LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Leandro_Parrish CK Talebi

Başlatan nightt, 23 Ekim 2023, 23:15:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı:  Bob_Gomez
Seviye: 7

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: Leandro Parrish
Seviyesi:  24

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 17.10.2023
Olay Saati: 21:44
Yaşadığınız olayı anlatınız: Ben balık tutuyordum polisler bir suçluyu kovalıyordu, suçlu denize atladı sonrasında polisler hiçbir emote yazmadan suya atladılar. Üzerlerinde taser falan taşıyorlar diye biliyorum mantıken hem o kadar ağırlıktan batıp boğulmaları gerekiyor hem de taser falan elektrik çarpar öldürür.
Neden CK etmek istiyorsunuz?: Full ekipman suya atladılar ve taser elektrik şokuyla ölme ihtimalleri yüksek

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Hayır
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Hayır
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Görüntü)

Kanıtlar (Video)
N/A

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:19
Toplam Oynama: 16 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
2011 yılında anlatılan LSPD-LSSD veya farklı sunucularda kulaktan duyma bilgiler tamamen asılsızdır. O konu sadece ağırlıktır, sizlere nasıl anlatıldı bilmiyorum fakat cız-bız olayı en eskilerde kalmaktadır. Kemeri çıkartıp, çıkartmamak tamamen o karakteri yönetene bağlıdır. Yavaş yüzmek ister, fakat sonrasında direkt alaşağı edip kelepçelemek için yanında taşıyabilir. Ya da kemerini çıkarır, hızlı yüzüp sadece üstüne çullanıp sürükleyebilir. Reddedildi.