 modellemesinde bir modlu araç) bu kadar geç çalışması sanki klasik bir arabaya ya da döküntü bir arabaya biniyor izlenimi veriyor, bu kilometre mevzusuna el atılmalı sırf oyuncular marketten alsın yenilesin diye olan bir sistem olarak var şu anda. daha çok roleplay kavramına uygun olmalı diye düşünüyorum. haritanın bir ucundan bir ucuna mesela 7mil olarak gösteriyor, bu da saçma geliyor bunun ölçümsel olarak daha uzun gözüktüğü bir sistem de yapılabilir.
#10
Okunmuş AR&GE / Ynt: Ortak Banka Hesabı hk.
07 Mart 2026, 19:42:40
olabilir