LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Menü

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır. Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz.

İletileri Göster Menü

Mesajlar - Hector.

#1
başarılar
#2
Birlik Tanıtımları / Ynt: M&H NEWS AGENCY
16 Haziran 2026, 21:10:27
başarılar
#3
VRTL yapıyor yine yapacağını
#5
 :nice:
#6
Arşiv / Kennedy Machete-Ev 289
20 Mart 2026, 17:13:44


RINA ROLEPLAY (V) — PORTAL BAŞVURUSU




  • FORUM ADI - KARAKTER ADI:
Hector. - Kennedy Machete


  • MÜLK TİPİ:
EV (x) --- İŞYERİ ( )


  • MÜLK ID:
289

  • PORTAL TİPİ:
NORMAL PORTAL (x) --- MULTI-INTERIOR ( )


  • MÜLK DIŞI - PORTALIN EKLENECEĞİ ALANIN GÖRÜNTÜSÜ:
https://i.hizliresim.com/l86ci0j.png


  • MÜLK İÇİ - PORTALIN EKLENECEĞİ ALANIN GÖRÜNTÜSÜ:
https://i.hizliresim.com/2lyfv9s.png


  • MÜLK DIŞI - PORTALIN EKLENECEĞİ ALANIN POZİSYONU(/pos):
Position: -869.64764 322.71732 83.97781


  • MÜLK İÇİ - PORTALIN EKLENECEĞİ ALANIN POZİSYONU(/pos):
Position: -870.1632 318.9287 92.87645


  • DEVLET KASASINA YAPTIĞINIZ ÖDEME:
https://i.hizliresim.com/c5lp86o.png
#7
Okunmuş AR&GE / İşyeri araç ekleme
15 Mart 2026, 22:55:05
Yeni güncelleme ile gelen araç ekleme komutu oldukça iyi olmuş. Ancak şu anda işyeri sahipleri sadece araç **respawn** edebiliyor. Bunun yanında bir de **araç spawn etme komutunun** getirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

İşyeri araçları genellikle iş odaklı kullanıldığı için aktif şekilde kullanılmaları gerekiyor. Bu yüzden işyerine eklenen araçlar için ayrıca bir **spawn komutu** olması çok faydalı olacaktır.

Ayrıca işyeri araç kapasitesi şu an oldukça düşük kalıyor. Örneğin biz **kasap işletmesi** olarak çalışıyoruz ve iş yoğunluğundan dolayı araç ihtiyacımız fazla oluyor. Bu nedenle işyeri araç kapasitesinin **minimum 20 araç** olacak şekilde artırılması çok daha kullanışlı olacaktır.
#8
reisimle çay fabrikası kurcağız.
#9
Okunmuş AR&GE / Araç anahtarı isimlendirme
12 Şubat 2026, 03:25:39
Elimizde aynı araçtan çok oluyor, aracın genellikle yerleri farklı oluyor ve bu yüzden yanlış araçları spawn ediyoruz. Bu araç anahtarlarına isimlik gelse çok iyi olur, en azından farklı yerlerde ki araçlarımızı gruplarız. İsimleri değiştiririz. Ayrı bir konu olarak araç anahtarı sıralamalarını değiştirebilsek süper olur. Kullandığımız aktif araçları üst kısımlara, kullanılmayan araç anahtarlarını aşağı kısımlara sıralayabilelim.