devamı vardı da f8 tusuna basmayı unuttum :/

Roller karışmış, ben o birlikte üye iken Aroghetto'yu görmedim bile, haberim bile yoktu adamdan. Ben ordayken Domenico vardı, düzeltme olsun.
Alpercim, biliyorsun ki Bastardoj Aroghetto'a ait. Karakter sahip olduğu şeyleri, orada olmasa bile izlemeyecek, takip etmeyecek değil. Ki bunu geçtim, kısa bir dönem yine birlikte rol yaptılar. Bu da benim düzeltmem olsun bitanem.
Ayrıca ufak bir ekleme. Hikaye sırasına göre Maggie Buttercup/Bruaj, Frey Lopez’in ekipten çıktı/çıkacak sürecindeyken ekibe dahil olmuş bir karakter. Gerek Chris Lammingham ile samimiyeti, gerekse Frey’i IC’de önceden çok sevmesinden kaynaklı olup bitenden haberdar. Keza Aroghetto Bruaj karakteri Frey Lopez’i sadece Bastardoj oluşumuna girdiği andan beri tanıyor, çıktığı andan sonra neden çıktığını da Maggie vasıtasıyla vakıf. Rolleri olmasa da, hikayeyi okuyarak Aroghetto karakterinin birlik geçmişine dair bilgi sahibi oluş öyküsüne de değiniliyor. İncelemeni öneririm. @Frey_Lopez
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=6810.120
Öncelikle eski tanıtımı buraya atıyorum. Frey, 2018 yılında ekip kapandıktan sonra ayrılmış bulunuyor. Maggie ile arasında bayağı zaman farkı var. Hikayeyi inceledim bunu doğrular nitelikte. Benim neden çıktığımı Maggie'nin Aroghetto'ya anlatması garip.Ekip ilk dağıldığında Domenico, ikinci dağıldığında Spirito karakteri vardı. Frey, ekibin dağılmasıyla birlikte çeşitli işler yapıp daha sonra kendi garajını açan bir karakter, Maggie'nin Frey'in ne yaptığını bilmesine ve Aroghetto'ya bunları anlatmasına şaşırıyorum sadece. Ayrıca Aroghetto'nun bana güvensizliğinin nereden geldiğini hala çözemedim 
P'HUAHAHA! O kadar komik ki, nerede güleceğime karar veremedim. Canımın için, kendi tanıtımında bık bık konuşuyorsun, yetmiyor başka tanıtımlara da salça oluyorsun. Bu linki atmana hiç gerek yok, gerek ortak arkadaşlarımız, gerek farklı kişiler olsun neyin ne olduğunu biliyor. Bizim tanıtımımızı kirletmemeni rica ediyorum.
Tanıtımı kirletmiyorum, açıklamalar üzerinden konuşuyoruz, kimsenin tanıtımına salça olmadım, kendi tanıtımımda gerekli açıklamaları yapıyorum. Rahatsız olduysanız, ticket açıp sildirebilirsiniz.

Öncelikle anlaşılması açısından bu yorumun BİLHASSA SİLİNMEMESİNİ rica ediyorum.
Burası mobster, bir mafya değil. Maggie Buttercup ile rollere başladığım sırada, kendi rol ağırlığı olmayan, sadece bizim ekibimiz ki gerek @Onite 'da beni doğrulayacaktır. Sadece bizimle roller yapıp, akabinde yalnızca "ben sizin ekipten değilim, sadece takılıyorum" Rollerinden sonra IC kanallardan ısrarla aramıza gel diyipte kişinin "ben yoluma bakıyorum, önceden sizin gibiydim" tripleri yapması. Akabinde yetmezmiş gibi "bunu nerden biliosunuz yhaaa" diye yükselmesi ve yetmezmiş gibi, onaylı olduğu ve sadece ayladır TORNA TESVİYE rolleri gerçekleştirdikleri için, biz geniş yelpaze konsept arayışına giren, onlardan farklı olarak sadece yarıştan ziyade farklı roller gerçekleştirmeye çalışan insanlara atlayan bu tip insanların yorumlarını;
EKİBİM KABUL ETMEYECEKTİR.
Öncelikle şunu söylemeliyim, gayet sakin bir şekilde açıklama yapmaya gelmiştim, şu an kendiniz saldırıyorsunuz bana. Sadece Torna Tesviye değil, her role girmeye çalıştık, elimizden geldiğince farklı olmaya çalıştık, belirlediğimiz konseptin içinde kendimizce bir sürü plan uygulamaya koyduk, sırf rol için iki gün boyunca kendi yazılımımızı yazdık.
Sürekli araştırdık, yanımıza bir çok insan aldık, dost edindik. Ayrıca, bu platformda kimsenin emeğine laf etmedim.
Açıklama için buraya gelmiş rolümden başlayarak beni eleştiriyorsunuz ve ezmeye çalışıyorsunuz. Size şunu söyleyeyim, amacımız sadece bir tamir garajı rolü değil, mühendis beyinleri toplamak, çılgın projeler üretmek, sokak yarışı dediğimiz kültürü insanları en doğru şekilde öğretmekti. Yorumları kendim kaldırmayacağım, ticket açıp istediğiniz yorumumu sildirebilirsiniz. Ekibinze başarılar diliyor, açıklama yapan insanlara böyle gelmemenizi tavsiye ediyorum.