LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Fiat Egea ve Fiat Doblo eklenebilir

Başlatan ayydinemre, 06 Temmuz 2025, 21:54:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Sunucuda donate araçlar genellikle sportif modellerden oluşuyor. Ancak daha günlük araçların da donate olarak eklenmesi bence güzel olur

Örnek olarak Fiat Doblo sunucuya Ram ProMaster City olarak, Fiat Egea ise kendi adıyla eklenebilir.
Bu tarz araçların da oyuncular arasında ilgi göreceğini ve satışlarının yüksek olacağını düşünüyorum.

RP Quality Moderator
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 94 gün, 17 saat
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 00:44
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Spoiler:
Alıntı yapılan: ayydinemre - 06 Temmuz 2025, 21:54:01Sunucuda donate araçlar genellikle sportif modellerden oluşuyor. Ancak daha günlük araçların da donate olarak eklenmesi bence güzel olur

Örnek olarak Fiat Doblo sunucuya Ram ProMaster City olarak, Fiat Egea ise kendi adıyla eklenebilir.
Bu tarz araçların da oyuncular arasında ilgi göreceğini ve satışlarının yüksek olacağını düşünüyorum.

RinaV,  temel olarak Los Angeles'ın bir replikası olan Los Santos'ta geçen, Amerikan sistemine ve atmosferine dayalı bir evrende geçmektedir.  Fiat Doblo ya da Egea gibi doğrudan Türk pazarıyla özdeşleşmiş araçların donate kategorisinde sunucuya entegre edilmesi, sunucunun tematik bütünlüğünü zedeleyebilir/ zedeleyecektir.

Ne yazık ki, bu tarz araçların bazı oyuncular tarafından rol dışı, gerçekçilikten uzak ve çoğu zaman kötüye kullanılabilecek şekilde kullanıldığını görme riski çok yüksek. Daha önceki örneklerde de gördüğümüz üzere, bu tarz modifikasyonlar bir süre sonra "apaçi kültürü", 2010'lar müzikleri, drift kültürü gibi sunucu dinamiğine zarar veren davranışlarla sonuçlanabiliyor. Kısacası, niyet iyi olsa da sonuç kaotik olabilir.

Sunucunun uzun vadeli gelişimi ve rol kalitesinin korunması adına, Amerikan kültürüne daha entegre ve evrenin gerçekçiliğiyle uyumlu modellemelerin tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Oyuncu kitlesinin bir kısmı için ilgi çekici olabilir; fakat bu ilgi, suistimale açık olduğunda, bedeli tüm topluluğa çıkar. Vespucci Canals'da basık Doblo ile gezen oyuncu görmek istemiyorum, üzgünüm.

Destekleyemedim.

Oyuncu
Alıntı yapılan: hissizlestim - 06 Temmuz 2025, 22:05:30
Spoiler:
Alıntı yapılan: ayydinemre - 06 Temmuz 2025, 21:54:01Sunucuda donate araçlar genellikle sportif modellerden oluşuyor. Ancak daha günlük araçların da donate olarak eklenmesi bence güzel olur

RinaV,  temel olarak Los Angeles'ın bir replikası olan Los Santos'ta geçen, Amerikan sistemine ve atmosferine dayalı bir evrende geçmektedir.  Fiat Doblo ya da Egea gibi doğrudan Türk pazarıyla özdeşleşmiş araçların donate kategorisinde sunucuya entegre edilmesi, sunucunun tematik bütünlüğünü zedeleyebilir/ zedeleyecektir.

Ne yazık ki, bu tarz araçların bazı oyuncular tarafından rol dışı, gerçekçilikten uzak ve çoğu zaman kötüye kullanılabilecek şekilde kullanıldığını görme riski çok yüksek. Daha önceki örneklerde de gördüğümüz üzere, bu tarz modifikasyonlar bir süre sonra "apaçi kültürü", 2010'lar müzikleri, drift kültürü gibi sunucu dinamiğine zarar veren davranışlarla sonuçlanabiliyor. Kısacası, niyet iyi olsa da sonuç kaotik olabilir.

Sunucunun uzun vadeli gelişimi ve rol kalitesinin korunması adına, Amerikan kültürüne daha entegre ve evrenin gerçekçiliğiyle uyumlu modellemelerin tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Oyuncu kitlesinin bir kısmı için ilgi çekici olabilir; fakat bu ilgi, suistimale açık olduğunda, bedeli tüm topluluğa çıkar. Vespucci Canals'da basık Doblo ile gezen oyuncu görmek istemiyorum, üzgünüm.

Destekleyemedim.
Doblo dediğim gibi aktif şekilde farklı bir model adında Amerika'da kullanılıyor sürekli Bmw gibi araçlar görmektense bu tür araçlar daha güzel olabilir.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
yeterince türk rolü yapıp keyif kaçıran tayfa varken, doblo eklenmesine hiç gerek yok.

Oyuncu
Alıntı yapılan: notime2cry - 06 Temmuz 2025, 22:37:02yeterince türk rolü yapıp keyif kaçıran tayfa varken, doblo eklenmesine hiç gerek yok.
Daha günlük araçlarda eklenebilir aslında onları örnek olarak yazmıştım yanlış yazdığım için yanlış anlaşılmış

VIP+
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 145 gün, 9 saat
Ram, eh- belki. Ama Egea Avrupa-Türk pazarına yönelik bir araç, Los Angeles'ta göremezsiniz, çok çok zor. IC araçlar arasında pek çok "Günlük" araç zaten bulunmakta, OOC araç pazarını bir de günlük araçlarla daha da şişirmek pek mantıklı değil.

Doblo'nun da nasıl bir hal alacağı bariz, her gün kırmızı basık şahine benzetilmiş araçlar görüyorum sunucuda. Pek gereği yok. Desteklemiyorum.

Oyuncu
Evet doğru. Hatta Türk ırkı da eklensin. Vespucci'ye Küçük İstanbul map'i gelsin. Kahvehane işyeri türü de getirirler.