duruma plus üyeliklere özelde olabilir yeter ki gelsin
Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır. Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz.
#2
LifeInvader & Finder Önerileri / LifeInvader Unfollower Eklenti
Bugün, 00:25:10
Ben takipçi analizinden ziyade böyle bir eklentinin de gelmesi gerektiği kanaatindeyim, aşağıda örnek bir tasarım koydum tamamen farazi site ile alakası yoktur buna benzer bir sistem bence gelmeli.
Not: Video temsili
Not: Video temsili
#6
Okunmuş AR&GE / Ynt: GYM hakkında
Dün, 12:56:05Alıntı yapılan: eNpiel - Dün, 11:03:05Kazancı yüksek olmayan bir işletme için ihale sistemi gereksiz, ihaleye verilecek para 7-8 milyon olsa bu gym o parayı 3 ayda toplayamaz dolayısıyla ihale sistemi çok saçma olur. çünkü GYM'ler pasif gelir işletmelerdir. Bu kadar fazla isteme sebepleri ihale sisteminin olmaması, diğer bir taraftanda GYM'lerin stoklarını arttırmak da bir çözüm değil.
kazancı yuksek olmasa 15m ye satılmaz
#8
Okunmuş AR&GE / Müzik uygulaması
Dün, 00:54:32
Müzik uygulaması üzerinden dinlenme başına para kazanılmalı, sadece onaylı sanatçılar kazanabilir bunu.
#9
Okunmuş AR&GE / Ynt: Telefona Tiktok benzeri uygulama hk.
Dün, 00:53:15
cok fazla sosyal medya var