LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Menü

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır. Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz.

İletileri Göster Menü

Mesajlar - Mortalex

#1




LOS SANTOS FIRE AND MEDICAL DEPARTMENT
ADIM 1 / AKADEMİ BAŞVURU FORMU



1.1 — KİŞİSEL VE İLETİŞİM BİLGİLERİ [IC]

  • Ad: Luciano
  • Soyad: Escobar
  • Doğum Günü (GG/AA/YYYY): 19/07/2001
  • Cinsiyetiniz nedir?: [X] Erkek  [—] Kadın



— 1.2 EĞİTİM DÜZEYİ

  • [—]  Lise
  • [—]  G.E.D Lisansı
  • [—]  Kolej
  • [X]  Üniversite
  • [—]  Yüksek Lisans



— 1.3 GENEL YETERLİLİK VE TAMAMLAYICI SORULAR

Lütfen ırkınızı / etnik kökeninizi en iyi tanımlayan grubu işaretleyin.

  • [X]  Beyaz
  • [—]  Siyahi veya Afro-Amerikan
  • [—]  Hispanik veya Latin
  • [—]  Asyalı

  • San Andreas Eyaleti içerisinde geçerli bir sürücü lisansınız bulunuyor mu?: Evet
  • Amerika Birleşik Devletleri'nde çalışma hakkınızın yasal kanıtı bulunuyor mu?: Evet
  • Pozisyon açığını nasıl öğrendiniz?: Şehir pano duyurularından.
  • Çalıştığınız yerlerden daha önce hiç kovuldunuz mu, neden?: Hayır.
  • Lütfen İngilizce dışında bildiğiniz dilleri sıralayın: Almanca.
  • Herhangi bir engeliniz bulunuyor mu?: Hayır
  • Silahlı kuvvetlerde görev yaptınız mı? Cevabınız "evet" ise hangi dalda olduğunu açıklayın: Evet, kolluk kuvvetlerinde Los Santos Police Departmanında Officer olarak görev yaptım.
  • Şu anda devam eden bir şartlı tahliyeniz bulunuyor mu?: Hayır.
  • Hiç alkol, uyuşturucu veya DUI ile ilgili suçların etkisi altında araba kullanmaktan mahkum oldunuz mu? Cevabınız "evet" ise ne zamandı?: Hayır.
  • Son üç (3) yıl içerisinde herhangi bir hareketli ihlal (yani hız cezası, kırmızı ışık vb.) verildi mi? Cevabınız "evet" ise kaç tane?: Hayır, tam olarak hatırlamıyorum.
  • LSFMD'de terfi alabileceğiniz en üst rütbeyi ne olarak görüyorsunuz?: Senior Paramedic.
  • Terfiyi hak etmediğini düşündüğünüz kişiler terfi alır ve siz terfi alamazsanız buna karşı tepkiniz ne olurdu?: Yönetime bildirirdim ve yanıta göre hareket ederdim, eğer terfiyi haketmeyen kişi işini hakkıyla yapmıyorsa o zaman dahada konunun üstüne giderdim.



— 1.4 KURUM İÇİ SEÇİM

Los Santos Fire and Medical Department bünyesinde başvurmak istediğiniz departman birimini işaretleyiniz.

  • [—] Los Santos Fire Department
  • [X] Los Santos Medical Department




— OOC BİLGİLER

  • Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?: 3 Yıl.
  • Akıcı bir şekilde Türkçe konuşup yazabilir misiniz?: Evet.
  • Yeterli düzeyde Teamspeak3 kullanabiliyor musunuz?: Evet.
  • Daha önceden LSFMD'de rol yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınızı ve rütbenizi yazın: Bu sunucuda yapmadım ama farklı bir sunucuda FF III rütbesindeydim.

  • Canlandırmayı düşündüğünüz LSFMD karakterinin 1 paragraflık kısa özgeçmişini yazın (Min. 100 kelime):
  • 19/07/2001 tarihinde Almanya'nın Breuberg şehrinde doğdum. Çocukluğumu burada geçirdikten sonra Berlin'e göç ettim ve ilköğretim ile ortaöğretim hayatımı orada tamamladım. Babamın başkonsolos olması nedeniyle Meksika'ya taşındık ve burada spor üzerine yüksek lisans yaptım. 2018'de başladığım eğitimimi 2022'de yüksek bir dereceyle bitirdim. Bu süreçte katıldığım spor yarışmalarında 4 altın ve 2 gümüş madalya kazanarak disiplinli bir sporcu oldum. 2018 yılında annemi, 2019 yılında babamı kaybetmemle Meksika'daki mal varlığımızı satıp Amerika'ya geldim. Dayımın yanında 4 ay kaldıktan sonra onun da vefatıyla kendi ayaklarımın üstünde durmaya karar verdim. Spor alanında iş bulamayınca taşımacılık ve balıkçılık gibi işler yaptım; en sonunda hükümetin LSPD ilanını görüp başvurdum.

    LSPD bünyesinde görev yaptığım süre boyunca, kanunları uygulama noktasında disiplinle çalışsam da sahada şahit olduğum yaralanmalar ve acil durumlar, asıl tutkumun hayat kurtarmak olduğunu fark etmemi sağladı. Bir suçluyu etkisiz hale getirmekten ziyade, yaralı bir vatandaşı hayata döndürmenin bana çok daha fazla manevi tatmin verdiğini gördüm. Bu içsel sorgulama sonucunda, polislik görevimden kendi isteğimle ayrılarak medikal alana yönelmeye karar verdim. Spor geçmişimden gelen yüksek kondisyonum, saha tecrübem ve en zorlu anlarda koruduğum soğukkanlılığımla, artık insanlara en kritik anlarında yardım eli uzatan bir paramedik olarak hizmet etmek istiyorum.




ADAY SORUMLULUKLARI / İTİRAZ HAKLARI

* Aşağıdakilere 'X' koyan aday okuyup, anlayıp kabul etmiş sayılır. Aşağıda onayladığı davranışların aksini gösterdiği takdirde bu resmi kanıt olarak sunulacak ve yaptığı her başvuru reddedilecek; ısrarcı tutumu halinde YASAKLANACAKTIR.
* Aşağıdakilerin bir tanesini bile kabul etmeyen Medical & Fire Academy adayının başvurusu kabul edilmeyecektir.

  • [X] Bu hesabım dışında hesabım yok.  MA kurallarını biliyorum. LSFMA Multiaccount Politikası adlı konuyu okudum, anladım ve kabul ediyorum. Bu konu ile alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır.
  • [X] Akademi takvimini inceledim ve hangi gün derse, hangi gün mülakata ve hangi gün sınava gireceğimin bilincindeyim.
  • [X] Akademi esnasında Medical & Fire Department imajına uymayan bir harekette bulunduğum takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılabilirim. Bunun farkındayım ve bununla alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmuyor. Ticket açarsam veya şikayetçi olursam reddedilecektir.
  • [X] Derslere katılamazsam sınav puanımın etkilenebileceğinin bilincindeyim. Bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkımın olmayacağının farkındayım.
  • [X] Belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsam hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Bana ek bir mülakat yapılmayacağının farkındayım.
  • [X] Belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsam NE OLURSA OLSUN bana ek bir sınav yapılmayacağının farkındayım ve asla istemeyeceğim. Böyle bir hakkım bulunmamaktadır.
  • [X] Sınava katılırsam işe alım gereksinimlerini karşılamadığım takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır.
  • [X] Sınava katılırsam herhangi bir kaynaktan kopya çektiğim takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Tespit edildiği takdirde asla itiraz edemem.
  • [X] Sınavım değerlendirildiğinde sınav puanıma hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır, ticket açmayacağım ve teamspeak3 üzerinden kimseyi beklemeyeceğim.
  • [X] Sınav puanıma hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır. 1 puanla bile kalsam ticket oluşturmayacağım/şikayet açmayacağım. Bunu anlıyorum, onaylıyorum  ve kabul ediyorum.
#2
Başarılar dilerim güzel hikaye dostum.
#3
haberler mükemmel
#4
Başarılar dostum
#6



LOS SANTOS SHERIFF DEPARTMENT
12. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURU FORMU



1.1 — KİŞİSEL BİLGİLER [IC]

  • Ad: Lucianp
  • İkinci Ad: N/A
  • Soyad: Martinez



— 1.2 SAĞLIK DURUMU

Sağlık Durumunuz nedir?: Stabil
Sağlık raporunuz(Ekran görünütüsü):


— 1.3 EĞİTİM VE EĞİTİM DÜZEYİ

  • [X]  Lise
  • [—]  Teknik Kolej
  • [—]  Lisans Derecesi
  • [X]  Yüksek Lisans

  • Okul Adı: Meksika Üniversitesi
  • Eğitim Aralığı: 20/07/2018 - 30/07/2022
  • Lisans Bölümü (varsa): Spor



— 1.4 İŞ DENEYİMLERİ VE GEÇMİŞİ

Geçmiş dönemlerde herhangi bir devlet kurumu veya şirkette çalıştıysanız bu bölümü doldurmanız gerekmektedir.

Geçmişte herhangi bir devlet kurumu veya şirket çalıştınız mı?: Evet
Çalıştıysanız, çalıştığınız kurum bilgilerini listeleyiniz: [Cevabınız Buraya]

  • Kurum Adı: Los Santos Fire&Medical Department
  • Pozisyon: İntern Doctor
  • Çalışma Süreci: 1 ay
  • Ayrılma Nedeni: Rol ortamını yitirmesi
                             
  • Şirket Adı: Cevap
  • Pozisyon: Cevap
  • Çalışma Süreci: Cevap
  • Ayrılma Nedeni: Cevap



— 1.5 GENEL YETERLİLİK

Hizmet etmek için başvuru yapan tüm adayların sağlık durumu, geçmiş davaları, iş ve çalışma geçmişi, kişisel yeterliliği veya maddi sorumlulukları Los Santos halkına en iyi hizmeti verebilmek için göz önünde bulundurulmaktadır. Los Santos Şerif Departmanı tarafından belirlenen kriterlere uygun olup olmadığınızın incelenmesi adına aşağıda bulunan soruları dürüstçe, düşünerek cevaplayınız.

  • Cinsiyetiniz nedir?
  • [X] Erkek  [—] Kadın

  • Doğum Tarihi (GG / AA / YYYY): 19/07/1999
  • Boyunuz: 180
  • Kilonuz: 78
  • Saç Renginiz: Gümüş Gri
  • Göz Renginiz: Mavi


Lütfen ırkınızı / etnik kökeninizi en iyi tanımlayan grubu işaretleyin.

  • [X]  Beyaz
  • [—]  Siyahi veya Afro-Amerikan
  • [—]  Hispanik veya Latin
  • [—]  Asyalı


  • San Andreas eyaletinde geçerli bir sürücü lisansına sahip misiniz?: Evet
  • Son üç yıl içinde trafik cezası aldınız mı? Aldıysanız neler?: Hayır ceza yemedim. 
  • İngilizce dışında konuşup, anlayabildiğiniz diller var mı? Varsa hangileri?: Evet var, Almanca   
  • Herhangi bir suçtan hüküm giydiniz mi? Giydiyseniz neler?: Hayır herhangi bir suçtan hüküm giymedim.
  • Çevrenizde herhangi bir suçtan hüküm giyen biri var mı? Varsa yakınlığınız nedir?: Hayır yok. 
  • Daha önce ameliyat oldunuz mu? Olduysanız neler?: Hayır olmadım. 
  • Herhangi kalıcı hastalığınız veya kronik rahatsızlığınız var mı? Varsa neler?: Hayır yok.
  • Daha önce uyuşturucu madde kullandınız mı? Kullandıysanız neler?: Hayır hiç uyuşturucu kullanmadım. 
  • Daha önce sakatlanma geçirdiniz mi? Geçirdiyseniz neler?: Hayır geçirmedim. 


  • Aşağıdaki boşluğa imla kurallarına dikkat ederek karakterinin 1 paragraflık özgeçmişini yazın. [min. 100 Kelime] 
  • 19/07/1999 tarihinde Almanyanın Breuberg şehrinde doğdum.Breuberg şehrinde çocukluğumu yaşayıp Berlin'e göçtüm.Berlin'e ilköğretimimi ve Ortaöğretimimi görüp babamın başkonsolos olması nedeniyle Meksikaya göç ettim Meksikada yüksek lisans yaptım.Yüksek Lisansıma 2016 yılında başlayıp 2020 yılında bitirdim.Yüksek lisansımın bölümü spordu okulumda yüksek bir derece yapıp okulumu bitirdim.Sonrasında yarışmalara katıldım,katıldığım 6 yarışmanın 4 ünde altın madalya 2 sinde gümüş madalya kazandım.Meksikada 2018 yılında annemin 2019 yılında babamın vefat etmesiyle babamın Meksikadaki mal varlığını satıp Amerikaya geldim.Amerikada dayımın yanında 4 ay kalıp dayımın vefatıyla kendi ayaklarımın üstünde durmaya karar verdim.Spor alanında iş aradım ancak aylarca bulamadım bu süre içerisinde taşımacılık,balıkçılık gibi işler yaptım ve hükümetin LSFD ilanını görünce başvurdum ve işe alındım daha sonradan LSFD de kendi geleceğimi göremediğim için istifa ettim ve galericilik yaptım.Geçenlerde gördüğüm LSSA ilanını görünce başvurdum.
     

  • Şerif Departmanı içerisindeki rol planınızı açıklayınız: 
  • İlk olarak çıraklığımı bilip üst rütbelerimden birşeyler kapmaya çalışacağım kapabildiğimi kapıp kendimi geliştireceğim ve LSSD içerisinde ilerlemeye çalışacağım. Daha çok devriye rolüne ve nöbetlere ağırlık vereceğim ilerleyen zamanlarda rütbe atladıkça departman içinde ve departman arkadaşlarımla takılıp ihbarlara gideceğim.Gün geçtikçe tecrübem artacağı için sonraki alım dönemlerinde çıraklara ve çaylaklara yardımcı olup öncesinde üst rütbelerim bana ne iyilik yaptıysa onlara yapmaya çalışacağım. 




— OOC BİLGİLER

Bu bölüm karakterinizi değil, sizleri tanımamız için oluşturulmuştur. Sorulan sorulara vereceğiniz cevapların doğruluğundan emin olarak yanıtlayınız. Bu bölümde verdiğiniz cevapların asılsız olduğu ortaya çıkarsa başvurunuz reddedilebilir, akademi sürecinden diskalifiye edilebilir veya oluşum bünyesine alınıp rollerinize başladıysanız ihraç edilebilirsiniz.

  • Roleplay geçmişiniz ne kadar?: 8 Yıl SAMP dahil Roleplay geçmişim var.
  • Roleplay için günlük kaç saatinizi ayırabiliyorsunuz?: 5/6 saat
  • Daha önce oynadığınız sunucularda polis rolü yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınız nedir?: Daha önce Polis rolü yaptım karakterimin adı Frankie Vladiv
  • Önümüzdeki dönemlerde pasiflik durumunuz var mı?: Hayır yok.

  • [X] İmla kurallarına hakimim, Türkçeyi düzgün kullanabilirim.
  • [X] Çalışan bir mikrofonum bulunuyor, sesli iletişim kurabilirim.
  • [X] TeamSpeak3 ortamında ortak nezaket kurallarına uyabilirim.
  • [X] Polis rolleri hakkında bilgiye sahibim, polis rolünü yapabilirim.




ADAY SORUMLULUĞU VE HAKLARI

Bu bölümde oyuncunun hak ve sorumlulukları açık olarak beyan edilmiştir. Başvuru yapacak olan oyuncuların bu bölümü dikkatlice okuması gerekmektedir. Bölümde yazılı olan maddelerin bir tanesini bile kabul etmiyorsanız başvurunuzu iptal edebilirsiniz. Başvurusunu gönderen oyuncuların bu bölümde yazılan maddeleri okuyup anladığı ve kabul ettiği varsayılacaktır. Aşağıda bulunan maddeleri onaylayan oyuncu maddelerin aksine eylem gerçekleştirmesi durumunda bu anlaşma resmi kanıt olarak sunulacak olup itiraz ve başvuruları reddedilecek ısrarcı tutum halinde bahsi geçen oyuncu yasaklanacaktır. Los Santos Polis Departmanı, Recruitment & Employment Komutası bu kurallar üzerinde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

  • Aday başvuru yaptığı hesap dışında başka hesabı olmadığını, olanları yasaklattığını kabul eder.
  • Aday akademi takvimini incelediğini, ders, mülakat, sınav tarihlerinin ve saatlerinin bilincinde olduğunu kabul eder.
  • Aday akademi esnasında polis imajına uymayan bir harekette bulunduğu takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılacağını kabul eder.
  • Aday derslere katılamazsa sınav puanının etkilenebileceğini, bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkının olmadığını kabul eder.
  • Aday belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsa hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğini, kendisine ek bir mülakat yapılmayacağını kabul eder.
  • Aday belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsa kendisine ek bir sınav yapılmayacağını ve asla istemeyeceğini kabul eder.
  • Aday sınav veya mülakat esnasında yaşadığı teknik sorun veya problemler sonucunda herhangi bir itirazda bulunmayacağını kabul eder.
  • Aday sınava katıldığı durumda işe alım gereksinimlerini karşılamadığı tespit edildiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.
  • Aday sınav esnasında herhangi bir kaynaktan kopya çektiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.
  • Aday sınavı değerlendirildiğinde sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, asla itiraz etmeyeceğini kabul eder. 
  • Aday sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, 1 puanla bile kalsa ticket/şikayet açmayacağını, itiraz etmeyeceğini kabul eder.
  • Aday hangi aşamada olursa olsun IC/OOC sicil alması durumunda tüm sürecin iptal edileceğini kabul eder.
  • Aday kendisine başvuru, mülakat, akademi, sınav süreci boyunca istisna/tolerans uygulanmayacağını, bunu teklif etmeyeceğini kabul eder.
  • Aday LSSA sürecine dair bütün kuralları okuduğunu ve anladığını kabul eder.

#7
Giriş sağladım beklemedeyim.
#9



LOS SANTOS SHERIFF DEPARTMENT
10. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURU FORMU



1.1 — KİŞİSEL BİLGİLER [IC]

  • Ad: Luciano Martinez
  • İkinci Ad: N/A
  • Soyad: Martinez




— 1.3 EĞİTİM VE EĞİTİM DÜZEYİ

  • [X]  Lise
  • [—]  Teknik Kolej
  • [—]  Lisans Derecesi
  • [X]  Yüksek Lisans

  • Okul Adı: Meksika Üniversitessi
  • Eğitim Aralığı: 19/07/2016 - 19/07/2020
  • Lisans Bölümü (varsa): Spor



— 1.4 İŞ DENEYİMLERİ VE GEÇMİŞİ

Geçmiş dönemlerde herhangi bir devlet kurumu veya şirkette çalıştıysanız bu bölümü doldurmanız gerekmektedir.

Geçmişte herhangi bir devlet kurumu veya şirket çalıştınız mı?: Evet
Çalıştıysanız, çalıştığınız kurum bilgilerini listeleyiniz: Los Santos Fire&Medical Department


  • Kurum Adı: Los Santos Fire&Medical Department
  • Pozisyon: İntern Doctor/Firefighter
  • Çalışma Süreci: 2 Hafta
  • Ayrılma Nedeni: Doktorluğun bana göre olmadığını farkettim ve kendimi Sheriff Departmanında bulacağıma inanıyorum.
                             
  • Şirket Adı: Cevap
  • Pozisyon: Cevap
  • Çalışma Süreci: Cevap
  • Ayrılma Nedeni: Cevap



— 1.5 GENEL YETERLİLİK

Hizmet etmek için başvuru yapan tüm adayların sağlık durumu, geçmiş davaları, iş ve çalışma geçmişi, kişisel yeterliliği veya maddi sorumlulukları Los Santos halkına en iyi hizmeti verebilmek için göz önünde bulundurulmaktadır. Los Santos Şerif Departmanı tarafından belirlenen kriterlere uygun olup olmadığınızın incelenmesi adına aşağıda bulunan soruları dürüstçe, düşünerek cevaplayınız.

  • Cinsiyetiniz nedir?
  • [X]Erkek  [—] Kadın

  • Doğum Tarihi (GG / AA / YYYY): 19/07/1999
  • Boyunuz: 183
  • Kilonuz: 76
  • Saç Renginiz: Kumral
  • Göz Renginiz: Yeşil


Lütfen ırkınızı / etnik kökeninizi en iyi tanımlayan grubu işaretleyin.

  • [X] Beyaz
  • [—]  Siyahi veya Afro-Amerikan
  • [—]  Hispanik veya Latin
  • [—]  Asyalı


  • San Andreas eyaletinde geçerli bir sürücü lisansına sahip misiniz?: Evet. 
  • Son üç yıl içinde trafik cezası aldınız mı? Aldıysanız neler?: Hayır. 
  • İngilizce dışında konuşup, anlayabildiğiniz diller var mı? Varsa hangileri?: Var,Almanca. 
  • Herhangi bir suçtan hüküm giydiniz mi? Giydiyseniz neler?: Hayır. 
  • Çevrenizde herhangi bir suçtan hüküm giyen biri var mı? Varsa yakınlığınız nedir?: Hayır,yok. 
  • Daha önce ameliyat oldunuz mu? Olduysanız neler?: Olmadım. 
  • Herhangi kalıcı hastalığınız veya kronik rahatsızlığınız var mı? Varsa neler?:Hayır, yok. 
  • Daha önce uyuşturucu madde kullandınız mı? Kullandıysanız neler?: Hayır, kullanmadım 
  • Daha önce sakatlanma geçirdiniz mi? Geçirdiyseniz neler?: Hayır, geçirmedim 


  • Aşağıdaki boşluğa imla kurallarına dikkat ederek karakterinin 1 paragraflık özgeçmişini yazın. [min. 100 Kelime] 
  • 19/07/1999 tarihinde Almanyanın Breuberg şehrinde doğdum.Breuberg şehrinde çocukluğumu yaşayıp Berlin'e göçtüm.Berlin'e ilköğretimimi ve Ortaöğretimimi görüp babamın başkonsolos olması nedeniyle Meksikaya göç ettim Meksikada yüksek lisans yaptım.Yüksek Lisansıma 2016 yılında başlayıp 2020 yılında bitirdim.Yüksek lisansımın bölümü spordu okulumda yüksek bir derece yapıp okulumu bitirdim.Sonrasında yarışmalara katıldım,katıldığım 6 yarışmanın 4 ünde altın madalya 2 sinde gümüş madalya kazandım.Meksikada 2018 yılında annemin 2019 yılında babamın vefat etmesiyle babamın Meksikadaki mal varlığını satıp Amerikaya geldim.Amerikada dayımın yanında 4 ay kalıp dayımın vefatıyla kendi ayaklarımın üstünde durmaya karar verdim.Spor alanında iş aradım ancak aylarca bulamadım bu süre içerisinde taşımacılık,balıkçılık gibi işler yaptım ve LSFMD ye girdim 2 hafta gibi bir sürede doktorluk yaptım ancak bana göre olmadığına karar verdim.Sonra hükümetin LSSA ilanını görünce başvurdum.

  • Şerif Departmanı içerisindeki rol planınızı açıklayınız: 
  • Önce çaylaklığımı yapıp üst rütbelerimden kapabildiğimi kapacağım ve halka daha yararlı olacağım.Genellikle devriye atacağım fazla mesai yapacağım ve rütbe atlamaya çalışacağım.




— OOC BİLGİLER

Bu bölüm karakterinizi değil, sizleri tanımamız için oluşturulmuştur. Sorulan sorulara vereceğiniz cevapların doğruluğundan emin olarak yanıtlayınız. Bu bölümde verdiğiniz cevapların asılsız olduğu ortaya çıkarsa başvurunuz reddedilebilir, akademi sürecinden diskalifiye edilebilir veya oluşum bünyesine alınıp rollerinize başladıysanız ihraç edilebilirsiniz.

  • Roleplay geçmişiniz ne kadar?: 7 Yıl samp roleplay geçmişim var
  • Roleplay için günlük kaç saatinizi ayırabiliyorsunuz?: 6 saat
  • Daha önce oynadığınız sunucularda polis rolü yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınız nedir?: Yaptım,Frankie Belor .
  • Önümüzdeki dönemlerde pasiflik durumunuz var mı?: Hayır, yok.

  • [X]İmla kurallarına hakimim, Türkçeyi düzgün kullanabilirim.
  • [X]Çalışan bir mikrofonum bulunuyor, sesli iletişim kurabilirim.
  • [X]TeamSpeak3 ortamında ortak nezaket kurallarına uyabilirim.
  • [X]Polis rolleri hakkında bilgiye sahibim, polis rolünü yapabilirim.




ADAY SORUMLULUĞU VE HAKLARI

Bu bölümde oyuncunun hak ve sorumlulukları açık olarak beyan edilmiştir. Başvuru yapacak olan oyuncuların bu bölümü dikkatlice okuması gerekmektedir. Bölümde yazılı olan maddelerin bir tanesini bile kabul etmiyorsanız başvurunuzu iptal edebilirsiniz. Başvurusunu gönderen oyuncuların bu bölümde yazılan maddeleri okuyup anladığı ve kabul ettiği varsayılacaktır. Aşağıda bulunan maddeleri onaylayan oyuncu maddelerin aksine eylem gerçekleştirmesi durumunda bu anlaşma resmi kanıt olarak sunulacak olup itiraz ve başvuruları reddedilecek ısrarcı tutum halinde bahsi geçen oyuncu yasaklanacaktır. Los Santos Polis Departmanı, Recruitment & Employment Komutası bu kurallar üzerinde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

  • Aday başvuru yaptığı hesap dışında başka hesabı olmadığını, olanları yasaklattığını kabul eder.
  • Aday akademi takvimini incelediğini, ders, mülakat, sınav tarihlerinin ve saatlerinin bilincinde olduğunu kabul eder.
  • Aday akademi esnasında polis imajına uymayan bir harekette bulunduğu takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılacağını kabul eder.
  • Aday derslere katılamazsa sınav puanının etkilenebileceğini, bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkının olmadığını kabul eder.
  • Aday belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsa hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğini, kendisine ek bir mülakat yapılmayacağını kabul eder.
  • Aday belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsa kendisine ek bir sınav yapılmayacağını ve asla istemeyeceğini kabul eder.
  • Aday sınav veya mülakat esnasında yaşadığı teknik sorun veya problemler sonucunda herhangi bir itirazda bulunmayacağını kabul eder.
  • Aday sınava katıldığı durumda işe alım gereksinimlerini karşılamadığı tespit edildiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.
  • Aday sınav esnasında herhangi bir kaynaktan kopya çektiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.
  • Aday sınavı değerlendirildiğinde sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, asla itiraz etmeyeceğini kabul eder. 
  • Aday sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, 1 puanla bile kalsa ticket/şikayet açmayacağını, itiraz etmeyeceğini kabul eder.
  • Aday hangi aşamada olursa olsun IC/OOC sicil alması durumunda tüm sürecin iptal edileceğini kabul eder.
  • Aday kendisine başvuru, mülakat, akademi, sınav süreci boyunca istisna/tolerans uygulanmayacağını, bunu teklif etmeyeceğini kabul eder.
  • Aday LSSA sürecine dair bütün kuralları okuduğunu ve anladığını kabul eder.

#10



LOS SANTOS SHERIFF DEPARTMENT
10. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURU FORMU



1.1 — KİŞİSEL BİLGİLER [IC]

  • Ad: Luciano Martinez
  • İkinci Ad: N/A
  • Soyad: Martinez




— 1.3 EĞİTİM VE EĞİTİM DÜZEYİ

  •   Lise
  • [—]  Teknik Kolej
  • [—]  Lisans Derecesi
  •   Yüksek Lisans

  • Okul Adı: Meksika Üniversitessi
  • Eğitim Aralığı: 19/07/2016 - 19/07/2020
  • Lisans Bölümü (varsa): Spor



— 1.4 İŞ DENEYİMLERİ VE GEÇMİŞİ

Geçmiş dönemlerde herhangi bir devlet kurumu veya şirkette çalıştıysanız bu bölümü doldurmanız gerekmektedir.

Geçmişte herhangi bir devlet kurumu veya şirket çalıştınız mı?: Evet
Çalıştıysanız, çalıştığınız kurum bilgilerini listeleyiniz: Los Santos Fire&Medical Department


  • Kurum Adı: Los Santos Fire&Medical Department
  • Pozisyon: İntern Doctor/Firefighter
  • Çalışma Süreci: 2 Hafta
  • Ayrılma Nedeni: Doktorluğun bana göre olmadığını farkettim ve kendimi Sheriff Departmanında bulacağıma inanıyorum.
                             
  • Şirket Adı: Cevap
  • Pozisyon: Cevap
  • Çalışma Süreci: Cevap
  • Ayrılma Nedeni: Cevap



— 1.5 GENEL YETERLİLİK

Hizmet etmek için başvuru yapan tüm adayların sağlık durumu, geçmiş davaları, iş ve çalışma geçmişi, kişisel yeterliliği veya maddi sorumlulukları Los Santos halkına en iyi hizmeti verebilmek için göz önünde bulundurulmaktadır. Los Santos Şerif Departmanı tarafından belirlenen kriterlere uygun olup olmadığınızın incelenmesi adına aşağıda bulunan soruları dürüstçe, düşünerek cevaplayınız.

  • Cinsiyetiniz nedir?
  • Erkek  [—] Kadın

  • Doğum Tarihi (GG / AA / YYYY): 19/07/1999
  • Boyunuz: 183
  • Kilonuz: 76
  • Saç Renginiz: Kumral
  • Göz Renginiz: Yeşil


Lütfen ırkınızı / etnik kökeninizi en iyi tanımlayan grubu işaretleyin.

  •   Beyaz
  • [—]  Siyahi veya Afro-Amerikan
  • [—]  Hispanik veya Latin
  • [—]  Asyalı


  • San Andreas eyaletinde geçerli bir sürücü lisansına sahip misiniz?: Evet. 
  • Son üç yıl içinde trafik cezası aldınız mı? Aldıysanız neler?: Hayır. 
  • İngilizce dışında konuşup, anlayabildiğiniz diller var mı? Varsa hangileri?: Var,Almanca. 
  • Herhangi bir suçtan hüküm giydiniz mi? Giydiyseniz neler?: Hayır. 
  • Çevrenizde herhangi bir suçtan hüküm giyen biri var mı? Varsa yakınlığınız nedir?: Hayır,yok. 
  • Daha önce ameliyat oldunuz mu? Olduysanız neler?: Olmadım. 
  • Herhangi kalıcı hastalığınız veya kronik rahatsızlığınız var mı? Varsa neler?:Hayır, yok. 
  • Daha önce uyuşturucu madde kullandınız mı? Kullandıysanız neler?: Hayır, kullanmadım 
  • Daha önce sakatlanma geçirdiniz mi? Geçirdiyseniz neler?: Hayır, geçirmedim 


  • Aşağıdaki boşluğa imla kurallarına dikkat ederek karakterinin 1 paragraflık özgeçmişini yazın. [min. 100 Kelime] 
  • 19/07/1999 tarihinde Almanyanın Breuberg şehrinde doğdum.Breuberg şehrinde çocukluğumu yaşayıp Berlin'e göçtüm.Berlin'e ilköğretimimi ve Ortaöğretimimi görüp babamın başkonsolos olması nedeniyle Meksikaya göç ettim Meksikada yüksek lisans yaptım.Yüksek Lisansıma 2016 yılında başlayıp 2020 yılında bitirdim.Yüksek lisansımın bölümü spordu okulumda yüksek bir derece yapıp okulumu bitirdim.Sonrasında yarışmalara katıldım,katıldığım 6 yarışmanın 4 ünde altın madalya 2 sinde gümüş madalya kazandım.Meksikada 2018 yılında annemin 2019 yılında babamın vefat etmesiyle babamın Meksikadaki mal varlığını satıp Amerikaya geldim.Amerikada dayımın yanında 4 ay kalıp dayımın vefatıyla kendi ayaklarımın üstünde durmaya karar verdim.Spor alanında iş aradım ancak aylarca bulamadım bu süre içerisinde taşımacılık,balıkçılık gibi işler yaptım ve LSFMD ye girdim 2 hafta gibi bir sürede doktorluk yaptım ancak bana göre olmadığına karar verdim.Sonra hükümetin LSSA ilanını görünce başvurdum.

  • Şerif Departmanı içerisindeki rol planınızı açıklayınız: 
  • Önce çaylaklığımı yapıp üst rütbelerimden kapabildiğimi kapacağım ve halka daha yararlı olacağım. 




— OOC BİLGİLER

Bu bölüm karakterinizi değil, sizleri tanımamız için oluşturulmuştur. Sorulan sorulara vereceğiniz cevapların doğruluğundan emin olarak yanıtlayınız. Bu bölümde verdiğiniz cevapların asılsız olduğu ortaya çıkarsa başvurunuz reddedilebilir, akademi sürecinden diskalifiye edilebilir veya oluşum bünyesine alınıp rollerinize başladıysanız ihraç edilebilirsiniz.

  • Roleplay geçmişiniz ne kadar?: 7 Yıl samp roleplay geçmişim var
  • Roleplay için günlük kaç saatinizi ayırabiliyorsunuz?: 6 saat
  • Daha önce oynadığınız sunucularda polis rolü yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınız nedir?: Yaptım,Frankie Belor .
  • Önümüzdeki dönemlerde pasiflik durumunuz var mı?: Hayır, yok.

  • İmla kurallarına hakimim, Türkçeyi düzgün kullanabilirim.
  • Çalışan bir mikrofonum bulunuyor, sesli iletişim kurabilirim.
  • TeamSpeak3 ortamında ortak nezaket kurallarına uyabilirim.
  • Polis rolleri hakkında bilgiye sahibim, polis rolünü yapabilirim.




ADAY SORUMLULUĞU VE HAKLARI

Bu bölümde oyuncunun hak ve sorumlulukları açık olarak beyan edilmiştir. Başvuru yapacak olan oyuncuların bu bölümü dikkatlice okuması gerekmektedir. Bölümde yazılı olan maddelerin bir tanesini bile kabul etmiyorsanız başvurunuzu iptal edebilirsiniz. Başvurusunu gönderen oyuncuların bu bölümde yazılan maddeleri okuyup anladığı ve kabul ettiği varsayılacaktır. Aşağıda bulunan maddeleri onaylayan oyuncu maddelerin aksine eylem gerçekleştirmesi durumunda bu anlaşma resmi kanıt olarak sunulacak olup itiraz ve başvuruları reddedilecek ısrarcı tutum halinde bahsi geçen oyuncu yasaklanacaktır. Los Santos Polis Departmanı, Recruitment & Employment Komutası bu kurallar üzerinde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

  • Aday başvuru yaptığı hesap dışında başka hesabı olmadığını, olanları yasaklattığını kabul eder.
  • Aday akademi takvimini incelediğini, ders, mülakat, sınav tarihlerinin ve saatlerinin bilincinde olduğunu kabul eder.
  • Aday akademi esnasında polis imajına uymayan bir harekette bulunduğu takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılacağını kabul eder.
  • Aday derslere katılamazsa sınav puanının etkilenebileceğini, bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkının olmadığını kabul eder.
  • Aday belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsa hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğini, kendisine ek bir mülakat yapılmayacağını kabul eder.
  • Aday belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsa kendisine ek bir sınav yapılmayacağını ve asla istemeyeceğini kabul eder.
  • Aday sınav veya mülakat esnasında yaşadığı teknik sorun veya problemler sonucunda herhangi bir itirazda bulunmayacağını kabul eder.
  • Aday sınava katıldığı durumda işe alım gereksinimlerini karşılamadığı tespit edildiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.
  • Aday sınav esnasında herhangi bir kaynaktan kopya çektiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.
  • Aday sınavı değerlendirildiğinde sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, asla itiraz etmeyeceğini kabul eder. 
  • Aday sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, 1 puanla bile kalsa ticket/şikayet açmayacağını, itiraz etmeyeceğini kabul eder.
  • Aday hangi aşamada olursa olsun IC/OOC sicil alması durumunda tüm sürecin iptal edileceğini kabul eder.
  • Aday kendisine başvuru, mülakat, akademi, sınav süreci boyunca istisna/tolerans uygulanmayacağını, bunu teklif etmeyeceğini kabul eder.
  • Aday LSSA sürecine dair bütün kuralları okuduğunu ve anladığını kabul eder.