LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Menü

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır. Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz.

İletileri Göster Menü

Mesajlar - Foxyy

#2
Çok doğru bir noktaya değinmişsin, sonuna kadar tüm varımla yoğumla katılıyorum.

Oyun içi render/yüklenme sorunları yüzünden bazen önümüzü bile göremezken, en ufak bir kazada PD/SD direkt "ölümcül güç" ve "canına kast" rollerine giriyor. Oyuncunun elinde olmayan teknik sebepler veya anlık kazalar yüzünden insanlar saatlerce, hatta günlerce gözaltında çürütülüyor.
Polisin aracına kazara, istemeden çarptığım bir olayda konu direkt "memurun canına kast" olarak ele alınıyor. Polisin canı can da bizimki değil mi?
Legal birliklerin rolü sadece tutuklama odaklı görmemesi, empati yapması ve Legal BM'nin bu saçma işkence prosedürüne artık bir el atması gerekiyor. Destekliyorum.
#3
Alıntı yapılan: hissizlestim - 26 Haziran 2026, 13:01:51Bu kadar süre beklemek istemiyorsanız suç işlemeyin. Suç işliyorsanız sorumluluklarına katlanmak zorundasınız.

Buradaki olay suç işleyip sorumluluktan kaçmak değil, sistemin işleyişindeki absürtlük. Polisin aracına kazara, istemeden çarptığım bir olayda konu direkt "memurun canına kast" olarak ele alınıyor. Polisin canı can da bizimki değil mi?

Hadi suç bu kabul edildi diyelim; suçun cezası neyse (hapis veya para cezası) direkt kesilir ve oyuncu cezasını çeker. Buradaki saçmalık, savcı gelmesine rağmen karakterin 12 saat boyunca gözaltında kilitli tutulması ve ardından bir de sıfırdan hapis cezası verilecek olması.

Kasıtsız bir trafik kazası yüzünden bir oyuncuyu saatlerce, günlerce karakterine giremez hale getirmek rol veya simülasyon değildir, tamamen oyuncuya eziyettirr. Madem suç var, savcı direkt asıl cezayı (hapsi) versin geçsin, bizi burada boş prosedürlerle neden bekletiyorsunuz onca zamanımız geçiyor?
#4
Araştırma & Geliştirme / Ynt: Araç Muayenesi
25 Haziran 2026, 21:49:51
boş iş
#5
Şu anki sistemde savcı gelse bile, tamamen mantıksız bir prosedür yüzünden oyuncu 12 saat boyunca zorunlu gözaltında tutuluyor. Savcı geliyor, "12 saat bekleyeceksin, sonra tekrar değerlendireceğim" diyor ve gidiyor. Süre offline işlese dahi, bu durum oyuncunun 12 saat boyunca karakterine girip rol yapamaması demektir.

İşin en saçma kısmı ise; bu 12 saatlik zorunlu bekleme süresi bittikten sonra, verilen asıl hapis cezasından düşülmüyor. Oyuncu önce 12 saat sistem tarafından cezalandırılıyor, sonra bir de sıfırdan hapis cezası çekiyor. Bu tamamen vakit kaybıdır ve oyuncuyu sunucudan soğutmaktadır.

💡 Çözüm Önerileri
Zorunlu Bekleme Kaldırılmalı: Savcı geldiyse ve roller yapıldıysa, karar o an verilmeli ve oyuncu direkt hapse sevk edilmelidir. Oyuncuyu saatlerce "ikinci değerlendirme" diye hücrede kitlemenin hiçbir mantığı yoktur.

Gözaltı Süresi Cezadan Düşülmeli: Eğer sistem gereği illa bir gözaltı süresi beklenecekse, bu süre kesinleşen asıl hapis cezasından birebir düşülmelidir. (Örn: 12 saat gözaltında kalan adamın 12 saatlik hapis cezası bitmiş sayılmalıdır).

Özetle: Savcı oyundayken bile bir oyuncuyu 12 saat boyunca sunucuya girmekten mahrum bırakmak rol kalitesini artırmaz, sadece insanı bezdirir. Bu anlamsız prosedürün acilen düzeltilmesini talep ediyorum.
#6
Araştırma & Geliştirme / Ynt: Turf Sistemi Hk.
25 Haziran 2026, 12:04:32
DESTEKLİYORUM :onay:
#7
Destekliyorum