Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Silinebilir.

Başlatan Proxy 🖕, 29 Nisan 2018, 02:55:39
Okunma sayısı 3137 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı m1rr1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Declan Chaos Lv.10
Köken: İrlandalı
Son giriş: 11 Şubat 2019, 20:07
Toplam oynama: 23 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Bonded Soul's --- MC
« Yanıtla #40 : 01 Mayıs 2018, 03:00:35 »
Bonded Soul's MC bir Türk kulubüdür arkadaşlar. Bence saygısızlık edip bu ismi kullanmanız bana göre yanlıştır ayrıca bi MC kulübe bir kadın bırak President olmayı üye dahi olamaz sadece Supporter ve Lady olabilir. Lütfen biraz daha araştırma yapıp kültürünü öğrenip kurmanızı dilerim.

Bizi kötülemek amacıyla, böyle birşey yaptığınız çok belli.

Biz zaten presıdent kadın rolünü az önce değiştirdik, bunu ben yorum olarak yazmıştım. İlk önce takip etmediğiniz birşeylere sırf kötülemek için yorum atmayın. Buda saygısızlıktır.

Kötülemek amacıyla yapsaydım emin ol bu kadar sakin yapmazdım.

Çevrimdışı Haulf Eaddis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 08 Ağustos 2022, 15:23
Toplam oynama: 20 gün, 16 saat
« Yanıtla #41 : 01 Mayıs 2018, 03:59:24 »
MC kültürünü bilmeden role başlamasaydınız  keşke kadın üye bile olmazken president rolü çok saçma..
Kusura bakma ama bunu elestiriden çok hakaret olarak algiliyorum.Bunu söylemen icin benim ile mc rollerine girmis olman gerekir değil mi?Ben de senin gibi düşünüp birlige katildigimda aynı şeyi soyledim,kadin president olmayacagini ama sonra düşündüm.Roleplay yapiyoruz belirli bir kültürü yansitsak bile insan bununla yapboz gibi oynayip istedigini degistirebilir.Böyle tekipler bekliyordum ama boş konuşmak yerine insanlarin yapmaya calistiklari şeye saygı duymayı ogrenmelisin.
Hakaret edecek olsam bu şekilde demezdim,tanıtıma göre bir yorum yaptım dikkate almışsınız gayet iyi olmuş diye düşünüyorum yükselme öyle hemen :)

Çevrimdışı Expandar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Mayıs 2021, 13:21
Toplam oynama: 62 gün, 13 saat
« Yanıtla #42 : 01 Mayıs 2018, 04:20:09 »
Bonded Souls MC sadece Türkiye'de bulunan bir MC kulüp, bunu yabancı konsepte uyarlamanız ne kadar doğru bilmiyorum ancak kadın genel başkanı ortadan kaldırmanız mantıklı olmuş, kadınlar sadece lady olabilir, fazlası olamaz. Etrafınızda bu konuda deneyimli birisi varsa onunla konuşup kültürü öğrenin ve öyle devam edin.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Kasım 2019, 18:25
Toplam oynama: 22 gün, 5 saat
« Yanıtla #43 : 01 Mayıs 2018, 11:44:04 »
Bonded Souls MC sadece Türkiye'de bulunan bir MC kulüp, bunu yabancı konsepte uyarlamanız ne kadar doğru bilmiyorum ancak kadın genel başkanı ortadan kaldırmanız mantıklı olmuş, kadınlar sadece lady olabilir, fazlası olamaz. Etrafınızda bu konuda deneyimli birisi varsa onunla konuşup kültürü öğrenin ve öyle devam edin.
Bu konuda son kez açıklama yapacağım,bu açıklamayı gözlerinizi açarak okumanızı tavsiye ederim.Bonded Souls MC'yi konsept alarak rollerimizi ona göre şekillendirmiyoruz.Kültürü öğrenmek veya öğretmek bahsedilmiş gene bana aktarabileceği bir şeyi olacağını düşünen varsa-mantıklı-eleştirilere ve önerilere her zaman açık olduğumu belirteyim.Bu konsepti ilk defa yapmıyorum,bu çatı altında ilk defa yapan arkadaşlarım var.Biliyorum onlara bunları aşılamayı hedefliyorum,bu kadın President olayını geldiğimde söyledim ve bir hikayeyle çözüme kavuşturduk.Artık insanlara köstek olmak yerine mantıklı eleştirilerinizi tanıtımı kirletecek veya insanları aşağılayacak bir biçimde değilde özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz.

Çevrimdışı Proxy 🖕

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Keira Pery Lv.21
Köken: Japon
Son giriş: 30 Ekim 2021, 21:51
Toplam oynama: 93 gün, 5 saat
« Yanıtla #44 : 01 Mayıs 2018, 12:05:12 »

Emin ol kültüre hakimiz, yeni aldığımız arkadaşlar konstepti tam anlamadan geliyor. Bizde onlara bu konseptin nasıl işlediğini anlatmaya çalışıyoruz. Zaten başta yaptığımız herşey, tamamen bizim kurallarımızla alakası konseptlerdi. Şimdi konsepti değiştik, yani artık kültürü öğrenip gelin demeyin bize. Sons of Anarchy veya Gangsland Undercover izleyip, bize gelip böyle birşey yazmanız oldukça garip. Biz o kadar emek veriyoruz, birşeyleri değiştiriyoruz.  Anna karakterini sırf siz garipsediğiniz için değişiyoruz. Hala kültür hakkında bilgi edinin diye yorum yapıyorsunuz. Kötülemek amacıyla böyle yorumlar yapmayın lütfen. Eğer ortada gerçekten bir sebep varsa yorum yapın.

Çevrimdışı Shazowski

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Şubat 2025, 17:46
Toplam oynama: 79 gün, 9 saat
« Yanıtla #45 : 02 Mayıs 2018, 00:08:30 »

Çevrimdışı Shazowski

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Toplam oynama: 79 gün, 9 saat
« Yanıtla #46 : 02 Mayıs 2018, 00:14:54 »

Çevrimdışı Expandar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Mayıs 2021, 13:21
Toplam oynama: 62 gün, 13 saat
« Yanıtla #47 : 02 Mayıs 2018, 00:34:04 »

Emin ol kültüre hakimiz, yeni aldığımız arkadaşlar konstepti tam anlamadan geliyor. Bizde onlara bu konseptin nasıl işlediğini anlatmaya çalışıyoruz. Zaten başta yaptığımız herşey, tamamen bizim kurallarımızla alakası konseptlerdi. Şimdi konsepti değiştik, yani artık kültürü öğrenip gelin demeyin bize. Sons of Anarchy veya Gangsland Undercover izleyip, bize gelip böyle birşey yazmanız oldukça garip. Biz o kadar emek veriyoruz, birşeyleri değiştiriyoruz.  Anna karakterini sırf siz garipsediğiniz için değişiyoruz. Hala kültür hakkında bilgi edinin diye yorum yapıyorsunuz. Kötülemek amacıyla böyle yorumlar yapmayın lütfen. Eğer ortada gerçekten bir sebep varsa yorum yapın.
Sizi kötülemeye çalışmadım düzgünce kültürü öğrenin dedim, ayrıca sen benim dizi izleyipte bunları yazdığımı nereden biliyorsun acaba Soa ve gangland izleyip birlik kuran dostum?

Çevrimdışı m1rr1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Declan Chaos Lv.10
Köken: İrlandalı
Son giriş: 11 Şubat 2019, 20:07
Toplam oynama: 23 gün, 18 saat
« Yanıtla #48 : 02 Mayıs 2018, 00:34:49 »

En azından Sons of Anarchy ve Gangland Undercover izleyip motorculuk yapmıyoruz. Bir gün ts gelip Mc kültürü hakkında güzel bi sohbet edebiliriz sizle o zaman kimin kültüre daha aşina olduğunu görmüş oluruz.

Çevrimdışı Shazowski

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: