Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Çifte standart :)

Başlatan Berhava, 13 Kasım 2019, 22:22:06
Okunma sayısı 438 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 04 Şubat 2022, 13:47
Toplam oynama: 55 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Çifte standart :)
« Yanıtla #10 : 14 Kasım 2019, 13:40:21 »
Şimdi şöyle bir durum var, adamlar başvuruları kabul edildiklerinde birlik üyesiydiler, normal oyuncular başvuru yapınca bir bölüme isim soyisim yazmayı unutmuş diye reddedilirken forum görevlilerinin başvuruları yeterince incelenmemiş demektir bu : ) Ben kimseyi karalamıyorum, şuan sunucunun legal ve rol döndürmeye çalışan tek oluşumu oldukları için eleştirmeye hakkım var diye düşünüyorum. Ayrıca eleştirim direk oluşuma değil başvuruları kabul eden oyun görevlisinedir : )

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 14 Kasım 2019, 13:44:59 »

Mafya babası karakterinin 1994 doğumlu olup sonradan doğru yolu bulup LSFD oluşumuna girmesine tabi tepki göstericem arkadaşlar : D

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 14 Kasım 2019, 13:53:20 »

Bu arkadaş imza ve tarih kısmını doldurmayı unuttuğu için reddedilmiş mesela : )

Bu arkadaşta illegal birlik üyesi bakalım başvurusu reddedilecek mi? : )

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #13 : 14 Kasım 2019, 18:07:02 »
Boşta kalan adminlere LSFD yönetimi verilip kemik kadro oluşturma ayağına yetkililer doldurulduğu sürece bu böyle devam edecek. Yönetimin ilk değişti zamanlar birliğin yarısı nerdeyse FG/OG ekibinden oluşmaktaydı. Yetkili olunca ister istemez aralarında bir samimiyet oluşuyor ve birliğe katılma şartlarını pek önemsemiyorlar. En sonunda şartlar yine yerine getiriliyor ona lafım yok ama normal bir oyuncuya göre daha fazla tolerans gösteriliyor.

Spoiler:
Kendi gözlemlerim sonucunda ulaştığım KİŞİSEL fikrimi belirtiyorum. Kimseye kinim yok, olsa tek tek adınızı verirdim. Burada savunma yapmaya çalışıp tartışma çıkartmazsanız sevinirim.

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 14 Kasım 2019, 19:10:32 »

Evet bu başvurunun red edilmesi ile birlikte olay artık tamamen torpildir, kimse yok görmemiştir yok sicili yoktur yazmasın.

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 14 Kasım 2019, 21:29:27 »

N0XI için verilen cevaplar tatmin edicidir, ancak " Aslada " isimli yetkili aynı karakteri ile geçmiş birliğinde sistem onayı alacak kadar çok durmuştur. Hala bir imtiyaz tanındığını düşünmekteyim.

Aslada isimli yetkilinin, Abraham Stanislav karakteri ile başında durduğu birlik yukarıdadır. 28/08/2019 tarihinde açılıp, 12/10/2019 tarihinde pasif hale gelmiş.

Çevrimdışı N0XI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Şubat 2021, 23:43
Toplam oynama: 98 gün, 16 saat
« Yanıtla #16 : 14 Kasım 2019, 21:44:01 »
Sen olayı yanlış taraflara çekmişsin dostum.Hakkını aramanı anlıyorum fakat başvuruyu attığım zaman sunucu 1 saatligine kapatılmıştı ve birlikten çıkamıyordum.Herhangi il-legal bir tavrım olmadı ve sicilimde bulunmuyor.Bunları kendi adıma söylüyorum diğer arkadaş/arkadaşları bilemem...

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 14 Kasım 2019, 21:51:26 »
Ben kendi hakkımı aramıyorum, sadece diğer insanların reddedilip iki forum görevlisinin alınması saçma geldi, senin açıklamanı Çağatay admin yaptı yeterliydi. Ancak diğer forum görevlisinin birliği belli, haftalarca birliği yönetti nasıl şimdi aynı karakter ile LSFD'a giriyor, saçma geldi.

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 14 Kasım 2019, 21:53:36 »
Ek olarak olayı bir yere çekip çarpıttığım felan yok, başvurular belli ben sadece sorgulamak için açtım. İlk başta dikkat etmedi sanıp ileti attım ancak cevap gelmeyince konuyu açtım, gayet normal bence : )

Her neyse, uzatmanın bir manası yok konuyu kilitliyorum.